Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתכנן ירח דבש מאוחר בעיר בורגס שבבולגריה,

שמעתי שיפה וזול שם ממש.

התקציב כ-550 דולר לאדם , התקופה 4 לילות ביולי.

אני ישמח להמלצות על בית מלון.

חוות דעת כללית.

ומאיפה כדאי לסגור חופשה כזאת?

תודה,

יניב

1983 & Opel Astra DTI 2003 , Citroen Visa Club 1982

פורסם

נכון לשנה שעברה(לפני הפיגוע)חבילת נופש של 6 לילות במלון 4 או 3 כוכבים כולל טיסות וכל היוצא בזאת אני לא כל כך זוכר עלה לי סביבות ה620 דולר,בשיא הקיץ,סוף יולי תחילת אוגוסט,מה שכן המלון לא היה מפואר מדי אלא מיועד רק לצעירים,אם אתה מחפש חופשה בוגרת יותר אל תתפתה לחבילות הנופש הזולות,כיוון שתוכל למצוא את עצמך ביחד עם 200 בני נוער רועשים באותה הקומה.

פורסם

ברסלו רויאל ביץ' והלנה פארק הם הטובים באיזור. נקיים לגמרי מבני טיפשעשרה, והאמת -גם כמעט ללא ישראלים.

המחיר- כמעט פעם וחצי מהתקציב שלך. אם יש מקום לתוספת תקציב (לכבוד ירח הדבש) - תהיה תמורה מלאה לכל שקל שתוסיף.

בתקציב שלך:

קלינה גארדן- סביר מאד. אל תצפה לפאר ברמה טורקית.

מרידיאן (ואין לו שום קשר לרשת המכובדת) נחמד, יש לא מעט בני נוער רועשים, המעליות בעיתיות מאד (נתקעות,עמוסות בבוקר,איטיות) אוכל סביר פלוס.

ואלה עוד המלונות "הסבירים". יש הרבה יותר גרוע- תשאל פה שוב לפני שתסגור סופית על מלון לא מוכר לך.

שניהם מרכזיים מאד, מטר מהטיילת, שניים וחצי מטר מתחנת האוטובוס המרכזית (תחזור אח"כ :lol:, נספר לך על כמה מקומות מגניבים לגמרי שאפשר לטייל בהם לבד, באוטובוס ציבורי, בעשירית מהמחיר שגו(נ)בים המארגנים שקודחים לך באוטובוס משדה"ת).

בכללי- בדיוק כמו אילת. אל תצפה לחופשה אירופאית.

אלכוהול מאד זול.

מועדונים רועשים ומפוצצים.

חיי לילה עשירים, לחובבי הסגנון הפרחי.

קניות- אין כלום.

האנשים נחמדים. הצעירים יותר, המבוגרים (בוגרי השלטוןן הקומוניסטי) הרבה פחות.

אם אתה דובר רוסית- יהי לך הרבה יותר קל שם.

אישית, הייתי מותח את התקציב עוד קצת (או מחכה לסוף העונה הבוערת) ונוסע לסופ"ש ארוך באחת מבירות מערב אירופה (רומא,פריז,לונדון) או אפילו למזרחיות (בודפשט,פראג). יותר "רומנטי", פחות טינאייג'רים ערסים.

כנס לאתר טרווליסט, תראה קצת מחירים (הם משווים בין מספר סוכנויות). בד"כ לא קיבלתי הצעה זולה יותר מאצלם (כשמדובר בחבילת נופש).

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

ממליץ על הברסלו. זול ומפנק!

בקטע של מסיבות, הבריליינטין (Brilliantin) היא רשת המועדונים של האנשים היותר נורמליים (אקדמאים וכו') בבולגריה. אם אתם מעוניינים במסיבה טובה סעו לשם וגם שווה לבקר במועדון ה-Bedroom שנמצא ליד. אם אתה מעוניין לחוות משהו קצת יותר עממי ודומה לים תיכוני (שורשי המוזיקה הים תיכונית שלנו), יש גם באיזור מועדוני צ'אלגה (Chalga), שהיא המקבילה המדוייקת למוזיקה המזרחית אצלינו.

אני סגרתי דרך booking.com. בלי בעיות.

תבלה.

(ובעיקר נצל את מחירי האלכוהול הזולים)

172

• תוכן חדש...