Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם

לכל אותם שוחרי תרבות רציתי לעשות שרשור על תיאטרון, איזה הצגות ראיתם לאחרונה,איזה תיאטרון מועדף עליכם, ועל אילו הצגות הייתם מוותרים.

אני יתחיל:

ריצ'ארד השלישי

אורזי המיזוודות

ריצ'ארד השני

כולם היו מדהימים אך ריצ'רד השני מתאים בעיקר לחובבי תיאטרון הדוקים שמעוניינים לעקוב אחר פרטי העלילה.

how it's like to drive :twisted:

פורסם

סוף טוב של ענת גוב ז"ל- זו הצגה/מחזמר מאוד סוריאליסטי אשר ממחיש את מה שעבר על ענת גוב בזמן הטיפולים במחלה.

ההצגה מאוד מזכירה דברים הזויים כמו מופע האיימים של רוקי בשילוב מוזר עם מונטי פייטון.

ההצגה טובה אבל אם לא היו בה השירים המוזרים והמעברים ההזויים זו הייתה הצגה מעולה!

כולם היו בני- עיבוד לספר מעולה, ההצגה טובה מאוד והמשחק מעולה. מומלץ בחום.

משאלה אחת ימינה- הצגה מעולה וקלילה יחסית אשר מזכירה לכל אחד קצת מהחיים שלו, גם מומלץ בחום.

מקסי ואני- סיפור על בחור צעיר שמתחיל לעבוד אצל איש עסקים ממולח ומשם הסיפור רק מסתבח. הצגה נחמדה ומשחק נחמד, מומלץ.

קיר הזכוכית- הצגה כבדה העוסקת באלמנטים מהשואה ובדורות ההמשך ובהתמודדות שלהם עם החיים בצל השואה. הצגה טובה מאוד אבל כבדה ולא מומלצת לכל אחד. מומלץ בחום.

היו עוד כמה הצגות שראיתי בזמן האחרון אבל אני כבר לא זוכר מה היה מומלץ.

חלקן: הזוג המוזר, החותנת, ויש עוד כמה שהשם שלהן לא עולה לי כרגע.

פורסם

בתור אחד שלפרנסתו רואה הצגות תאטרון (סטודנט וסדרן בהיכל התרבות) אני יכול להמליץ בחום על קזבלן- הצגה מעולה!

שרי מלחמה עם יצפאן- מההתחלה נראה מצחיק ומבטיח אך עם התקדמות העלילה רק נהיה גרוע יותר.

מקסי ואני- הצגה מעולה, קלילה ושנונה. מלמדת לקח לחיים.

ביקור הגברת הזקנה עם גילה אלמגור ויהורם גאון- הצגה כבדה וארוכה ולא מתאימה לצעירים מאיתנו.

נורה- אם היו קוראים להצגה נורא זה היה מתאר את ההצגה יותר טוב.

קיר זכוכית- לא כזה כבד כפי שתארת, אכן מדובר על שואה אבל יש גם עלילה מסביב שלא קשורה לאו דווקא לשואה.

סטמפניו- עם חזקאל לזרוב, ליאת הרלב, רונה-לי שמעון ועוד. הצגה מצויינת שמכניסה אנשים לפרופורציות ומחזירה אותם לקרקע.

זוהי רק דעתי האישית...אשמח לעזור ולהמליץ עוד..

פורסם

היו לי כרטיסים לקזבלן אבל ביטלתי, לטעמי זב מיותר ללכת למחזמר במאה ומשהו שקלים שאין מאחוריו כל כך המסר והקפה נוןכה למרות שמכנר על הגג וקברט הם יצירות מופת

how it's like to drive :twisted:

פורסם

אני אישית לא כ"כ מתחבר לתאטרון ישראלי (גם לא ל"גשר"), אבל פעם אחת הצליחו להפתיע אותי ודווקא עם איזשהי הצגת שוליים בשם ז'קו. זה היה לפני כעשור, ומאז הפסקתי לזלזל במשה איבגי. הבנתי שפרנסה לחוד (טלוויזיה ופרסומות) ומקצוע לחוד. פשוט שחקן נהדר, גרם לי לשכוח לשעה וחצי שמדובר בו ולא בדמות אמיתית.

פורסם

לפני שנה וחצי ראיתי חלק מהרפרטואר של איתי טירן (גטו, אמדאוס, המלט) ונהנתי מאוד, בייחוד מהמלט שמוצג באולם קטן והשחקנים מתהלכים סביבך. המלט היה בעיבוד מודרני שמזכיר את הסרט "טיטוס" עם אנטוני הופקינס, מההצגות הטובות שראיתי.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

אני מנויה לתיאטרון בית ליסין מזה כשנתיים, אז ראיתי הרבה מאוד הצגות שלהם, ביניהן: מקסי ואני, משאלה אחת ימינה, הפרדס (פחות מומלצת), אורזי המזוודות, שם פרטי, מלאכת החיים (הארדקור חנוך לוין- אני פחות אהבתי), והאחרונה היתה "חברות הכי טובות" שהיתה מאוד מוצלחת ומהנה.

בנוסף ראיתי לא מזמן את "גזע" של תיאטרון חיפה שהציגו בבית ציוני אמריקה בת"א, גם כן הצגה מעניינת.

וב"הבימה", כשיש כרטיסים מוזלים, הכי פינוק... משם אני זוכרת לטובה את "ארוחה עם אדיוט", "החותנת", ו"קוויאר ועדשים". השניים האחרונים נדמה לי שעדיין מציגים.

החיבה שלי לתיאטרון התגלתה רק בשנים האחרונות, וזה בילוי שאני מאוד אוהבת.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

מקסי ואני נחמדה וכך גם סטמפניו.

מעבר למה שכבר כתבו כאן אז ההפקה של שלמה המלך ושלמי הסנדלר מעולה. לקחתי את הבת שלי ואחר כך לקחתי גם את אשתי.

סוסים על כביש גהה גם לא רעה.

מעבר לזה יש לי מנוי ואני אף פעם לא זוכר את שמות ההצגות (שולחים לי SMS יומיים לפני להזכיר שיש הצגה).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
שאלה - למי מכם שהלך אי פעם ליידישפיל - האם כל ההצגות שם כולן ביידיש או שהן משלבות עברית?

היידיש שלי מאוד בסיסית (מסתכמת בעיקר ביידיש טכנית מתקופת תחילת גל העלייה כשהעולים לא ידעו עברית אבל יצאו מנקודת הנחה שכולם בארץ יודעים יידיש).

יצא לי להיות בכמה מופעי לאדינו שזו שפה שאני יותר מבין וגם יותר מכיר את התרבות (מה לעשות, בכל זאת חצי עירקי וחצי פרענק) ומאוד נהנתי למרות שלא הבנתי הכל.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
היידיש שלי מאוד בסיסית (מסתכמת בעיקר ביידיש טכנית מתקופת תחילת גל העלייה כשהעולים לא ידעו עברית אבל יצאו מנקודת הנחה שכולם בארץ יודעים יידיש).

יצא לי להיות בכמה מופעי לאדינו שזו שפה שאני יותר מבין וגם יותר מכיר את התרבות (מה לעשות, בכל זאת חצי עירקי וחצי פרענק) ומאוד נהנתי למרות שלא הבנתי הכל.

זה לא ממש עונה על השאלה - אני רוצה לקחת את סבתא שלי לשם ולכן אני שואלת - כי אם זה משלב עברית זה פחות יעניין אותה.

פורסם

היידיש שפיל מציג הצגות ומופעים על טהרת האידיש, ואם תתרגמי את המילים מאידיש לעברית תקבלי משחק יהודי.

בעיקרון ביידיש שפיל יש גם אוזניות עם תרגום לעברית למי שלא מבין בצורה שוטפת יידיש.

• תוכן חדש...