Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככה זה שאני שומר על עצמי. זה פשוט שילוב של חוסר מזל וסיכונים שאני לוקח על עצמי כי אני מעדיף להסתכן ולא לתת לעובד שלי שאני פחות סומך על שיקות הדעת שלו להסתכן. הפעם זה סתם ביש מזל.

חוץ מזה זה ידוע ששמאליים יותר מועדים לתאונות. הרבה יותר קל להיפצע עם כלי עבודה שמותאמים לימניים וכלי עבודה לשמאליים זה דבר נדיר אז יוצא שמכניסים ידיים איפה שלא צריך (עד שמצאתי קליבר לשמאליים הוא עלה 1800 שקל למכאני פשוט כשרגיל עולה פחות מעשירית. בגלל ההפרש הלא הגיוני ויתרתי ועברתי לדיגיטלי למרות שאני לא אוהב אותם).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ממך הייתי מצפה לבנות לעצמך קליבר לשמאליים ;-)

תרגיש טוב

לשמחתי אני דואלי, כותב בשמאל, אבל אין לי בעיה להחזיק מקדחה בימין (כן בחרתי כלי שעובד בשתי הידים, לא מצליח לחשוב כרגע על כלי לימניים בלבד חוץ מהקליבר שציינת)

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

שתי עצות שאני שאני יכול להוסיף לך :

1. להתרחק משרשור "בדיחות שקראתי ברשת" ומאנשים מנוזלים.

2. כליבה (סתם, סתם, באמת לא התכוונתי שיכאב לך... :twisted: ).

פורסם
ממך הייתי מצפה לבנות לעצמך קליבר לשמאליים ;-)

תרגיש טוב

לשמחתי אני דואלי, כותב בשמאל, אבל אין לי בעיה להחזיק מקדחה בימין (כן בחרתי כלי שעובד בשתי הידים, לא מצליח לחשוב כרגע על כלי לימניים בלבד חוץ מהקליבר שציינת)

זה אפילו בדברים הכי יומיומיים. ניסית פעם לפתוח קופסת שימורים עם פותחן ביד שמאל?

אם תנסה לפרוס לחם ביד שמאל תגלה שאתה חותך עקום (ההשחזה של הסכין היא כזו שהצד הישר נמצא מצד ימין כך שהזוית מטה את הפרוסה אבל לא מושכת את הסכין).

מתי מזגת קפה מפינג'אן ביד שמאל (כאן למען האמת יש פטנט למזיגה כך שלא מפריע שהפיה הפוכה אבל רוב השמאליים לא מודעים לשיטה. פשוט מחזיקים את ידית הפינג'אן מלמעלה כך שכף היד מונחת עליה, האגודל לכיוון הפינג'אן והאצבעות סוגרות מלמטה כשאת המזיגה אתה מבצע קדימה ולא הצידה).

כשאתה גוזר במספריים עזוב את זה שהטבעות לא מתאימות. פעולת הגזירה פותחת את הלהבים במקום להצמיד אותם.

יש עוד מלא דברים שאתה פשוט לא שם לב.

פורסם

דווקא לחם אני חותך ישר כמו פלס, אבל רוב כלי העבודה יכולים לעצבן אותך למוות אם אתה שמאלי.

כלים מוטוריים עם חוט משיכה, רוב המכשירים עם כפתורי ההפעלה, משורים ועוד...

ככה זה כשאתה מיעוט נרדף (כ-5 אחוז).

פורסם
זה אפילו בדברים הכי יומיומיים. ניסית פעם לפתוח קופסת שימורים עם פותחן ביד שמאל?

אם תנסה לפרוס לחם ביד שמאל תגלה שאתה חותך עקום (ההשחזה של הסכין היא כזו שהצד הישר נמצא מצד ימין כך שהזוית מטה את הפרוסה אבל לא מושכת את הסכין).

מתי מזגת קפה מפינג'אן ביד שמאל (כאן למען האמת יש פטנט למזיגה כך שלא מפריע שהפיה הפוכה אבל רוב השמאליים לא מודעים לשיטה. פשוט מחזיקים את ידית הפינג'אן מלמעלה כך שכף היד מונחת עליה, האגודל לכיוון הפינג'אן והאצבעות סוגרות מלמטה כשאת המזיגה אתה מבצע קדימה ולא הצידה).

כשאתה גוזר במספריים עזוב את זה שהטבעות לא מתאימות. פעולת הגזירה פותחת את הלהבים במקום להצמיד אותם.

יש עוד מלא דברים שאתה פשוט לא שם לב.

דיברנו על כלי עבודה, לא מטבח

קופסאות שימורים שמגיעות אלי הביתה הן בד"כ עם פתיחה מהירה היום, אם לא פותחים עם יד ימין באמת

מספריים לשמאליים לא כזה קשה להשיג היום

באיקאה הפינג'נים עם כיפוף משפך בשני הצדדים ככה שאפשר להחזיק בימין או בשמאל אותו דבר :-)

נראה אותך מוצא עכבר אגרונומי ליד שמאל

העט שמגיעה עם surface של מיקרוסופט איומה לשמאליים

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

אני לא משתמש בעכבר ארגונומי בדיוק בגלל זה אבל אם אתה מדבר על כלי עבודה אז נראה אותך מוצא מקדחת עמוד לשמאליים או מחרטה לשמאליים.

מחרטת cnc עם מחשב בצד שמאל דווקא יש לי אבל זה דבר מאוד יוצא דופן.

• תוכן חדש...