Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתם לא נורמלים בחיי !

ברווז? ! הבן אדם עוסק בשיווק מיני ברים וזהותו כבר נחשפה כאן - הוא תמים לחלוטין עם הפרעה לאוסף סכינים.

Cerebral cortax?! מדובר באדם חביב שנוהג על פיאסטה, צמחוני ואוהב הארץ והבריות. נו, אז יש לו סלידה מדת .אומנם קיצונית, אבל בסדר..

אני לעומת זאת חושש מאלו שנראים הכי תמימים לכאורה, לדוגמה משתמש בשם "איגור ווינשטפן“

שקטים שקטים עד שהם שולפים את השאטגאן :lol::wink:

Gn'f'R

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
את Cerebral Cortex.

עם כל התלונות שלו על אלוהים וחיות אחרות

הוא עוד יהרוג אותי משעמום, וזה בלי שום קשר לסמטה חשוכה.

:)

מוזר שאתה מזכיר אותי בקשר לפגיעה במישהו אחר. מזה 20 שנים אני לא אוכל בשר רק בגלל שאני אישית לא יכול לשאת את המחשבה שחייה של חיה אומללה נלקחו רק בשביל לספק את בלוטות הטעם שלנו.

ובקשר לאלוהים ולדת, שני אלה הם הגורמים הגדולים ביותר לתמותה בימינו אנו. בעצם, הם היו תמיד.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
why+so+seriuos.jpg

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אני רוצה לחדד את השאלה: במי מחברי הפורום לא תרצו להתקל בכביש (721) חשוך?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מוזר שאתה מזכיר אותי בקשר לפגיעה במישהו אחר. מזה 20 שנים אני לא אוכל בשר רק בגלל שאני אישית לא יכול לשאת את המחשבה שחייה של חיה אומללה נלקחו רק בשביל לספק את בלוטות הטעם שלנו.

ובקשר לאלוהים ולדת, שני אלה הם הגורמים הגדולים ביותר לתמותה בימינו אנו. בעצם, הם היו תמיד.

סתם עצה מחבר פורום, לחיים יותר בריאותיים תפסיק להתלונן.

אתה מתלונן גם כשזה בצחוק.

ובקשר ללא לאכול בשר, אין לי בעיה עם אנשים כמוך אני רק אומר לכם תודה

לי נשאר יותר :evil:.

החיה לא באמת אומללה כל מה שהיא עושה זה לאכול ולחרבן אני הייתי אומר שהחיים שלה דבש לעומת שלנו.

404

פורסם
סתם עצה מחבר פורום, לחיים יותר בריאותיים תפסיק להתלונן.

אתה מתלונן גם כשזה בצחוק.

ובקשר ללא לאכול בשר, אין לי בעיה עם אנשים כמוך אני רק אומר לכם תודה

לי נשאר יותר :evil:.

החיה לא באמת אומללה כל מה שהיא עושה זה לאכול ולחרבן אני הייתי אומר שהחיים שלה דבש לעומת שלנו.

בניגוד לעוד לא אוכלי בשר אני לא פאנטי ולא כופה את דעותיי על אחרים. ישנם אירגונים פאנטים כאלה ואחרים בישראל ובכלל בעולם. ישנן מדינות שבהן משחיתים סניפים של רשתות המבורגרים ומוצרי בשר. אני יודע שמה שאני לא אעשה אני לא אוכל לשנות את העולם כי עולם כמנהגו נוהג ובני אדם אוכלים בשר מזה אלפי שנים. אתה רוצה לאכול, תהיה בריא. תעשה רק את המקסימום למנוע סבל והתעללות בחיה המסכנה, זה הכל.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

פורסם

בתור אוכל בשר, אני חושב שהתגובה שמעליי היא בזיון. אני לפחות מבין את סבל החיות ואת ההקרבה שנוצרת בשביל הנוחיות שלי. אני מודה באנוכיות שלי.

פורסם

שי אני ממש לא אישדבחזיר. אין בי טיפת דמיון לדובים. כל השאר כן :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
Exodus הוא פודל

אין בעיה אדוני, 4 אתיופים עם מיקרו כבר מתמקמים בדירה מתחתיך.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
Exodus הוא פודל לעומת גיבורי העבר של הפורום כמו Volk ו-BMW Ricer.

אם כי גם הם היו רוסים ונהגו במכוניות שחורות, אז הכיוון שלך נכון.

:-) מה עשיתי שזכיתי לתואר המפוקפק הזה?

פורסם
בתור אוכל בשר, אני חושב שהתגובה שמעליי היא בזיון. אני לפחות מבין את סבל החיות ואת ההקרבה שנוצרת בשביל הנוחיות שלי. אני מודה באנוכיות שלי.

הסבר, נמק ופרט.

פורסם
:-) מה עשיתי שזכיתי לתואר המפוקפק הזה?

כנראה שיצא לו לראות תמונה שלך או משהו,

כי מי שבאמת פגש אותך יודע שהמצב הוא הפוך :wink:

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם
מה עשיתי שזכיתי לתואר המפוקפק הזה?

קודם כל, באמת ראיתי תמונה שלך.

שנית, אתה כבר שנים מצליח לשמור על אחד הבימרים המטופחים והיפים בארץ.

לא גונבים לך, לא משחיתים לך, המשטרה לא מורידה אותך מהכביש על שינוי מבנה.

אתה רוצה לומר לי שכל זה במקרה? :twisted:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

VOLKS זה לא ההוא עם הסיוויק השחורה שהצטלם עם M16 בכל מיני פוזות וחסמו אותו פעמיים?

לדעתי יהיה ממש מצחיק לפגוש אותו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...