Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש ג'יפ, משהוא מרווח נוח ומפואר ... לשימוש לפחות לעוד 3 שנים

אני צריך שהוא יהיה אמין ועם כמה שפחות קילומטרים עליו ..... השנה הכי נמוכה שאני מוכן לקחת זה 2006 אבל רצוי יותר

איזה דגמים אתם ממליצים לי ?

אני חשבתי על השברולט טרייל בלייזר עם מערכת גז ... אבל הבנתי שיש סיכון בכול מה שקשור לגז במידה ולא עשו את זה כמו שצריך.

איזה עוד דגמים יש שעונים על הדרישות שלי ?

תודה !

פורסם

יש לי בן משפחה שקנה טוארג 2004 ב80,000 ממגרש. יד ראשונה. לדעתי דיזל. רכב מפואר מאוד

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

איך ההונדה CRV ? הגאנד שירוקי ?

אפשר להשיג אותם במחירים האלה במצב טוב ? או שזה תקציב נמוך מידי בשבילם ?

הטוסונים נמכרים הרבה מתחת למחירון ? , יש אחד עם 49 אלף קילומטר 2009 , בנזין , רוצה עליו 70K . זה מחיר ראלי ?

פורסם

אין crv דיזל והגרנד שירקי נדיר ובתקציבך תקבל ישן.

הכי הרבה שנת מודל לכסף תקבל בדגמי סאנגיונג כמו אקטיון/רקסטון/קיירון

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

ג'יפ אמיתי הוא רק של קרייזלר. :)

כל מיני CR-V, טוסונים וכד' זה לא רכבים מפוארים וגם לא רכבי שטח.

רכב שטח טוב זה פראדו/לנד קרוזר, אבל זה לא עולה 70K, בטח לא שנת 2006.

ממליץ לבדוק יונדאי טראקן - הוא אמור להכנס לתקציב.

רכב שטח מפואר זה ריינג' רובר - אבל בשנתונים כאלה מדובר על מחירים אחרים לגמרי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני מחפש ג'יפ גדול ויפה עם פוזה של ג'יפ (לא קרוסאובר) אבל בתכלס, הוא לא צריך להיות חיית שטח . . . כי הוא רוב הזמן יסע על הכביש (אולי מידי פעם לרדת איתו לים)

הקרוסאוברים זה ג'יפים קטנים, תמיד היה נראה לי כמו מעיין הכלאה של פריוות וג'יפ קטן ... לא מתלהב , למרות שתאורטית לדרישות שלי הם דיי מתאימים . אבל לטעם שלי קצת פחות .... אבל אתם יודעים איך זה, אפשר להתפשר אם זה לא בהשג יד .

תודה !

פורסם

איציק, אם אתה רוצה את הדבר האמיתי תצטרך להתפשר או על השנתון או על התקציב. לגבי קרוסובר אתה צודק, זה פרייוט.

כמו שכבר רשמתי לך, לפי דרישות שלך טראקאן יכול להתאים - הוא גדול ויש לו יכולות שטח אמיתיות, הוא מבוסס על פג'רו. הוא לא מפואר, אבל שום רכב בתקציב המדובר בשנתונים כאלה לא מפואר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

איסוזו טרופר 3 ליטר דיזל לא לגעת אפילו במקל. מנוע בעייתי.

פורסם

הדיסקברי עלול להיות בעייתי מבחינת אחזקה-אני לא הייתי נכנס לזה.

המנועי 3 ליטר(אני חושב) של איסוזו לא מוצלחים והוחלפו.

הרודיאו מיושן.

הסאניאנגים-בדוק עלויות טיפולים

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

יש לי כרגע ניסאן טארנו 2003, 3.0 טורבו דיזל 7 מקומות יחסית לגיפ כזה חסכוני 1-10/11 בבין עירוני -///- עירוני 1-7/6

מרווח חזק מאוד! מפחיד בשטח! יציבות לא הכי שבעולם בכל זאת ג'יפ,

קח בחשבון גם שכרגע ליטר סולר זה כמעט 8 שקל, מול בנזין 7:38 בערך

.

מה שאני יכול להגיד זה שאני ממליץ בחום על ניסאן טארנו, אוכלת לי לפחות קצת שמן אבל בכל זאת רכב דיזל 8)

פורסם

איך הסאנינג רקסטון והגראנד שירוקי מבחינת צריכת דלק ?? מבחינת אמינות וכו ..

לגבי הרודיאו ... 2004 זה הכי חדש שאפשר להשיג וזה קצת ישן ...

אני מחפש יותר באזור ה 2006

תודה רבה על העזרה !

• תוכן חדש...