Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם, היום בצהריים ילד כבן 12 קפץ לאבא שלי לכביש, אבא שלי קלט אותי דיי מוקדם וביצע בלימת חירום אך הפגיעה הייתה בלתי נמנעת, הייתה אמנם פגיעה מזערית.

הילד החליק על הצד ופונה לבית חולים עם חשש סה״כ לשבר קטן ביד.

יש 2 עדים, הגיע שוטר שאל כמה שאלות, והתקשר בוחן תנועה לעדים ושחררו את אבא שלי לדרכו תוך כדי שאמרו אנחנו יודעים שאתה לא אשם.

יש שלילה או משהו בדרך?

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

אי אפשר לדעת.

אם יוחלט שיש סיכוי להגשת כתב אישום כנגד אבא שלך בגין התאונה - אז הוא יפסל מנהלתית ל-60 יום.

במידה והראיות הנמצאות כרגע בפני הבוחן מצביעות על חפותו של אבא שלך - הרשיון לא יפסל.

פורסם
שלום לכם, היום בצהריים ילד כבן 12 קפץ לאבא שלי לכביש, אבא שלי קלט אותי דיי מוקדם וביצע בלימת חירום אך הפגיעה הייתה בלתי נמנעת, הייתה אמנם פגיעה מזערית.

הילד החליק על הצד ופונה לבית חולים עם חשש סה״כ לשבר קטן ביד.

יש 2 עדים, הגיע שוטר שאל כמה שאלות, והתקשר בוחן תנועה לעדים ושחררו את אבא שלי לדרכו תוך כדי שאמרו אנחנו יודעים שאתה לא אשם.

יש שלילה או משהו בדרך?

אבא שלך כבר נחקר?

אם אתה אומר שאבא שלך קלט את הילד מוקדם יחסית,אז איך למרות שבלם הוא פגע בו?

זה היה רחוק ממעבר חצייה?

פורסם

שלילה ב-99.9999 אחוז.

לפני כחצי שנה מכר(אדם מבוגר עם וותק של 30 שנה בלי שום עבירות קודמות) פגע\שפשף מישהי שקפצה מבין המכוניות,לא נזקקה אפילו לטיפול רפואי.

כמובן שהגיע משטרה וכו וגם אמרו "אנחנו יודעים שאתה לא אשם",במשפט קיבל שלילה 3 חודשים.

וכן הוא היה עם עורך דין.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

לפני שלוש שנים מכרה שלי גרמה לתאונת דרכים עם נפגעים, שחלקם הגיעו לבית חולים ואף אושפזו.

לפני התשאול במשטרה היא התיעצה עם עורך דין במשך מספר שעות ולבסוף יצאה נקי לגמרי: לא נקודות, לא שלילה, לא קנס.

התיעצות דחופה עם עורך דין מומלצת ביותר לאביך.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

לפני כמה שנים , נכנסתי ברוכב אופניים. הוא עף לי לכביש מהמדרכה , הוא נפל פתח את הראש והכול. המשטרה גם קבעה שאני לא אשם . ושחררו אותי לדרכי. אחרי יומיים זימנו אותי לבוחן תנועה והוא קבע שאני לא אשם ואמר שהוא סוגר את התיק . עברו אולי 6 שנים ושקט מאז.

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

הסוד הוא במשפטים המסומנים.

סביר שהעדים ימסרו עדות במשטרה.

האם לאביך יש את שם הבוחן.

אם יזומן לחקירה - מומלץ שיוועץ עם עו"ד לפני כן.

כבר עכשיו - מומלץ שאביך ישב וירשום לעצמו תעוד של כל מה שהוא זוכר מהאירוע.

כל פרט קריטי.

גם לצלם את המקום בשעה דומה לקרות האירוע ומזווית שהוא כנהג ראה.

יתכן ויחלוף זמן עד שיקראו לו ואז בלחץ הוא עלול לשכוח פרטים חשובים.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...