Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום חמיקי ברוב כשרוני שברתי צלע. הרופא שלי שכבר מכיר אותי טוב אמר לי לא ללכת לעבודה ולא להתאמץ אז החלטתי למלא אחר הןצי השני בלבד.

היום תוך פתיחת בורג אלן (אני לא אקרא למישהו שיפתח לי בורג כשאני עומד לידו) שמעתי שוב את הפק המלווה בכאב חזק של שבר שנפתח שוב.

בגלל שאין לי כוונה להקריב את בריאותי הנפשית ולבצות שבועיים בבית החלטתי לפנות לנסיונם של חברי הפורום ברעיונות איך מקלים על הכאב המעצבן בכל תנועה (אפילו סתם הליכה) ואיך מסייעים לדרעק הזה להתאחות בלי להימנע מתזוזה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לצערי שברתי מספר פעמים צלעות :), אין יותר מדי מה לעשות, הקטע הכי מעצבן זה לקום מהמיטה, או לנשום עמוק :twisted:

שלא לדבר על לצחוק או כל דבר אחר, הרבה מנוחה וללא תזוזות מיותרות ומהירות

פורסם

איחוי של עצם אורך מספר שבועות.

אני מקוה שהנזק הוא לצלע בלבד ולא לרקמות שכנות.

יהיה עליך לאפשר לצלע לתאחת, אם לא תניח לה הסיפור יתארך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כשחשבתי ששברתי צלע, הרופא הנחמד אמר לי שבתכלס אין מה לעשות ופשוט לנסות להמנע מכל פעילות שיש בה מאמץ.

כן, זה הנחיות נורא גנריות, אבל כנראה שחוץ מבאמת לנסות לא לזוז יותר מדי אין מה לעשות.

סתם, מתוך סקרנות, איך וידאת שזה באמת שבר? לי בזמנו אמרו שבצילום רגיל לא רואים את זה

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

מכיר את ההרגשה, תהיה חזק :roll:

בכל אופן, משככי כאבים נהיו מילת גנאי - לדעתי לא צריך לסבול. לך על איזה אופטלגין ברגע של כאב.

יעבור עם הזמן, אין יותר מדי מה לעשות

פורסם

יותר סביר שיש לך סדק ולא שבר.

אני לפני כמה שנים נפגעתי בתאונת דרכים, מחגורת הבטיחות - נסדקה לי עצם בית החזה (סטרנום) ועוד צלע קטנה למעלה.

הכאבים היו בלתי נסבלים, בקושי יכולתי לנשום, לא יכולתי לקום מהמיטה במשך שלושה ימים.

בבית חולים בהתחלה בכלל לא איבחנו נכון ורצו לשחרר אותי באותו יום עם אבחנה של 'מכות יבשות'.

אחרי התעקשות של המשפחה עשו CT ואז ראו סדקים שלא ראו ברנטגן.

אחרי 3 ימים קמתי מהמיטה, אחרי שבוע תפקדתי לבד בבית, אבל לאט, ועדיין כל צחוק או שיעול זה סיוט.

אחרי 3 שבועות חזרתי לעבודה, עדיין עם כאבים. נראה לי שאחרי 5 שבועות כבר לא כאב בכלל.

אין הרבה מה לעשות - פשוט לצמצם פעילות למינימום.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

רק מנוחה, ורצוי בבית אם הרופא אומר.

תרגיש טוב !

עריכה - מנסיון (וגם לפי רופאים) - פציעות כאלה בחזה (שברים / סדקים בצלעות) - החלמתן ממושכת. המנוחה חשובה מאוד !

alfa 156 2.5.

פורסם

Smoke some good weed, and you wont feel anything. :wink::sleeping:

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם
יותר סביר שיש לך סדק ולא שבר.

אני לפני כמה שנים נפגעתי בתאונת דרכים, מחגורת הבטיחות - נסדקה לי עצם בית החזה (סטרנום) ועוד צלע קטנה למעלה.

הכאבים היו בלתי נסבלים, בקושי יכולתי לנשום, לא יכולתי לקום מהמיטה במשך שלושה ימים.

בבית חולים בהתחלה בכלל לא איבחנו נכון ורצו לשחרר אותי באותו יום עם אבחנה של 'מכות יבשות'.

אחרי התעקשות של המשפחה עשו CT ואז ראו סדקים שלא ראו ברנטגן.

אחרי 3 ימים קמתי מהמיטה, אחרי שבוע תפקדתי לבד בבית, אבל לאט, ועדיין כל צחוק או שיעול זה סיוט.

אחרי 3 שבועות חזרתי לעבודה, עדיין עם כאבים. נראה לי שאחרי 5 שבועות כבר לא כאב בכלל.

אין הרבה מה לעשות - פשוט לצמצם פעילות למינימום.

שבורה ולא סדוקה.

שמעתי את הפק כשהיא נשברה (בצורה מאוד אידיוטית. נפלה כביסה מאחורי המכונה והתכופפתי להוציא אותה. עד כאן הכל רגיל אבל העצלנות שלי גרמה לי להחליט שאגיע גם אם לא אזיז את ערימת החולצות של הבת שלי שנחה בדיוק על הצלע הקטנה. מתחתי את היד להגיע ואז הגיע הפק עם הכאב המוכר ששלח אותי לרופא) וגם רואים את השבר בצילום.

יש לי ניסיון מר מהתאונה שעברתי ששם שברתי חמישייה רצופה ומאותו הצד. מהסיוט של אז אני רועד מפחד מהרגע שאתעטש.

מהתגובות אני מבין שאכלתי אותה ולא יהיה מנוס מהורדת הילוך.

פורסם

א. אכן אכלת אותה - תצטרך להיות מושבת למשך שבוע וחצי פלוס מינוס;

2. הרופא לא נתן לך טיפול מניעתי לכאבים? הרפואה היום עובדת בצורה של מניעת כאב, ולא שיכוך - נותנין משככי כאבים כל X זמן, כדי להימנע ממצב של כאב. אצלי נתנו לי לאחר ניתוח כדור פרקוסט 5 מ"ג, המוגדר כאופיואידי (סוג של סם, שמונע הגעת אותות חישה של כאב למוח, מנטרל אותך כליל). מיותר לציין שלא חשתי כמעט כאב כשלקחתי את הכדור, אבל כשלא לקחתי זה היה סיוט בלתי נסבל.

3. גש לד"ר, תשאל אותו אם יש טיפול מניעתי, או להסתמך על אופטלגין.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
א. אכן אכלת אותה - תצטרך להיות מושבת למשך שבוע וחצי פלוס מינוס;

2. הרופא לא נתן לך טיפול מניעתי לכאבים? הרפואה היום עובדת בצורה של מניעת כאב, ולא שיכוך - נותנין משככי כאבים כל X זמן, כדי להימנע ממצב של כאב. אצלי נתנו לי לאחר ניתוח כדור פרקוסט 5 מ"ג, המוגדר כאופיואידי (סוג של סם, שמונע הגעת אותות חישה של כאב למוח, מנטרל אותך כליל). מיותר לציין שלא חשתי כמעט כאב כשלקחתי את הכדור, אבל כשלא לקחתי זה היה סיוט בלתי נסבל.

3. גש לד"ר, תשאל אותו אם יש טיפול מניעתי, או להסתמך על אופטלגין.

לא אוהב משככי כאבים. הפעם היחידה שבאמת רציתי משככי כאבים הית אחרי התאונה כשהייתי כולי שבור אבל אז לא יכלו לתת לי כלים. רש אחרי שבוע של גיהנום קיבלתי אוקסיקונטין שהוא נגזרת של אופיום ורק אז הצלחתי לישון יותר מרבע שעה ר וף בלי להתעורר מכאב מטורף.

פורסם

הכל לפי מה שאתה מרגיש - אם הכאב נסבל - ואם אתה יכול להמנע ממשככי כאבים - מה טוב (וזה מה שאני הייתי גם עושה).

אבל אם בלילה, הכאבים מפריעים לישון - אז כן לקחת.

alfa 156 2.5.

פורסם

קודם כל, רפואה שלמה.

שנית, אתה פשוט חייב להתחיל לשמור על עצמך טוב יותר. לא עובר חודש שאנחנן לא שומעים על עוד תאונה שעשית, פעם אצבע ופעם שריפה ופעם צלעות.

אתה בן אדם טוב, אולי אפילו טוב מידי. כואב הלב לשמוע על הפציעות האלה שלך. תשמור על עצמך כי אף אחד אחר לא יעשה את זה במקומך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...