Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שב איזה ערב אחד כשאין לך מה לעשות עם כוס תה ובסקוויטים מול המחשב ותתחיל למחוק ולחסום את כל מי שאתה לא צריך.

כשתסיים אתה תראה ככה בערך:

maximum_trolling_by_synknight-d30eobn.png

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מה אני מפסיד מעצם העובדה שאינני פעיל בפייסבוק?

עדכונים משיפוץ האלפא של נהג מתחיל, תמונות של עלמות חסודות מהסטודיו של לנצ'יהוליסט, פרשנות מושחזת על המציאות הישראלית של alfa draco, מוזיקה מצויינת של ferez, הזמנה ליום מסלול של אייזיק דווידוביץ' ודניG... אלו רק כמה מחברי הפורום שאת העדכונים שלהם אני רואה בפיד. יש עוד הרבה אנשים ברשימה, חלקם פעילים יותר וחלקם פחות, שפייסבוק נותן לי את האפשרות להתעדכן במתרחש בחייהם מבלי לעשות סבב טלפונים בחגים.

יש עוד טיעונים בעד ונגד, אבל זה לא נושא השרשור.

פורסם
בעל עסק? פתח Fan page.

אני לא רואה סיבה לערבב.

בעסקים רבים, העסק הוא אתה ואתה הוא העסק.

שניכם כבר מעורבבים, ואי אפשר לדעת מתי העסק נגמר ואתה מתחיל ולהיפך.

זה נכון פי חמש בעסקים קטנים, ופי עשר בעסקים קטנים של אדם אחד-שניים.

פלוס, בימינו מי שרוצה לעבוד אתך גם בודק את הפרופיל שלך בפייס לפעמים. לא את הפרופיל העסקי, אלא את האישי.

פה מתאים לציין, שיש לאחד מחברי הפורום (ויסלח לי ששכחתי את שם המשתמש שלו) חתימה מושלמת לעניין הזה:

"החירות היא החופש לומר, ששתיים ועוד שתיים שווים ארבע"

"לאדם אין את החופש להחזיק בדיעות שיפגעו בלחם והחמאה שלו".

זו חלק מהסיבה שאני לא ממש פעיל בפייסבוק. דעותיי האישיות נשמרות אצלי ומחולקות אך ורק למי שמתעניין ושואל אותי במפורש ולא לכל העם אשתו והכלב בגלוי.

החלק השני הוא, שאני לא רואה איך אנשים ירצו לשמוע כל פיפס שיש לי לומר: מה עשיתי בבוקר (התעוררתי), איך היה הקפה (זוועתי, נגמר לי הגז אתמול אז חיממתי מים במיקרו), מה עשיתי עבור העסק (סינון מילות מפתח במשך כמה שעות, סיימתי עם יותר מילים לבדיקה ממה שהתחלתי איתם) וכדומה. אני לא חושב שזה שימוש יעיל במדיה חברתית כמו הפייסבוק. אני לא יודע להגדיר מה כן יהיה שימוש יעיל במדיה הזו, אבל אני כן יודע שזה לא לראות תמונות של ביצה קשה עם פילטר של "צולם בשנת 1923".

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

הפייסבוק שלי. מעניין בטירוף. הוא מלא בשטויות של אחרים.

אני נכנס אחת לכמה ימים לראות מה יש חדש. סרטון מצחיק / יום הולדת לחברים וכו.

וזהו.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

לא יודע אם עדיין רלוונטי (רק עכשיו קיבלתי אישור לאוף-טופיק, תודה ! :-D )

בכל מקרה, בפייסבוק יש הגדרת פרטיות מאוד מתקדמות שכוללות שלל אפשרויות.

בשלב הראשון תיצור קבוצות משתמשים - חברים קרובים, משפחה, מכרים, עבודה וכו'.

עבור כל אחת מהקבוצות הנ"ל אתה יכול להגדיר בדיוק למה יחשפו - לאיזה תמונות, מה מותר להם להעלות לוול או לטיימליין (אם בכלל) וכו'.

כך לדוגמה תוכל להגדיר שרק קבוצת החברים הקרובים תוכל לראות חלק מהתכנים שלך.

הדבר אמור לחסוך לך את מחיקת כל החברים.

לפרטים נוספים פשוט תחפש בגוגל "הגדרות פרטיות בפייסבוק" - יוצגו המון תוצאות אפשריות, כמו זה או זה או זה

רק תעשה לכולם טובה, ואל תגלה את האפשרויות האלה לידידה חובבת הביקיני שלך :-P

.We apologise for the inconvenience

פורסם

ברור שיש הגדרות.

מה שקורה זה שכיום כל התוכן שאני שם שם מתאים רק לקבוצה קטנה של אנשים.

אין לי כוח לבחור מה לשים מ10 קבוצות שונות.

תזכור גם שאצלי יש קהל ב3 שפות ואני צריך לסנן לפי תחומי עניין, רמת ציניות שמתאימה לקבוצות שונות וגם שפה.

אז אין לי כוח.

יש לי עכשיו פייסבוק בשביל אנשים מהארץ וחברים שמבינים עברית ואנגלית.

לא צריך את המשפחה שם, לא צריך אנשים שאני לא בקשר איתם מאז הצבא ולא צריך אנשים שאני לא יכול לזהות אותם תוך שניה רק מלדעת את השם.

אז עשיתי קבוצות שונות לפי תחומי עניין.

למשל יש לי קבוצה ספציפית שמוקדשת לחברי פורום.

אני מזמין מי שרוצה שייכנס לשם ואז ייראו רק תוכן שקשור לרכבים או לפורום עצמו.

יש לי גם הפרדה בין הפייסבוק שלי לזה של העסק.

לעסק יש עמוד משלו ובחשבון שלי אי אפשר לראות כמעט כלום אם לא חברים שלי.

• תוכן חדש...