Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

התייעצות לגביי אופציה שעלתה, מכיוון שבעתיד הקרוב אין לנו כל צורך לעזוב את הדירה שאנחנו גרים בה, חשבתי שאולי כדאי לקנות דירה בנווה שרת בת"א - היום דירות 3-4 חדרים מוצעות שם ב1.4-1.6, כאשר על הפרק פינוי בינוי לכל השכונה בעשור הקרוב - המחירים כבר משקפים כמובן את האופציה לפינוי בינוי (בעבר היו נמוכים משמעותית), אבל דירות בפרוייקטים החדשים שם עולות בסביבות ה1.8-2 וצפונה.

הסתכלתי גם על שכר דירה ממוצע באיזור וניתן לקבל שם בסביבות ה4k.

לא נראה לי שדירות בת"א יאבדו מערכן, ועוד באחד מהאיזורים האחרונים בצפון ת"א שלא השתגעו המחירים בו.

מצד שני.. לא יודע :oops:

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

ואם יגיעו אליו אוכלוסיות בעיתיות?

יש סיבה לכך שהמחירים לא המריאו-תחפש אותה טוב טוב לפני שאתה קונה שם דירה.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

יש שם כבר אוכלוסיה בעייתית, הרבה דתיים וחלשים סוציו-אקונומית, אבל השאלה מה יהיה עוד עשר שנים.

המחירים כבר המריאו למעלה, לפני עשור הייתה קונה דירה בשליש מחיר - הם פשוט לא המריאו לגובה של שאר צפון תל אביב.

Renault Megane RS Trophy

פורסם
יש שם כבר אוכלוסיה בעייתית, הרבה דתיים וחלשים סוציו-אקונומית, אבל השאלה מה יהיה עוד עשר שנים.

המחירים כבר המריאו למעלה, לפני עשור הייתה קונה דירה בשליש מחיר - הם פשוט לא המריאו לגובה של שאר צפון תל אביב.

אתה רוצה לגדל את הילדים שלך בקרב אוכלוסייה בעייתית?

אתה יודע איזה כאב ראש עלול להיות מהשכרת דירה לאוכלוסייה בעייתית-לא מתפנים בזמן,מאחרים בתשלומים ולך תפנה מישהו מהדירה שלך...יעשו לך את המוות.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

פינוי בינוי = האוכלוסיה הישנה נשארת ופשוט מקבלת דירות יקרות/שוות/חדשות יותר.

אנשים שבאים מבחוץ לקנות דירות כאלה לוקחים את זה בחשבון כך שאני צופה לדירות האלה ביקוש מעט יותר חלש מהממוצע בת"א.

אבל כידוע החוקים במדינת ת"א שונים מכל מה שקורה בשאר המדינה ויכול להיות

אני לא הייתי לוקח כזה סיכון. הייתי מעדיף לקנות דירה בר"ג (שכבר תפסה את המקום הראשון במספר הפרוייקטים של פינוי בינוי בארץ) או בגבעתיים שגם מתחילה להתעורר (הייתי אומר גם פ"ת אבל הרווח יהיה משמעותית קטן יותר). קרית אונו זה גם אזור שכדאי לך להתעניין, אני הייתי במשא ומתן על דירת 4 חדרים צפופה ב-1.4M שהייתה על סף פינוי בינוי.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

פינוי בינוי זה אולי הכנסה כספית בסופו של דבר אבל כרוכה בהרבה כאב ראש.

אתה צריך לעבור לשכירות לשנתיים-שלוש ולהיכנס לדירה חדשה שתהיה בטוח שנחסך עליה כל שקל שרק אפשרי(לעומת פרויקט חדש פה הרווח של הקבלנים קטן יותר).

פורסם

אינפיניטי, הבחור רשם שהוא לא מתכוון לגור בדירה בעשור הקרוב אז בשבילו כל התקופה שהדירה תהיה "בשיפוץ" זה בשבילו הכנסה נטו נקיה לכיס מבלי צורך לרוץ לקחת כסף מהדייר, לחפש דיירים, תקלות בדירה וכו'.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
אינפיניטי, הבחור רשם שהוא לא מתכוון לגור בדירה בעשור הקרוב אז בשבילו כל התקופה שהדירה תהיה "בשיפוץ" זה בשבילו הכנסה נטו נקיה לכיס מבלי צורך לרוץ לקחת כסף מהדייר, לחפש דיירים, תקלות בדירה וכו'.

הוא הרי מתכוון להשכיר אותה.

ולהשכיר לאוכלוסיות חלשות עלול להיות בעייתי.

בלי קשר לאם הוא מתכוון לגור בה או לא.

אם כך אז אתה צודק.

וזה APPLE ולא אינפיניטי :)

• חודש מאוחר יותר...
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

עידכון - קנינו דירה על הנייר ברמת-גן, 3 חדרים, להשקעה, קבלת מפתח עוד שנתיים.

Renault Megane RS Trophy

פורסם

על הנייר ממש או שיש בנייה באזור?

מברוק!

• חברי המעגל הראשון
פורסם
במזל טוב!

מה הסדר התשלומים?

45% עכשיו, השאר בקבלת המפתח, מכיוון שיש לי את כל הסכום אז מבחינתי עדיין אין משכנתא.

על הנייר ממש או שיש בנייה באזור?

מברוק!

על הנייר ברמה שיש כבר היתרי בנייה והטרקטורים התחילו לחפור..

Renault Megane RS Trophy

פורסם
45% עכשיו, השאר בקבלת המפתח, מכיוון שיש לי את כל הסכום אז מבחינתי עדיין אין משכנתא.

שמע,

מצד אחד הריביות היום למשכנתא הם במינימום שלהן היסטורית,

מצד שני התשואה שתעשה על הכסף שנשאר לך אחרי ה-45% ששילמת היא 0.

בכמה קנית ומה נשאר לך כרגע?

יש לך אפשרות להקדים תשלומים?

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...