Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לחדש את שכבת ההגנה לצבע ועל כן שטפתי את האוטו עם שאמפו פלומליב הכחול, בעל הריח הנפלא :)

לאחר מכן עשיתי לאוטו פלסטלינה של bilthamber , עם מים בבקבוק כמעט ריק לגמרה של סנו "רסר-כבס" כחומר סיכוך.

לאחר מכן עברתי עם סילנט שקיבלתי במתנה בהזמנה מאתר בארה"ב שקרוי Wolfgang Deep Gloss Spritz Sealant

להלן התוצאות-

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

קרעת אותי, הכל היה בסדר עד שהגעת לפלמוליב.... :roll:

לפי איך שקראתי את התגובות שלך עד כה אתה עושה רושם של מישהו מאוד רציני. הכל בסדר?

נרכשה- וולבו s60  נפח 1600 T4

נמכרה- פורד פוקוס 1600 סמ"ק 2008  TREND X

פורסם
קרעת אותי, הכל היה בסדר עד שהגעת לפלמוליב.... :roll:

לפי איך שקראתי את התגובות שלך עד כה אתה עושה רושם של מישהו מאוד רציני. הכל בסדר?

nath- בדיוק לתגובה הזאת חיכיתי, אני מסכים איתך שליום יום סבון כלים ישמיד כליל את שכבת הWAX.

אבל אני עושה פלסטלינה כדי להשמיד את שכבת הWAX ולהוציא את כל המשקעים שנדבקו לצבע. בדיוק מסיבה זאת, סבון כלים ייתן לי את התמורה הטובה ביותר. דיללתי אותו ביחס ממש קטן בתוך 12L של מים. אך עדיין הוא היה שמנוני, נעים ומקציף. אני ממליץ עליו לשטיפה לפני פלסטלינה.

כמובן שלשטיפה השבועית אני משתמש בSONAX, האהוב והמוכר.

בלי לנקוב בשמות, הפלמוליב הזה הרבה יותר טוב מהרבה שאמפויים שרצים פה בפורום.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

תיזהר !, תמחק את זה לפני שקנוורט' מגיע !, יהיה פה רצח. :lol:

אני חייב להגיד שנבהלתי לרגע, יצא יפה מאוד.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אגב רעיונות "מוזרים", זכור לי שראיתי כתבה בBBC על אדם בריטי מבוגר שמוציא את השעווה מהאוזנים ומיישם אותה כווקס לרכב, ברצינות :shock:

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם
תיזהר !, תמחק את זה לפני שקנוורט' מגיע !, יהיה פה רצח. :lol:

אני חייב להגיד שנבהלתי לרגע, יצא יפה מאוד.

:-P הוא הגיע.

האמת שיש הרבה אנשים ששמים סבון כלים פעם או פעמיים בשנה על מנת להסיר את כל המשקעים הקודמים לפני שהם מיישמים אוטם צבע חדש.

מישהו חושב שפעם אחת כזו בשנה או פעמיים או ארבע יזיקו לרכב? אני בספק.

הסבון שמשות (שלפעמים מכיל אלכוהול) שאנחנו מתיזים מדי יום ושיירים שלו נותרים על הצבע בחום הישראלי מזיקים לווקס/אוטם הרבה יותר מפלמוליב אחת לשנה שנשטף כעבור דקה.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

וואו...

אני לא בקי באביזרי ניקוי לרכב, אבל לגבי התוצאות:

1. יצא לך כל כך מבריק עד שזהותך נחשפה (דמותך המצלמת משתקפת ממכסה המנוע :wink:).

2. עם איך שהרכב נראה אחרי הטיפול, הייתי מתבאס להזיז אותו בכלל....

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

תוצאות מעולות.

אני גם לא חושב ששימוש כמה פעמים בשנה יפריע.

אני אישית הייתי משתמד בגלייז.

מעניין אם יעשו בדיקה לרכב בן כמה שנים שנשטף בסבון כלים לבין חומר יעודי לרכב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...