Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מתלבט בין שני הרכבים המצויינים בכותרת. שניהם במצב טוב ובמחיר דומה. לחרוש מפרטים וכו' באינטרנט אני מסתדר.

רציתי לשאול לעזרתכם מניסיון/סיבוב בנוגע לתחושות בנהיגה, תנוחת ישיבה, נוחות, איכות דיפון (נגד קרקושים), אמינות, רעש בשיוט, תחושת בטחון בנהיגה וכו'.

רקע:

אנחנו כרגע זוג + כלב (גדול) והרכב צריך להיות עם ראייה קדימה של תינוק /ילד קטן אחד.

נסועה של כ 10K בשנה כאשר חצי (מהזמן, לא הקילומטרים) הוא עירוני, וחצי הוא בינעירוני. לפיכך צריכת הדלק אינה ראשונה בחשיבות.

* זה אחלה פורום וכבר למדתי ממנו רבות - תודה.

פורסם
שלום לכולם,

מתלבט בין שני הרכבים המצויינים בכותרת. שניהם במצב טוב ובמחיר דומה. לחרוש מפרטים וכו' באינטרנט אני מסתדר.

רציתי לשאול לעזרתכם מניסיון/סיבוב בנוגע לתחושות בנהיגה, תנוחת ישיבה, נוחות, איכות דיפון (נגד קרקושים), אמינות, רעש בשיוט, תחושת בטחון בנהיגה וכו'.

רקע:

אנחנו כרגע זוג + כלב (גדול) והרכב צריך להיות עם ראייה קדימה של תינוק /ילד קטן אחד.

נסועה של כ 10K בשנה כאשר חצי (מהזמן, לא הקילומטרים) הוא עירוני, וחצי הוא בינעירוני. לפיכך צריכת הדלק אינה ראשונה בחשיבות.

* זה אחלה פורום וכבר למדתי ממנו רבות - תודה.

משתמע שאתה מחפש רכב שיהיה מרווח ויספק נוחות נסיעה {ופחות הנאה מנהיגה וכולי...} , לכן הייתי ממליץ על הI35 שכן היא תבוא יותר מאובזת אמנם אך עם המנוע היותר חלש מבין השניים {זה לא אומר שהרכב עגלה...} , לגבי שאר הפרמטרים , תעשה סיבוב על הרכב ותראה אם הוא לטעמך

פורסם

למגיב,איפה ראית שמדברים על I35 ? הוא מדבר על I30 ,עדיין צורה ישנה.

המאזדה תהיה זריזה יותר אך בזכות המנוע הגדול גם חסכונית פחות.לגבי האבזור- המאזד הזו יותר מאובזרת מחלק מדגמי היונדאי אך לא מכולם (יש יונדאי מהדגם הזה למשל שלא הגיעו עם סאן רוף (עד השליש האחרון של 2009) בעוד למאזדה יש,כנ"ל לגבי גלגלי מגנזיום,שביונדאי יש בחלק מהדגמים- סופרים ברובם/פרימיום אך אין בINSPIRE).

החסרון של המאזדה הוא עלות אחזקה גבוהה יותר- של רישוי וביטוח לעומת היונדאי.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אלה שני רכבים שונים לגמרי בהתנהגות שלהם

וגם טווח המחירים של המחירון שלהם, כמעט 7-8 אלף המאזדה יקרה יותר, מצאת את שני הרכבים האלה בעלות שווה?

אין ספק שהמזאדה יפה יותר ומאובזרת יותר, מן הסתם יותר חזקה ותסחוב לך יותר טוב עם מזגן, כמובן שאתה צריך להיזהר יותר בנהיגה איתה מאשר היונדאי כדי לא לבזבז יותר דלק, אחרת ההפרש יהיה משמעותי במרחק שיעשו למיכל.

הנסיעה במאזדה תהיה יותר נוקשה בגלל חתך נמוך של הגלגלים, נוחות הישיבה ביונדאי יותר עדיפה לדעתי, שני הרכבים אמינים.

אם חשוב לך תא מטען גדול אז יש לך רק את האפשרות של המאזדה ספיריט 4 דלתות מבין 2 הדגמים שציינת

העלות אחזקה של המאזדה יקרה יותר אבל לא בהרבה, זה לא רכב יוקרה

אם אין לך בעיה במקרה של התוספת כסף הזאת, כי אני מבין שאתה רק מתלבט בין שני הדגמים האלה ועשית את החישובי טיפולי אחזקה וביטוח שלך, אז תבחר במאזדה

פורסם

עם ככה טעות שלי , יש לי ניסיון עם מאזדה 3 {אמנם מנוע 1600 אך הדגם החדש} וגם עם I30 הדגם הקודם , אני שם בצד את עלויות אחזקה/אמינות כי לגבי זה אין לי אינדיקציה... מבחינת מרווח המאזדה ללא ספק תיקח {אלא אם כן אתה מדבר על גרסאת הCW} איכות חומרים והרכבה המאזדה מרגישה יותר מתקדמת מהיונדאי וגם מרגישה קצת יותר מגובשת עם עיצוב טיפה מוחצן יותר , נוחות נהיגה פה ללא ספק.... המאזדה {ואני משער לעצמי חווית הנהיגה במיוחד עם מנוע שני ליטר}

פורסם

תודה על חוות הדעת.

אכן מדובר על רכב יש שניה, ואכן המאזדה יקרה ב 5-7 אש"ח.

רצוני לצרף לרקיחה עוד 2 אופציות: פורד פוקוס (דור שני, כלומר 2009) 2.0 ליטר ו הונדה סיויק 5 דלתות (שנת 2009).

5 דלתות זו חובה (רוכב אופניים / יותר נוח עם הכלב :) / יותר נוח בחניה כי האורך הכולל קצר יותר).

מה דעתכם על הפורד/הונדה ?

נ.ב. הסופרים של יונדאי יותר מאובזרת מה 3, יש לה חיישני גשם/אורות וריפודים משולבי עור.

• תוכן חדש...