Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תכלס המסך שלי סדוק כבר חודש וחצי בלי להפריע לי.

אבל פתאום אני מרגיש צורך לתקן אותו.

מה העלות ??

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין במפץ הגדול? מזל טוב, גם לך יש תאוריה דמיונית. :-P

פורסם

קניתי לפני חצי שנה בניו-יורק.

פורסם

תבדוק ב KOPELL ישראל הם מתקנים מכשירים במחירים מצחיקים יחסית - חבר שביטח אצלם בעבר תיקן ב 180 שח מסך, אבל הוא היה במסגרת אחריות שלהם (100 שקל לשנה ביטוח) - אבל הם גם עושים תיקונים

Opel Adam S 2017

פורסם
תבדוק ב KOPELL ישראל הם מתקנים מכשירים במחירים מצחיקים יחסית - חבר שביטח אצלם בעבר תיקן ב 180 שח מסך, אבל הוא היה במסגרת אחריות שלהם (100 שקל לשנה ביטוח) - אבל הם גם עושים תיקונים

אתקשר מחר, תודה.

עוד מישהו ?

פורסם

תזמין מסך מאיביי ותחבר לבד, יש אינספור מדריכים ביוטיוב, אפילו כסיל אינו יכול לטעות בזה!

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם
תזמין מסך מאיביי ותחבר לבד, יש אינספור מדריכים ביוטיוב, אפילו כסיל אינו יכול לטעות בזה!

אפשר קישורים למסך שיעבוד כמו שצריך ?

כמה זה אמור לעלות? מה הסדר גודל ?

פורסם

יש מעבדה בשם סלדון שהעלות אצלם היא פחותה מסאני.

אצל סאני זה בסביבות ה 850-900 שקל.

החלק באיביי עולה באיזור ה 150 דולר כך שלא בטוח שתחסוך הרבה בהתחשב בכ 50 דולר משלוח.

יש דרך שבה אפשר להחליף רק את הזכוכית - ע"י חימום של הדבק והסרה. יש המון וידאוס ביוטיוב.

פורסם

החלק באיביי עולה באיזור ה 150 דולר כך שלא בטוח שתחסוך הרבה בהתחשב בכ 50 דולר משלוח.

יש דרך שבה אפשר להחליף רק את הזכוכית - ע"י חימום של הדבק והסרה. יש המון וידאוס ביוטיוב.

פחותה ז''א פחות מ700?

חימום והסרה של דבק?!

פורסם

ניסיתי את זה, יש לי בבית בלוואר במיוחד לדברים האלו והמסקנה שלי שלא שווה להתעסק עם זה, רוב הסיכויים שהמסך lcd ישבר במהלך הפירוק/יקבל כתמים עקב חימום יתר.

עדיף לקנות מסך והזכוכית ביחד מוכנים

פורסם

אם יש לך איזה מכר בחברות סלולר נסה לעשות ביטוח לחודש ואז לגשת לבקש תיקון,

אחרי זה לבטל אם לא תהיה מעוניין.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אתם שולחים בחור לבצע התקנת מסך ופירוק למכשיר שנקנה במחיר של כ- 3000 ש"ח - לא הגזמתם?

אלא אם יש לך ידי זהב לפותח השרשור. אני בעצמי לא ביצעתי דברים כאלה במכשיר קל לפירוק שהוא ה HD2 של HTC הישן שהיה לי, אתה יכול לפגוע בדברים אחרים במכשיר בזמן העבודה

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...