Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי פורד פוקוס 2005 שהיה לה בעית גיר מחליק, תיקנתי את הבעיה אצל מכון גירים ואחרי חודש בערך נוצרה לי שוב בעיה שהילוך הרוורס לא נכנס (גיר אוטומטי) הכוונה אני מצליח לשים את ההילוך על R אבל האוטו לא נסע רוורס, בנוסף בין הילוך ראשון לשני האוטו היה נותן קפיצה

חזרתי למכון והוא תיקן לי את הבעיה והכל היה תקין, אחרי חודש שוב חזרה לי הבעיה של הקפיצה בין הילוך ראשון לשני

חזרתי שוב פעם למכון והוא אומר לי שזה בעיה של המצערת וזה לא קשור לתיבת הילוכים ולכן אין לי אחריות על התקלה הזאת ואני אצטרך לשלם עליה ...

עשיתי חיפוש באינטרנט לגבי המצערת ולא ראיתי שיש קשר בין הקפיצות למצערת

רציתי לדעת אם זה נכון שזאת הבעיה של המצערת או שזאת בעיה של הגיר או תיבת הילוכים ?

אשמח לתשובה בעניין

פורסם

גש למוסך מורשה, בצע בדיקה מהיכן מגיע הקפיצה, אם הקפיצה מגיע מהגיר בקש מסמך שמתאר את הבעיה

וחזור למכון גירים עם דרישה לתיקון הבעיה והחזר כספי עבור הבדיקה.

אם הבעיה באמת במצערת, בדיקת מחשב תראה את זה (לא חייב מוסך מורשה)

דרך אגב, הבעיות שיש לך אחרי השיפוץ נשמע כמו שיפוץ לא מקצועי\לא מלא של הגיר, והמכון רק מכבה שרפות.

אם הבעיה תהיה של הגיר, דרוש הארכה של האחריות (כנראה שתצליח לקבל רק דרך משפט)

שי.

פורסם

תודה

למרות שאני בטוח שהוא לא ישלם לי על בדיקה במוסך אחר כי הוא מוכן לעשות בדיקה במכון שלו

יש למישהו מושג כמה עולה התיקון של המצערת ?

פורסם

תלוי מה לא תקין במצערת,

אולי אחד החיישנים מזייף (חיישן חמצן וכו)

או שהתקלה מהמצערת עצמה.

בכל מקרה צריך להגיע למוסך אמין ולבדוק.

הייתי ממליץ לך לרשום בפורום של מוסך עד-רעננה (מורשה פורד ומאזדה)

חיים בעל המוסך שם יענה לך ויזמין אותך לבדיקה חינם.

שי.

פורסם

נישמע כמו בעייה בגיר עצמו. כל עוד הרוורס לא ניכנס בכלל בזמן שאתה מעביר אליו ספק מאוד גדול אם מדובר בבעייה במצערת. חזור לעדכן כי הנושא מסקרן. האם עקבת אחר מיפלס שמן הגיר?

פורסם
שלום לכולם

יש לי פורד פוקוס 2005 שהיה לה בעית גיר מחליק, תיקנתי את הבעיה אצל מכון גירים ואחרי חודש בערך נוצרה לי שוב בעיה שהילוך הרוורס לא נכנס (גיר אוטומטי) הכוונה אני מצליח לשים את ההילוך על R אבל האוטו לא נסע רוורס, בנוסף בין הילוך ראשון לשני האוטו היה נותן קפיצה

חזרתי למכון והוא תיקן לי את הבעיה והכל היה תקין, אחרי חודש שוב חזרה לי הבעיה של הקפיצה בין הילוך ראשון לשני

חזרתי שוב פעם למכון והוא אומר לי שזה בעיה של המצערת וזה לא קשור לתיבת הילוכים ולכן אין לי אחריות על התקלה הזאת ואני אצטרך לשלם עליה ...

עשיתי חיפוש באינטרנט לגבי המצערת ולא ראיתי שיש קשר בין הקפיצות למצערת

רציתי לדעת אם זה נכון שזאת הבעיה של המצערת או שזאת בעיה של הגיר או תיבת הילוכים ?

אשמח לתשובה בעניין

שלום רב,

א. נשמח לקבל עדכון

ב. נשמח גם כן לקבל פרטים על המכון. לצערי הרב גם לי יש ניסיון רע עם מכון גירים שלא רק שלא תיקן - גם הטעה וביזבז זמן יקר. אני חושב שבמיוחד המכונים האלו - שלוקחים כל כך הרבה כסף על תיקון - צריך שיהיה להם גבול ושלא יזלזלו ככה בלקוחות כדי להרוויח כסף.

פורסם
נישמע כמו בעייה בגיר עצמו. כל עוד הרוורס לא ניכנס בכלל בזמן שאתה מעביר אליו ספק מאוד גדול אם מדובר בבעייה במצערת. חזור לעדכן כי הנושא מסקרן. האם עקבת אחר מיפלס שמן הגיר?

הבעיה עם הרוורס אכן היתה ביחד עם הבעיה של הקפיצה בין ההילוך הראשון לשני, באותו הרגע (לפני חודש לערך) נסעתי למכון והוא טיפל לי בזה בגלל שזה היה בעיה מהגיר.

משהו כמו שבוע אחרי זה חזרה הבעיה של הקפיצה (כשהרוורס תקין) חזרתי למכון והוא אמר לי שזה כנראה בעיה של המצערת (אני לא מבין בזה אבל נשמע לי כמו "אני לא יבזבז עוד פעם זמן בתיקון והפעם אני ימציא לך משהו כדי לקחת כסף" יכול להיות שאני טועה אבל ככה זה נשמע) והוא יעשה לי בדיקה עם המחשב כדי להיות בטוח בזה, מיותר לציין שהוא יכול להגיד לי שהמחשב מראה שזה אכן המצערת ואני לא אדע את האמת (ראיתי את הבדיקה של המחשב שהוא בדק את הגיר והיו שם מספרים שאין לי שמץ מה הם)

לא עשיתי באותו הזמן את הבדיקה של המחשב גם כי רציתי לראות איך אפשר אכן לבדוק שזה מהמצערת לפני שאני עושה אצלו את הבדיקה וגם כי זה היה ביום שקצת לחוץ לי ולא יכלתי להשאיר את הרכב

איך אפשר לדעת שזה אכן בעיה במצערת בלי לשלם כסף לבדיקה במקום אחר ?

פורסם

בבדיקת מחשב יצא קוד תקלה b1681 מישהו יודע במה מדובר ?

לפי חיפוש באינטרנט יצא ההסבר הזה

B1681 PATS Transceiver Module Signal Is Not Received

• תוכן חדש...