Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 15 אלף שקל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני חייל משוחרר ועדיין לא היה רכב ברשותי.

אני מן הסתם לא מחפש רכב ספורט עם עלות תחזוק יקרה..

אבל אני גם לא רוצה לקנות רכב משפחתי.

הרכב יהיה השלישי במשפחה וישרת רק אותי, אני מחפש רכב קטן ונוח והייתי שמח להמלצות.

הבנתי כבר שלהסתכל ביד2 לא יעזור לי למצוא רכב או להינעל על דגם מסוים שיעזור לצמצם את החיפוש.

התקציב לאוטו הוא במקסימום 15 אלף(מניח שאנחנו מדברים על שנת 98-01) ואעדיף לשלם פחות.

על איזה רכב הייתם ממליצים ואיפה כדאי לחפש?

תודה.

פורסם

ככל הנראה הרכב עם הכי תמורה שתקבל בתקציב הזה יהיה הספייס, הוא יהיה גם הרכב הכי חסכוני שתמצא.

זה כמעט מה שממליצים לכל מי שמחפש רכב בתנאים שחיפשת, ומניסיון, מדובר ברכב אמין וזול מאוד לתחזוקה.

פורסם

אני לא ממש אוהב את המראה של הפונטו, מה גם שמאחר ויד2 הוא המקום שבו אני מחפש, רב המכוניות נראות שחוטות ואני לא בטוח שאפשרי למצוא אחת שמורה באזור 10-12(לפחות לא באתרים כמו יד2)..

עריכה:

אני גם רוצה לציין שאני לא מחפש לרכוש משהו שיהיה לי סיכוי למכור אחר כך, הוא ימשיך לשרת אותי עד שכבר לא יהיה שווה לתקן אותו(בתקווה שזה ייקח שנתיים - שלוש)

פורסם

ידני/אוטומט?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש לך גם את היונדאי גטס,חפש ברמת איבזור GLI/GLS.

פיגו 206 ידנית גם אופציה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...