Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נוסע לתומי, פונה שמאלה לכביש עם 3 נתיבים כלומר 2 ישר ו3 שמאלי .

אני לקחתי את הכי שמאלי לכיוון ישר כי בנתיב הימני התחילו לצאת מכוניות ממסעדה .

נוסע בנתיב השמאלי ורואה שהרמזור מתחיל להבהב.

נתתי גז ואני שם לב שנהג נצמד אליי מאחורה + עוקף אותי מהנתיב של הפניה שמאלה ,

וחותך אותי בצורה גסה עם כול האורך של הרכב שלו ! בקיצור פה אין שאלה של מזל אלא אמורה

הייתה להיות תאונה 100% !!!

כשראיתי את זה , צפרתי חזק (בשביל שישים לב למה הוא גורם ) ובסוף שנינו עברנו .

אחרי שעברנו את הרמזור , הוא הפעיל לשניה משולש ( כול האורות דולקים ) ואז סגר , עוד קצת נסע בלם קלות

בשביל שאני אתקרב אליו והוציא את היד ועשה תנועה עם היד שאני אמשיך אחריו .

בכול מקרה , לא העדפתי להמשיך ונסעתי דרך אחרת .

מה דעתכם על הסיטואציה?

מה אתם הייתם עושים ?

זה עבר את כול הקווים האדומים!!!

פורסם

אין מה להתעצבן הכבישים בארץ מפוצצים באנשים שכביש שייך לאבא שלהם. המצב שאתה נוכחת בו קרה וימשיך לקרות עוד הרבה. גם לי קרו הרבה מקרים מאוד מעצבנים והרבה יותר גרועים משלך, הייתי עצבני אבל החלקתי והמשכתי.

פורסם

רמזור מהבהב פירושו התכונן לעצירה. תאט את הרכב ותתכונן לעצירה. עם הנהג מאחוריך חושב שיספיק הוא יעקוף אותך ויעבור בשלום. ככה שניכם נלחצתם מהסיטואציה, עברתם במהירות את הצומת ופירקתם עצבים אחד על השני...

ואם אחרי שהוא נצמד אליך, היית עוצר למשל או במהלך כל ההסתכלות הזו על הרכב השני והצפירות היה נכנס ילד לצומת או רכב אחר... מה היה קורה אז?

עדיף להיות חכם מאשר צודק.

G-Media

יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע ותקשורת.

www.g-media.org

052-5634010

פורסם

הייתי מנגח אותו עם האוטו שלי לתעלה הסמוכה :wink:

מה כבר יש לעשות-רגל על הברקס וזהו.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
רמזור מהבהב פירושו התכונן לעצירה. תאט את הרכב ותתכונן לעצירה. עם הנהג מאחוריך חושב שיספיק הוא יעקוף אותך ויעבור בשלום. ככה שניכם נלחצתם מהסיטואציה, עברתם במהירות את הצומת ופירקתם עצבים אחד על השני...

ואם אחרי שהוא נצמד אליך, היית עוצר למשל או במהלך כל ההסתכלות הזו על הרכב השני והצפירות היה נכנס ילד לצומת או רכב אחר... מה היה קורה אז?

עדיף להיות חכם מאשר צודק.

אתה כנראה לא הבנתה את הסיטואציה כי שנינו היינו קרובים אחד לשני + כשהרמזור היבהב היינו בקו הצומת .

הוא במקום שלא יכנס ברכב שלפניו שרוצה לפנות שמאלה.

זה לא שהיה לו ייתרון עליי מבחינת מרחק , וכן במצב כזה לא אכפת לי אם היה חותך אותי עם התחת של הרכב שלו

הוא חתך אותי עם כול הגוף של הרכב .

הבעיה שהנהג חמום מוח ! אם היינו עוצרים ברמזור , זה בסוף היה נגמר לא טוב .

פורסם
מה מנע ממך לעבור לימין כמה שניות לפני הכניסה לצומת, אחרי שעקפת את אילו שיצאו מהמסעדה?

אחרי הצומת , קילומטר \שתיים , הייתי צריך לעשות פרסה

פורסם

אז אתה סותם את הנתיב השמאלי יותר מקילומטר לפני הפנייה?

מצטער להגיד לך את זה, אבל שניכם יצאתם ביריונים על הכביש.

פורסם
אז אתה סותם את הנתיב השמאלי יותר מקילומטר לפני הפנייה?

מצטער להגיד לך את זה, אבל שניכם יצאתם ביריונים על הכביש.

לא סותם , מרוב שהוא חתך אותי הוא היה מלפנים כשנכנס לצומת .

בכול מקרה זה כבר לא משנה .

זה בטוח ערבי \ שיכור \ צעיר שקיבל אתמול רישיון .

פורסם

שאלה:

מה מנע ממך לעבור לימין כמה שניות לפני הכניסה לצומת, אחרי שעקפת את אילו שיצאו מהמסעדה?

תשובה:

אחרי הצומת , קילומטר \שתיים , הייתי צריך לעשות פרסה

מצטער, תשובה לא קבילה.

הדבר הנכון והחוקי לעשות (לאדם שלא חושב שהכביש של אבא שלו) הוא לעבור לימין מיד כשיכלת, אחרי שסיימת את העקיפה של "המכוניות מהמסעדה" ולתת למי שמעוניין בכך לעקוף אותך.

בכול מקרה זה כבר לא משנה

מאוד משנה, פתחת את השירשור לפני פחות משעה וברגע שקיבלת תשובה שלא מוצאת חן בעיניך זה "כבר לא משנה"?

והגזענות הזאת לא מכבדת את האתר הזה.

פורסם

ערס מצוי.

שחותכים אותי מהשוליים\נתיבים לפניה\כל מה שלא לפי החוק, אני מטה קלות את ההגה, ואז אתה רואה את הנהג מתחרבן ובולם.

(ואני לא מאלה שמזדחלים בשמאלי, בידיוק ההפך).

פורסם
שאלה:

תשובה:

מצטער, תשובה לא קבילה.

הדבר הנכון והחוקי לעשות (לאדם שלא חושב שהכביש של אבא שלו) הוא לעבור לימין מיד כשיכלת, אחרי שסיימת את העקיפה של "המכוניות מהמסעדה" ולתת למי שמעוניין בכך לעקוף אותך.

מאוד משנה, פתחת את השירשור לפני פחות משעה וברגע שקיבלת תשובה שלא מוצאת חן בעיניך זה "כבר לא משנה"?

והגזענות הזאת לא מכבדת את האתר הזה.

אחרי הצומת אין לי מה להיות בנתיב הימני כי הנתיב הימני מיועד לפניה ימינה בלבד.

וזה לא גזענות , הוא פשוט כמעט הוריד אותי וזה הבעיה .

לאנשים כאלה שעושים עם הידיים , צריך לחתוך להם אותם שכבר לא יעשו עם הראש.

• תוכן חדש...