Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האח הגדול 2013 [ממשיך אל תוך 2014]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 758
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איל חמדוללה רבי אלעאלמינ! חיכינו הרבה עד שהאהבלה הזאת יצאה, אבל ההמתנה השתלמה.

איחולי הצלחה לאבי, דור, לאון וירדן בהדחה הכפולה של השבוע הבא.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אף אחד לא שם לב לפרסום המאסיבי ע"י הזכיינית, אשר תומך באיתי? כותרות בומבסטיות באינטרנט וקדימון שנוטה לטובתו, בטלוויזיה? בהחלט הורגש שהתוכנית ניסתה לדחוף אותו קדימה.

בכל מקרה, אני מבסוט.

פורסם

לגעתי כל הקטע ב״אח״ זה שמי שצריך לנצח יהיה אחד בעל דמות מסויימת, אופי בולט או שונה מהכלל, אולי גם מעניין או דמות לחיקוי, מישהוא קריקטוריסטי לטוב או לרע.

יכלו להכניס מלא ילדים טובים ותמימים כמו איתי שלא רב שם עם אף אחד אז אולי גם לא יעמוד להדחה (או פחות יעמוד) ודעת הקהל היתה לטובתם שמגיע להם לזכות (אולי גם מתוך רחמנות)

דבר שני אני בכלל לא מרחם עליו, הגמגום שלו מצחיק ואם זה מפריע לו הוא יכול לטפל בזה לחלוטין, זה לא מום או מחלה חשוכת מרפא

מבחינתי הוא מזניח את עצמו בידיוק כמו אדם שמן שמגיע למצב שמקשה עליו גופנית או תדמיתית

בקיצור ליהוק גרוע היה להכניס את כל החדשים

לא הבנתי למה הם נבחרו בכלל ולא אנשים אחרים קצת פחות פרווה מהם

בכלל הליהוק של האח הגדול השנה היה גרוע אבל אם כבר אז באמת מגיע לנצח לאחד הקריקטורות הקיימות כמו לבנה או טהוניה (בעצם לטהוניה מגיע רק להגיע לגמר ולא לנצח על הסוציומטיות שלה)

אבי פרווה - חשבתי שיהיה קצת יותר מצחיק לפחות

דור פרווה - לא רב עם אף אחד אבל הרבה העמידו אותו להדחה כי הוא ״צבוע״ וגם לדעתי הוא עדיין לא הוריד את המסכה

לאון פרווה - זה שהוא מידי פעם צועק בקול גברי הוא עדין פרווה וגם הוכיח את נמושתו

אם שכחתי מישהו אז כנראה שהוא פרווה מידי לדבר עליו

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

נמאס לי מטהוניה ומהתגובות הבלתי נסבלות שלה. אתמול כשבסוף השידור נכנס השליח למסור את ההזמנה לדין, כהרגלה בקודש היא התחילה לירות באוטומט "מה זה השטויות האלה?!".

גברת, 101 ימים את נמצאת בבית הזה ועוד לא קלטת שאת חלק מאיזה משחק שמתנהל סביבך? אכן, צדק מיילי כשהחליט לכנותך טמטומיה.

אוי שליייייייי :inlove::yum::inlove::yum::inlove::yum:

אהלן אהלן :-D

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

דבר שני אני בכלל לא מרחם עליו, הגמגום שלו מצחיק ואם זה מפריע לו הוא יכול לטפל בזה לחלוטין, זה לא מום או מחלה חשוכת מרפא

מבחינתי הוא מזניח את עצמו בידיוק כמו אדם שמן שמגיע למצב שמקשה עליו גופנית או תדמיתית

הוא אמר שניסה לטפל בזה בעבר ללא הצלחה, אם אתה מכיר טיפול שיכול לעזור לו אני בטוח שהוא ירצה מאוד לדעת על זה.

מעבר לזה, אל תשווה אותו לשמן, שמן הגיע לשם מסוג של בחירה, הוא נולד עם זה ולכן יש לו נכות מסויימת.

לדעתי הגמגום שלו קצת החריף בשבוע האחרון, כנראה בגלל הלחץ.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תאמין לי שקשה לטפל בדיבור זה לא כמו שחושבים, אני ישלי בעיה להגיד את האות ל׳, הלכתי לחמש קלינאיות תקשורת, חמשתם כבר ויתרו, למה? כי זה היה לי מאוד מאוד קשה וכמה שלא התאמנתי לא הצלחתי.

קל לעמוד מהצד ולבקר בן אדם.

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם

ישבתי אתמול (רביעי בלילה) עד 3:30 לפנות בוקר לראות את המשימה שלהם עם הבית משפט,

למי שאין ערוץ 20 , אני רק יכול להגיד שיהיה מאד מעניין ביום ראשון.

פורסם

אבי פרווה - חשבתי שיהיה קצת יותר מצחיק לפחות

דור פרווה - לא רב עם אף אחד אבל הרבה העמידו אותו להדחה כי הוא ״צבוע״ וגם לדעתי הוא עדיין לא הוריד את המסכה

לאון פרווה - זה שהוא מידי פעם צועק בקול גברי הוא עדין פרווה וגם הוכיח את נמושתו

אם שכחתי מישהו אז כנראה שהוא פרווה מידי לדבר עליו

אלה גיי אלה

משכנתא זה קל

פורסם
ישבתי אתמול (רביעי בלילה) עד 3:30 לפנות בוקר לראות את המשימה שלהם עם הבית משפט

מאחל לך הרבה בריאות :).

אם איתי או ירדן לא יהיו מועמדים ביחד לרשימת ההדחה הכפולה, בהחלט צריך להיות מעניין.

פורסם

נו יאללה, שבוע אחרון לתוכנית, למה כל דבר מותחים בארץ בלי סוף למה, איזה עייפות החומר כבר, אפילו לשרשור הזה נמאס והוא ירד לדף כל כך אחורי דווקא ברגעי השיא בתוכנית

אני מתחיל להרהר אולי מגיע לירדן להשאר לגמר ואז לתת לה את הזכיה רק כאות מחאה על עונה מעייפת שהתחילה עם משהו שנראה כמו ליהוק נרמאלי ונגמרת כעונה שטוחה ורדודה לטעמי

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

• תוכן חדש...