Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מצלמת רמזור שהיא גם מצלמת מהירות?

כולן כאלה?

במידה ולא, איפה הן ספציפית?.

יש לך איזה סימוכין למשפט הזה?.

לצערנו , ולשמחת הממשלה כולן כאלו.

סימוכין ?

שאל את דוד גוגל, הוא בד"כ יודע הכל....

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למה לצערנו?

הרי נגד מצלמת רמזור באמת לא יכול להיות לך כלום.

אז אם על הדרך היא גם מזמברת את כל אלה שמאיצים ל 130 בצומת בכדי "לגנוב את הכתום", לדעתי האישית, אשריינו!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מנצל"ש,

הבחנתי שבשתי נקודות של מצלמות ( המצלמה הראשונה שהיתה בכביש 4 ליד גהה וגם במצלמה היחסית חדשה במורשה לכיוון צומת ירקון) שבנוסף ללולאות הקיימות שמפעילות את המצלמה יש אחרי בערך עוד כמאתיים מטר לולאות נוספות בכביש ללא מצלמה.

לדעתי הם חוקרים כמה מאיצים אחרי המצלמה. מה דעתכם?

פורסם
למה לצערנו?

הרי נגד מצלמת רמזור באמת לא יכול להיות לך כלום.

אז אם על הדרך היא גם מזמברת את כל אלה שמאיצים ל 130 בצומת בכדי "לגנוב את הכתום", לדעתי האישית, אשריינו!

מצלמות רמזור, אני בעד שישימו בכל צומת.

אבל אם נהג נורמטיבי נוסע במהירות מעט גבוהה 95 למשל בכביש שמותר בו 80,וממשיך במהירות הזאת לחצות את הצומת ועל הדרך מקבל גם 250 ש"ח זאת נבזות.

את אלו שגונבים את הירוק, חוצים בכתום כהה , ומהירות גבוהה , אני ממליץ לתת להם מבצע כפול

גם אור אדום

וגם מהירות.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

אבל אם נהג נורמטיבי נוסע במהירות מעט גבוהה 95 למשל בכביש שמותר בו 80,וממשיך במהירות הזאת לחצות את הצומת ועל הדרך מקבל גם 250 ש"ח זאת נבזות.

.

לדעתי זה צדק.

80 זה החוק? סע על 80. נסעת על 95 (שזה לא "קצת" יותר, זה 20% יותר!)? זכה בהודעת תשלום קנס ישירות לביתך.

פורסם
הקטע הנחמד הוא, שהן ממוקמות כל כך קרוב למצלמה, שנהג ממהר או שלא יראה אותם בכלל, או שזה יהיה מאוחר מדי עבורו לבלום למהירות חוקית.

מה גם שהם קטנים יחסית. זה בערך כמו לצפות מנהג להבחין בדף A4 מוצמד לעמוד, תציף אותו בפונטים שחורים ובולטים ככל שיתחשק.

פורסם
בא אני אגלה לך את התשובה האמיתית,

ראשית כמה עובדות

1. את רוב הדוחות מפיקות מצלמות הרמזור

2. רוב הדוחות שמצלמות הרמזור מפיקות הן עבירות מהירות , וכנראה על מהירות נמוכה (אדם נוסע 70 בכביש רואה ירוק , לוחץ קצת עולה ל90 כדי להספיק את הירוק, ועל הדרך אוסף קנס של 250 ש"ח ללא נקודות)

3. בהתחלה חשבו לשים את רוב המצלמות כמצלמות מהירות ואת המיעוט כמצלמות רמזור (מי אמר שזה מיועד לבטיחות)

4. בעקבות המגמה שהתגלתה , כעת שמים את רוב המצלמות כמצלמות רמזור , ומיעוטן כמצלמות מהירות (מרווחים פעמיים, פעם נראים כחותרים לביטחות ולא סתם מסחטת כספים, ובפועל גובים יותר כסף)

5. מחקרים הראו גם שהנהגים הקבועים בכביש לומדים להאט ליד מצלמות מהירות ולהאיץ מיד אח"כ

כעת תבין למה לא אכפת למשטרה "להודיע" על מצלמות המהירות, כי בכל מקרה רוב ההכנסה תבוא ממצלמות הרמזור.

ואהה הדבר החשוב ביותר,

כעת מרשים לרשויות המקומיות לשים את המצלמות רמזור ולגבות את הכסף ,

מה שקורה עם א -3 זה כיתה א לעומת מה שיהיה (כמות הכבישים העירוניים שמותר בהם 50 וכולם נוסעים 70 היא גבוהה )

בניגוד למצלמות מהירות בכבישים בין עירוניים שהיא חלמאות ואחיזת עיניים, מצלמות כאלה ברמזורים ובתוך הערים היא דבר מבורך והלוואי שיציבו עוד ועוד כאלה.

בכלל צריך להוריד את מהירות הנסיעה בתוך הערים ל30, הרבה חיי אדם, במיוחד צעירים מאוד, יחסכו.

פורסם
מנצל"ש,

הבחנתי שבשתי נקודות של מצלמות ( המצלמה הראשונה שהיתה בכביש 4 ליד גהה וגם במצלמה היחסית חדשה במורשה לכיוון צומת ירקון) שבנוסף ללולאות הקיימות שמפעילות את המצלמה יש אחרי בערך עוד כמאתיים מטר לולאות נוספות בכביש ללא מצלמה.

לפי כל השמועות זאת הכוונה בסופו של דבר, לגרום למצלמות לעבוד על מהיות ממוצעת ע"פ קטעי כביש. אז יכול להיות שזאת הסנונית הראשונה.

פורסם

חברים שאלה בקשר למהירות נסיעה בצומת:

למשל בכביש בינעירוני 2 נתיבים לכל כיוון, עם גדר הפרדה מבטון באמצע מותר לנסוע לפי החוק הפשוט 90 קמ"ש,

ותמיד לפני כל רמזור ב 30 מטר בערך הגדר בטון מסתיימת ויורדת לאבן שפה כמו אי תנועה כזה עד הרמזור,

השאלה כאן בקטע הזה של הרמזור מותר עדיין לנסוע 90 או חייבים להוריד ל 80 כי החוק קובע אם אין גדר הפרדה בנויה אז חייבים לנסוע 80,

אז מה דעתכם?

האם המהירות בצומת היא תלויה בכביש או לא?

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם
לדעתי זה צדק.

80 זה החוק? סע על 80. נסעת על 95 (שזה לא "קצת" יותר, זה 20% יותר!)? זכה בהודעת תשלום קנס ישירות לביתך.

וואו, ממש צודק...

20%? ממש רוצח!

לא ידעת שכל 10% מגדיל ב50% את הסיכוי להיות בתאונה?

(זה נאמר בציניות, אין קשר מובהק בין מהירות ותאונות).

פורסם
מנצל"ש,

אני יודע על מה אתה מדבר ואני חושב שזו הכנה למצלמות נוספות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לא שזה פותר את הבעיה המהותית - מגבלת מהירות לא הגיונית והתייחסות למהירות כעבירה היחידה שיש, אבל בכל זאת שיפור. מזל שיש בית משפט בישראל, חבל שכבר כמה שנים מנסים להגביל אותו בכל מחיר.

והלוואי וישימו באמת מצלמה בכל רמזור שיש בכל עיר. אני מוכן להשקיע קצת מאמץ ולוודא שאני נוסע 50 בול ולא 55, רק כדי להוריד מהכביש (או להעניש) את כל מאות הנהגים שחושבים שזה לא אדום אם עוברת פחות מדקה מהרגע שהאור מתחלף.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.

• תוכן חדש...