Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חייב את העזרה שלכם לפענח בעיה למה אני כבר מיואש ומרושש...

קניתי פולו 2003 לפני כמה זמן...ומהיום הראשון/שני נוצרה בעיה...

מידי פעם הנורת מנוע נדלקת ואז מתחילה להבהב, כשזה קורה פתאום יש פחות כוח לגז ואני צריך ללחוץ עד הרצפה

כדי ליסוע במהירות נורמלית (40-100)...בנוסף המזגן מפסיק לקרר והאוטו מתחיל לרעוד כאילו הוא עושה הארלם שייק...וזה לא קורה כל הזמן כל פעם שאני מניע את האוטו זה סוג של הימור...כי יש נסיעות שהוא נוסע חלק ויש שלא

עכשיו הייתי במוסך כמה פעמים עם הבעיה הזו...בהתחלה הייתי בריטס ושם אמרו שהבעיה נוצרת כי הבית מצערת מלוכלך וצריך להחליף רצועת מנוע...וכך עשו והאוטו נסע חלק בנוסף גם שמתי K44

כמה ימים לאחר מכן שוב צצה הבעיה אז הלכתי למוסך ברע"מ (מיותר לציין ששניהם מוסכים מורשים של פולקסווגן)

שם חיברו מחשב ואמרו שהבעיה נוצרת מסליל הצתה בעייתי ומזוייף..כשבאוטו היו כמה כאלה...החלפתי את כולם...ושוב האוטו נסע חלק כמה ימים ואז שוב התחילה הבעיה..

לאחרונה הייתי שם שוב והם אמרו שיכול להיות שאינג'קטור 2 תקול והם ראו שהחליפו את הצמה שמחברת אותו ואין בחיבור קליפסים אז יכול להיות שזו הבעיה...

אבל נמאס לי לשלם כל כך הרבה כסף בלי לדעת מה באמת הבעיה...

יש מישהו שיכול לעזור לי?

פורסם

אין שום קשר בין מצערת מלוכלכת לבין רצועת תזמון כך שפה זרקת כסף לחינם. ניראה שהמוסכים שאליהם אתה ניגש עובדים בשיטת מצליח וזה בא על חשבונך אז דבר ראשון אם החלטת ללכת למוסך מסויים והוא טוען שהוא יודע מה ייפתור את הבעייה הוא צריך להיתחייב שהבעייה תיפתר ואם לא תיפתר אין שום סיבה שייגבה כסף על מה שעשה. אין פה הימורים. אם הוא לא מסוגל להיתמודד תעזוב אותו ותעבור לאחד אחר. מה לגבי חיבור הרכב לסורק תקלות? בוצע? כמו כן לא חסרות בעיות במצערות בדגמים האלה כך שיכול להיות שהחלפה של המצערת כולה תפתור את הבעייה.

פורסם

כמה ימים לאחר מכן שוב צצה הבעיה אז הלכתי למוסך ברע"מ (מיותר לציין ששניהם מוסכים מורשים של פולקסווגן)

שם חיברו מחשב ואמרו שהבעיה נוצרת מסליל הצתה בעייתי ומזוייף..כשבאוטו היו כמה כאלה...החלפתי את כולם...ושוב האוטו נסע חלק כמה ימים ואז שוב התחילה הבעיה..

לאחרונה הייתי שם שוב והם אמרו שיכול להיות שאינג'קטור 2 תקול והם ראו שהחליפו את הצמה שמחברת אותו ואין בחיבור קליפסים אז יכול להיות שזו הבעיה...

מאור,הרכב חובר לסורק תקלות כפי שנכתב אבל זה באמת הזוי- אם המחשב הראה,שהתקלה בסלילים מדוע היא לא נפתרה ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
מאור,הרכב חובר לסורק תקלות כפי שנכתב אבל זה באמת הזוי- אם המחשב הראה,שהתקלה בסלילים מדוע היא לא נפתרה ?

יכול להיות שהקוד תקלה שעלה הוא "החטאת ניצוץ" ולתקלה שכזו יכולים לגרום מספר דברים כגון סליל הצתה פגום, חוטי הצתה, פלאגים, מזרקים....וכדו..

פורסם

הרכב חובר לסורק תקלות

התקלה שנרשמה בכל פעם שחובר היא -

misfire injector 2

עכשיו בהתחלה חשבו שזה הסלילים והחלפתי אותם (530 ש"ח כל אחד) ועדיין התקלה קיימת...

השלב הבא הוא האינג'קטורים...אבל די אני כבר לא יכול להתרושש בתהליך חיפושים אחרי הבעיה..

בגלל זה חשבתי שאולי תמקדו אותי פה...

ועדכון:

המכונאי אמר לי שהראש שמחבר את האינג'קטור השני בלי קליפסים והוא זז ויכול להיות שזה בגלל זה...

אז היום החלטתי לעשות ניסוי והידקתי אותו עם אזיקון...ועדיין זה קורה...

רעיונות?

פורסם

למען האמת האופצייה היחידה שנישארה לך אחרי כל התיקונים בשיטת מצליח זה ללכת לכיוון המזרק עצמו. מה שכן בזמן שהמנוע עובד בצע ניתוק של הקונקטור מהמזרק השני ותראה אם יש שינוי בעבודת המנוע אם אין אז אכן בעייה במזרק או בקונקטור המיתחבר אליו. את הקונקטור ניתן לבדוק בשנייה ע"י רב מודד. קיימים אצלך חוטי הצתה או שהסלילים מיתחברים ישירות לפלאגים?

פורסם

הסלילים מחוברים לפלאגים (אם אני לא טועה) ומהפלאגים יוצאים חוטים לתוך המנוע

עכשיו רוב הכיוונים מצביעים לכיוון האינג'קטורים כי הוציאו אותם בזמן פעולה כמו שהצעת במוסך...והמנוע התחיל לקרטע...

• תוכן חדש...