Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

כאשר אני שומע מוזיקה ברחב בווליום ביניני+ הכבל מתח מיתחמם.

איך אפשר לתפל בבעיה הזות?

תודה מרוש.

פורסם

סאב של ALPINE 300RMS,כומפוננט של רוקפור (סידרה גבוהה) HEAD UNIT -> ALPINE 9886, A מגבר של אודיסון LRX4.1K

פורסם

תבדוק כמה אמפר הפיוז הראשי, ואם הכבל מתחמם זה יכול לנבוע מכבל באיכות ירודה או כבל קטן מידיי שלא יכול להעביר את המתח הנדרש.

יש לך מגבר חזק שצריך כבל 4 גייג׳ איכותי, ממליץ להחליף ולעשות סדר בחוטים אם אתה אומר שכמעט נשרף הרכב.

HU alpine d310 & h701 | amp audison vrx2.400 & alpine mrp t-222 | Morel supremo | ArcAudio flatline 12 | amp alpine 12m

פורסם

הנתיך הראשי הוא 60A. וכבל מתח 4 GAGE, לפני זה היה לי hifonics zxi 8408,

אם הייתי מגביר אז המגבר היה מתחמם ומתנתק.

פורסם

כבל 4 גייג' לא אמור להתחמם בפחות מ60 אמפר (אם הפיוז הראשי הוא 60 אזל לא עובר בכבל יותר מ60)...הוא מתחמם באופן אחיד לכל האורך או שיש נקודה שמתחממת במיוחד? נשמע כמו חיבור רופף כמו שדיוויד אמר אבל אם זה חיבור רופף אז באיזור שלו הכבל אמור לרתוח ורחוק מאותה נקודה החום כבר מתפזר...

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

גם אם הוא לא 4 גייג' אמיתי 60 אמפר לא אמורים "לבשל" אותו. בגלל שלפי התיאור הוא ממש מסכן את הרכב מבחינת שריפה הייתי ממליץ לך להיכנס למתקין שמבין בזה שיפתור את הבעייה לפני שייגרם נזק גדול.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חבל שלא המציאו כבל מתח שמגיה את ההודעות האלה :-P

פורסם
מגבר של אודיסון LRX4.1K

למיטב זכרוני, audison lrx4.1k יכול להגיע לצריכת זרם של 95A.

בהנחה שיש לך כבל 4GA איכותי, הוא מיועד ל-60A.

בכל מקרה, אתה צריך להחליף את כבל המתח (או להוסיף אחד במקביל), ולהחליף את הפיוז למתאים.

בדף הטכני של המגבר, מופיעה המלצה לפיוז של 100A.

-

• תוכן חדש...