Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה לפרנקוס:

למה שמישהו מהחברים הקיימים יכנס לך לפרופיל?

אני בפייס כל היום ולא זכור לי שנכנסתי לפרופיל של חבר קיים

הפעם היחידה שיצא לי לראות cover pic של חבר כלשהו זה במועד שליחת בקשת חברות או אישורה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מדהים איך אתה מצליח לעשות עניין גדול מנושא כזה טפשי ופעוט.

כולה פייסבוק...

טפשי ופעוט מבחינתך, כנראה שבעיניו זה חשוב.

אני למשל חושב שהחתימה של רזמל עם ה-205 כבר עשתה את שלה והיא סוג של בדיחה פרטית שרק הוא מבין, אז מה? כל עוד בעיניו יש לזה משמעות, שיבושם לו. אנשים חושבים שלשים תמונה של מטוס בסמלון שש שנים אחרי שעזבת את חה"א זה טפשי וילדותי, אז מה? על הzין שלי מה הם חושבים.

אני מבין שיוסי הוא בסה"כ סוציולוג מדופלם ולא מומחה כמוך לרמת החשיבות של פייסבוק בחברה המודרנית, אבל הייתי ממליץ להצניע לכת.

פורסם

יש לי 200 חברים בערך.

אנשים מהעבודה,חברים ששמרתי איתם על קשר מהתיכון(אין לי מושג איך) ועוד כל מיני.

אני לא בדיוק מדבר עם כולם אבל סתם נחמד להתעדכן לאן הגיעו החברים מהתיכון :)

*לאחרונה הייתה פגישת מחזור ונוספו עוד איזה 50-שיט!

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אתחיל בכך שאכן חלק מהתמונות שעשעו אותי. :lol:

לפני חודשיים-שלושה-ארבעה (הפסקתי לספור) הסתיימה שנה מאז ש"השבתתי זמנית" את חשבון הפייסבוק שלי.

מה אגיד לכם? אם בהתחלה זה הציק והיה חסר, עכשיו זה לא חסר לי. נמאסה עליי עד קצה גבולה האוננות הקבוצתית הפומבית הזו, המעיקה והמביכה.

את ה"חברים" שהיו לי שם עם מעט מאד קשר, הקשר ירד לחלוטין. ז"א שמעבר לזה שכמעט לא היה לי קשר איתם, כעת גם כבר לא קופצים לי לעיניים גיבובי הפוליטיקה/רומנטיקה בשקל/פסיכולוגיה בגרוש/ציטוטים לעוסים שלהם.

החברים הקרובים יותר - יותר שיחות, יותר מפגשים, יותר ארועים לא-וירטואליים.

ויתור על אושיות פייסבוק שונות (כגון עוזי וייל) - פספוס. על ידידות מהעבר עם ביקיני - פספוס. על חברות כוSיות של ידידות - פספוס. ואולי עוד כמה פספוסים.

ובסה"כ היו שם כ150 ברשימה ולא 600.

הפייסבוק הזה נלעס, נטחן, עוכל, מוצה והוקא. הייתי איתו בתחילת והמשך הבאזז, אכן לא ניתן להתעלם מאי אלו יתרונותיו, הוא שימש אותי ושירת אותי לא מעט, בעיקר מבחינה פונקציונלית, אך הוא הפך כבר מזמן לעיסה דלוחה, דביקה ודוחה של ערימות בולשיט אינסופיים ושל נסיונות מלאכותיים ופתטיים ליצור רושם מסויים (ע"ע חיית מסיבות/מטייל כל היום בעולם/יש לו X/Y/Z..)

יוסי -

למה 600 חברים לכל הרוחות והשדים? :lol: מה רע לך ב100-200 של מעגלים חברתיים קרובים מאד, עד קרובים לא מאד + כמה ידידות עם ביקיני..

פורסם
אני נוקט בשיטת פעולה אחרת. כל פעם שאני רואה סטטוס של מישהו שלא מעניין אותי אני עושה unfriend...מה הבעיה ? צריך פרופיל חדש ?

אחד לאחד כמוני :shock:

זה מה שאני עושה בדרך כלל שמשעמם.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

חברים יקרים,

אני נרשמתי לפייסבוק רק לפני שנתיים בכדי לראות תמונות של מישהי ששלחה לי קישור מאז לא כתבתי אפילו הודעה אחת בפייסבוק.

שכחתי...פתאום ראיתי שיש לי חברים...

מה אני מפסיד מעצם העובדה שאינני פעיל בפייסבוק ?

איזה כייף לי :)

פורסם
טפשי ופעוט מבחינתך, כנראה שבעיניו זה חשוב.

אני מבין שיוסי הוא בסה"כ סוציולוג מדופלם ולא מומחה כמוך לרמת החשיבות של פייסבוק בחברה המודרנית, אבל הייתי ממליץ להצניע לכת.

סליחה שהפרעתי לך והבעתי את דעתי. חלאס כבר עם ה"להצניע לכת" אתה מתחיל לחזור על זה יותר מידי.

יוסי הוא אדם שלוקח דברים מאוד קשה, גם את הפעוטים והטפשיים ביותר, ולא צריך להיות בוגר MA בסוציולוגיה כדי להבין זאת.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אני נכנס לפייסבוק פעם באיזה ככה בכדי לשתף איזה טראק טוב שנתקלתי בו בצדדים האפלים של יוטיוב. כך מתקבל אפקט כפול - אלו שנהנים מהחומר שאני משתף מתייחסים ואילו השאר מסתננים החוצה מעצמם, וטוב שכך.

פורסם
סליחה שהפרעתי לך והבעתי את דעתי.

אני תמיד שמח לשמוע את דעתך, למעט מקרים בהם הניסוח שלה מזלזל באנשים אחרים.

אם הוא טרח לפתוח שרשור ולשתף אותנו בזה, כנראה שזה חשוב לו. תהיה דעתך אשר תהיה,

לא לעניין לשבת שם במרומי האולימפוס ולסווג את תחומי עניינו של אדם זה או אחר כ״פעוטים״,

״טיפשיים״, ״כולה פייסבוק״ וכו׳. רוצה להביע את דעתך? אנא עשה זאת בצורה יותר מתחשבת.

לסיכום, להיות שמוק מתנשא זה התפקיד שלי בפורום, אז דע את מקומך וש״צ.

פורסם

יוסי,

אלמלא הייתי הופך לעצמאי, מעולם לא הייתי פותח חשבון פייסבוק. אני ממש לא בקטע.

אני כן יכול להגיד שאני דווקא יחסית מרוצה, אני מקבל תמונות של דברים שאני אוהב ישירות אליי מרוכזות בעמוד אחד.

הבעייה שלי היא שאני מקבל גם תמונות שיכולות לגרום לי לנזק נפשי. אני לא צוחק או מגזים, תמונות של התעללות בחיות בקמפיינים נגד ההתעללות, אני לחלוטין בעד- אבל אני לא מסוגל לקרוא ולא יכול לשתף. זה פשוט מטריד מדיי.

נחזור למה שרציתי להגיד:

אני חושב שאתה עושה בשכל, מחד, לנקות את האורוות. כאדם פרטי לכל אחד יש את מה שהוא רוצה לראות בפייס ויש את מה שלא.

מצד שני, כבעל עסק... כמה שיש לך יותר חבריםפ בפייס, יותר אנשים נחשפים אליך, לעסק שלך, למבצעים שלך, והכי חשוב- למנטליות שלך, ושמע- זה עוזר.

מצד שלישי, זה לא עוזר עם התמונות ה"מעניינות" יותר שאתה שם לפעמים :lol:

מה שאני מנסה להגיד הוא, שכעצמאי בעל עסק, ההפרדה בין יוסי לבין העסק היא מאד גבולית ומטושטשת. מה שאחד עושה משפיע על השני, במיוחד בתופעת הטבע הידועה בשם פייסבוק.

שים לב בבקשה לעובדה הזו ותן עליה את הדעת לפני שאתה הולך לשים תמונות של מה שניקית מהאורוות...:lol: ותזכור תמיד, שהתמונה הייתה על הקיר! :lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני את הפייסבוק שלי סיננתי למה שמעניין אותי

ז"א - כל האנשים שמפרסמים את תמונות הזוועה של חיות שמתעללים בהם - אלו הראשונים שנמחקו

אחריהם כל אלו שמשתפים אימוצים של כלבים

אחר כך כל מיני אנשים לא מעניינים , יש אנשים שלא מחקתי כי הם תמיד מפרסמים חומר טוב , מוסיקה , סרטונים , וכו'

אני מסתכל על פייסבוק ככלי לקבלת המידע שלי , אתרי חדשות אני לא מבקר , אתרי טכנולוגיה גם כמעט ולא

כל מה שאני צריך אני מסנן לי בטוויטר (כל עמודי האנדרואיד וטכנולוגיה) , ובפסייבוק.

כוסיות אני רואה ב INSTAGRAM

יוסי אתה עושה סיפור רציני מכל דבר

פשוט תמחק אנשים וזהו

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

מה אני מפסיד מעצם העובדה שאינני פעיל בפייסבוק ?

עוד דרך להעביר מידע במרשתת.

השימוש העיקרי שלי בפייסבוק הוא למעקב אחר פרסומים של עיתונות מקצועית ומדעית שמעניינת אותי.

מבחינת פעילות אקטיבית - מדי פעם פרסום תמונות משפחה. הפרופיל שלי מוגבל לחברים בלבד, ואת אותה מגבלה אני מטיל בדרך כלל על התמונות שאני מפרסם. סטטיסים? מעולם לא פרסמתי. פעם אחת השתמשתי בפייסבוק כדי להתלונן באופן פומבי על בעיה בשירות מסויים שנזקקתי לו, וזאת כאמצעי לחץ (רציתי שהמנהל יבין שכל מי שמתעניין בשירות רואה שיש בעיה, כדי שיפתור אותה בהקדם).

מספר ה"חברים" שלי קטן (בסביבות 40) וחלקם חסום לצפיה אצלי כיון שהם מפרסמים יותר מדי שטויות, אבל מצד שני אני לא רוצה להעליב אותם על ידי unfriend.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...