Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנה נכנסת בהידוס מלכותי פאר היצירה המוטורית משאית הזבל, מצויידת בטכנולוגיה מרשימה של הרמת פחים ודחיסת הזבל, פניאומטיקה, מכאניקה וכוח אדם המתאחדים לכדי שלמות מוטורית. כל פח הוא יצירת אומנות, ריקוד מתואם של אדם ומכונה.

אחריה משתרך באיטיות מטופשת רכב ניקוי הרחובות. שפמו המדובלל נגרר על הכביש, שולח זיפים למקומות ששום בעל חי לא היה מעיז לחקור. מלחך את הכביש, מרייר, נושף ושואף. אפילו הנהג יושב בצד השני מהמוכר לנו, משל היה אריסטוקרט בריטי בתאו הממוזג. הוא מזגזג לרוחבו של הרחוב ומנסה בחוסר כישרון ניכר להשאיר אחריו מציאות טובה יותר, נקייה יותר, אירופאית יותר. זה לא הולך לו כמובן, בנסיונותיו הנואשים לשלוח זרועותיו סביב המכוניות החונות. הוא משאיר אחריו שובל מסכן של ריר משל היה חילזון שיכור, או יונק מיוחם עם דליפה מאתם יודעים איפה.

צמד החמד היה יכול לשעשע אותי מאוד לו היה עובר מעט מאוחר יותר משבע בבוקר של יום שישי, משמיע סימפונית מתכת ובקבוקים מנופצים, מלווים בנשיפות, שאיפות ושפשופים. הם האחראים הבלעדיים ללהג הזה. אם אחד מהם חוזר לבקר בזמן שנ"צ היופי שאני חייב לעצמי אחרי הבוקר הזה, אני יורד אליהם בתחתונים ורובה ציד.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

נהדר! :-D

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני מת על ההודעות הפלצניות האלה.

אדון אנלוגי, מפריע לך? הפתרון פשוט, לך לישון עם אטמי אוזניים.

הפתרונות החלופיים לא יגרמו לך הרבה יותר אושר:

א) איסוף האשפה וניקוי הרחובות במהלך הלילה (יעיר אותך באמצע הלילה).

ב) איסוף האשפה וניקוי הרחובות בשעות הבוקר המאוחרות (יגרמו לפקקי ענק ויקח לך עוד כשעה בממוצע להגיע לעבודה).

ג) השבתה של איסוף האשפה וניקוי הרחובות (תחיה כמו במדינת עולם שלישית).

אז להבא אני ממליץ לך לשתות כוס תה ולחזור למיטה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• אחראי פורום
פורסם

אז מה אלעד, אסור לאף אחד להתעצבן על שום דבר?

לפחות הבחור עשה את זה בחינניות ועם טקסט מגניב.

בעיר שגרתי בה, היה נהג אחד ויחיד שהפעיל את הכלי הזה משהו כמו 40 שנה.

אתם יודעים איך הם נראים, הראש מסובב ימינה לכיוון המראה.

אז גם שהוא יורד מהרכב, הראש נשאר מסובב ימינה. ככה הוא חי. רואה את הכתף שלו.

פעם אחת הוא שאב גם כלב קטן.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אלעד, שמעתי אותי מביע תלונה קונקרטית על המטרד? אם כבר אני צריך לשבח אותם, בד"כ הם עוברים לפני 7 בבוקר. רוב הימים זה לא מעיר אותי וגם אם כן אני מצליח לחזור לישון.

היום לא, ודווקא מתוך מצב רוח מבודח עלתה לי התמונה המואנשת של רכב ניקוי הרחובות.

אני מסכים איתך לחלוטין שזו השעה הנכונה ל"מטרד" פינוי הזבל וניקוי הרחובות, ואפילו יותר מוקדם מכך, בשעות 4-5 בבוקר בשלב השינה העמוקה ביותר. המונח המדעי הוא שעות של גנבים (כמובן שאני טועה, תחסכו ממני את הסבר שלבי השינה, מכיר). אז גם לא מתעוררים בקלות, וגם אם כן אין בעיה לחזור לישון עוד כמה שעות.

לא עלה בדעתי להתלונן לעירייה וחלילה לא לירות לייצור המפגר בראש. את מה שכתבתי כתבתי עם חיוך, חבל לי שזה לא מה שהיה מרוח לך על הפנים כשקראת.

ר. פרסקי

פורסם

אני גם קם ב-5 וחצי בבוקר כדי לבצע את עבודתי, לא מגיע לי איזה חיזוק חיובי מכיוונך :|

עכשיו כשהבנתי את כוונתך אני יכול רק להזדהות.

אם זה מעודד אותך אז אצלי המטאטא עובר כל בוקר בשעה 4 והמשאית פינוי זבל ב-6.

מכיוון שאני גר בקומת קרקע וצמוד לכביש אני ממש יכול מהמיטה להושיט יד דרך החלון ולתת "כיף" לבעלי המקצוע שמבצעים את העבודה המבורכת הזו.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

כמובן שמגיע! מתוך הזדהות, כאחד שמכיר היטב את השלב הכי חשוך של לפני עלות השחר, לא רק מהצד שהולך לישון בו.

ר. פרסקי

פורסם

בעבר גרתי במקוום שבו משאית פינוי האשפה היתה מגיעה סביב 03:30. פעמיים התעוררתי מהרעש שגרמה, בהמשך התרגלתי ומשך מספר שנים ישנתי שנת ישרים כאשר המשאית הניפה את הפחים כ-10 מ' מחלוני.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כתיבה מדוייקת על המוטציה עם השפם המדובלל.

מזכיר לי שבזמנו לא הבנתי איך בכלל הם מקבלים רישוי כביש לרכב ממנוע עם הגה בצד ימין.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=222205&highlight=%D7%94%D7%92%D7%94+%D7%99%D7%9E%D7%A0%D7%99

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אצלנו הם עוברים מ7:30 ועד 9:30 בבוקר - השעות הכי עמוסות בעיר, כשיש גם משמרות זה"ב וכולם נוסעים לעבודה.

עדיין לא הצלחתי לפענח אם מדובר בעשיית דווקא מצד העיריה, או שהם פשוט לא גילו עדיין שאפשר לפנות את הפחים גם בנניח 13:00 בצהריים.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

הסיפור מקבל תפנית מעניינת: בסביבות 15:30 חזר המפגר. לבד, בלי אחותו. כנראה ברח או משהו. דפק שני וישים ברחוב, לא ברור לי אם הוא היה יסודי או טיפש.

אחרי שהלך שקעתי בנמנום על הספה. ב-17:00 העירה אותי אחותו, ינעל אחותה. לא ירדתי אליה בתחתונים עם רובה הציד, שמתי מכנסיים. סתם, האמת שהיא באה בול בזמן. צריך להתחיל לבשל בולונז לארוחת ערב, תהליך ארוך אצלי. תודה משאית הזבל!

ר. פרסקי

פורסם

תמשיכו להתלונן, אצלי הם באים משעה 21:00 עד שעה 7:00 לפי רצונם החופשי.

ואין יותר מטומטם ממנקה רחובות שבא שעה לפני שבאים לפנות את הגזם, מה הוא בא לנקות בדיוק?

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...