Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לרכוש גולף דור שני מנוע 1600 אני קצת פוזל לכיוון הקבריולט הן מדהימות

הסיבה שאני רוצה דור שני אני רוצה שהיא תהפוך לאספנות אצלי..

אשמח לקבל מידע על הרכב כמו מה עלי לבדוק בקנייה של רכב כזה במודל ככ נמוך

צריכת דלק, הבנתי שהוא עושה 13.90 למאה לפי היצרן זה הגיוני מנוע 1600 עם 100כ״ס על הרכב הקטן הזה ולוקח 13.90???

והאם בעייתי להשתיל לה מנוע של gti מבחינת אישורים וכ׳ו..

תודה לעונים

פורסם

המנוע הוא בעל 75 כ״ס, אין אפשרות לשים מנוע gti, אם כבר אתה מעדיף gti אז תקנה אחת מקורית שהכל מאושר כמו שצריך, מבחינת לחכות לאספנות עדיף תקנה מודל ישן 84-85, להגיד לך שיהיה ערך אספני בעתיד אני לא חושב בכלל.

בעיקרון זה רכב פשוט ואמין יחסית לרכב ישן, קל לטיפול אפילו לבד! לא צורך יותר מידי דלק, נוח קטן וקומפקטי. אבל ערך אספני לגולף הרגילה אני לא חושב שיהיה

דרך אגב אני משוחד קצת כי אני נוסע על 2 גולפים.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

שלום.

אין גולף דור 2 קבריו. רק דור ראשון או שלישי.

ולדעתי רק הגולף קבריו דור ראשון או ה-GTI יהיו בעלות ערך אספני של ממש. כל השאר פשוטות והמוניות מדי.

גילוי נאות - אני מחזיק בגולף דור 1 קבריו משנת 1986. רכב מעולה - אמינות עליונה מעל הכל, נוח וזריז יחסית (1800 סמ"ק, אוטומט) ואין לו שום בעיה לשייט ב-100 קמ"ש וצפונה. ועם הגג פתוח - תענוג...

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

החלפה למנוע של GTI מסובכת ויקרה. בעוד שלשדרג מ-1.3 ל-1.6 אין בעיה מבחינת רוב המכלולים (ומעט בעיית הרישוי) שדרוג למנוע 1.8 זה כבר סיפור אחר לגמרי.

תיבת ההילוכים שונה, הציריות שונות, צריך ראדיאטור שונה ותושבות מנוע שונות ובקיצור: החליף את כל מכלולי ההנעה ההיקפיים. וכל זה לפני הצורך לשדרג את מכלולי השלדה בהתאם, בלמים וקפיצים.

עדיף כבר לחסוך את הכסף ולהמתין מספר שנים ולייבא גולף GTI לאספנות מחו"ל, זה לבטח יהיה זול יותר מאשר לבצע הסבה.

• תוכן חדש...