Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי אז נתחיל מהתחלה.

יש לאבא שלי סיטרואן C5 שעליה אני נוהג... אז אלו האילוצים:

אבא שלי בכל אופן לא מוכן לוותר על השליטה מהמנוף שליד ההגה, ולכן אין ברירה אלא להישאר עם הרדיו-דיסק המקורי.

יש מקום בדשבורד לטוויטר ימני ושמאלי, בדלתות הקדמיות, יש מקום ל 6.5", ובדלתות האחריות גם כן יש מקום ל 6.5".

מה שהציעו לי בחנות זה:

1. קומפוננט קדמי של DRAGSTER מהסדרה הגבוהה שלהם, במחיר 1300 ש"ח.(ראוי לציין שהוא הציע לי גם סרווין, לייטינג אודיו וכו', אבל שמעתי את הלייטיניג והוא צורם מדי. אני אוהב הרבה מיד ופחות טוויטר. אני לא אוהב טוויטרים חזקים מדי וצעקניים ולכן הוא הציע לי את הדראגסטאר)

2. מיד אחורי מבית מאגנאט שאני כנראה אקנה מחבר במחיר 100 ש"ח.(מיד די עמום, בכדי שלא ייצור מצב שכאילו הסאונד נשמע מאחור, במקום מקדימה[זה הרעיון ב FRONT STAGE לא? :wink: ])

3. סאב מבית מאגנאט(המוכר המליץ עליו בחום כששמע שאני אוהב באסים עמוקים) במחיר 950 ש"ח.

4. מגבר 5 יציאות יד שנייה מדגם\חברה KICK(לא KICKER אלא KICK) במחיר 900 ש"ח.

5. 2 מתאמי HI POWER, מנחיתי מתח(אין לי ברדיו-דיסק יציאות RCA) מבית ROCKFORD, במחיר 250 ש"ח כל אחד.

6. DYNAMAT לרמקולים.

7. התקנה כלולה.

כל זה הסתכם באיזור ה 3800 ש"ח. מה אתם אומרים? יש מה לשפר? הצעה טובה?

תודה מראש :-D

פורסם

אני לא יודע אם זה מה שהייתי עושה אבל זה נשמע נחמד, דרגסטר ידועים בטוויטרים הצורחים שלהם אז אני לא יודע איך הוא דחף לך את זה...

ואלה סתם מגברים שמעתי וכיוונתי כאלה ממש על הפנים...

וכדי שנעזור לך תן לנו דגם של הסאב...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

אין לי דגמים של אף אחד מהרכיבים תאמת :|

מה אתה היית עושה עם 3500 שקל (ניתן להתגמש טיפה) והאילוצים שציינתי?(רדיודיסק מקורי, גדלי רמקולים)

כמו שאמרתי, אני אוהב באס עמוק ונקי ולא כאלה שנותנים "מכות באס", וטוויטר לא צרחני מדי, נעים לאוזן.

תודה רבה :-)

פורסם

בקשר לקומפוננט ולסאב הייתי שומע במקום לשאול מה מומלץ,על מה הכי ממליצים שראיתי בינתיים במחירים האלו זה הFNX של רוקפורד והדוטק של מורל,ושתיהם שונים לגמרי(בקומפוננטים).

בקשר למגבר,ההצעה שהכי משתלמת היום ניראה לי שמשלבת שם טוב ומגבר חזק ואיכותי זה הרוקפורד הP4004,אבל המחיר שלו הוא 1600 שקל (ואתה מקבל חדש בכל זאת).

בקשר לסאב,זה באמת אתה צריך לשמוע כבר לבד,ולבדוק מה הכי מתאים לך.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

הבעיה היא שכשבוחרים רמקולים אחוריים, סאב, או מגבר, אין בעיה לחבר לשמוע ולנתק.

קומפוננט זה בעיה להתיקן ולכן יש לשמוע בחנות, ובחנויות בד"כ יש מגוון מצומצם של רמקולים שניתן לשמוע....

או שאולי אתם מכירים חנות באיזור רחובות(אפשר גם נגיד ת"א אבל אל תשלחו אותי למטולה...) שניתן לשמוע שם את המורל דוטק, הרוקפורד, ושאר המומלצים?

ומה סביבת המחירים שלהם?

תודה :-)

ועוד שאלה:

איך יתפקד קומפוננט בחיבור ישיר לרדיו במקום דרך מגבר?(אם אני ארצה לדחות את קנית המגבר והסאב ולהישאר רק עם קומפוננט) הוא יהיה בסדר? מספיק חזק?

ובמידה ואני מחליף לקומפוננט איכותי מומלץ לנתק את המידים האחוריים הסטנדרטיים עד שאני אחליף אותם למשהו יותר טוב, נכון?

שוב תודה :)

פורסם

מתי ואיפה מתקיימים המפגשים בדר"כ?

אני מניח שאתה לא מדבר על המפגשים ברמת גן בשישי אחה"צ..

חוץ מזה, שאף אחד לא מכיר אותי... מי ייתן לי לשמוע באוטו שלו...

פורסם

לא צריך להכיר אותך, פשוט תראה מזומנים :)

לא אני צוחק אחי, החבר"ה פה בסך הכל בסדר, עושים הרבה הרבה רעש, אבל הם ישראלים לכל דבר

ואם תציע להם מספיק דברים, אז אולי הם גם יעשו לך טובה, ויתנו לך לשמוע :)

בכל אופן, אכן אני מדבר על מפגשים שמתקיימים גם כן ברמת גן, וגם מחר בנשר-ליד חיפה.

וגם שבוע הבא בSOUNDFX, אשר בפתח תקווה

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

להציע להם מספיק דברים?

אני יכול לשחד אותם בארטיקים לכל היותר :)

אולי לעשות להם סיבוב על הסיטרואן :)

אבל אני בספק רב אם זה מה שהם ירצו....:wink:

פורסם
ארטיקים אמרת .... ?

נסה שוב....... :)

מסכן הבנאדם , הרגת אותו , הוא כבר בודק כמה כסף יש לו לשחד אותך.

תבוא למפגש אצלינו שבוע הבא וחוץ מאת עצמך אתה לא צריך להביא כלום

(אהה... למרות שארטיקים לא הבאנו ... אם תביא איזה 200 לא יזיק).

Leon Cupra 2009

פורסם
מתי בדיוק ואיך מגיעים למקום המפגש?

ו 200 יהיה קשה לארגן, אבל אפשר אולי 2 :)

יש הודעה דביקה בפורום (עליונה ברשימה) שם תוכל לקרוא מי , מה , איפה , למה וכמה.

Leon Cupra 2009

• תוכן חדש...