Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

היום בין השעות 17:00-18:00, נגנבו מחצר ביתם שבקריית טבעון שני כלבים.

זכר-רועה גרמני גדול (כ45 ק״ג) העונה לשם ״ברק״

נקבה-פיטבולית (סממן זיהוי- עין כחולה ועין חומה, צולעת באחת הרגליים האחוריות בעקבות ניתוח אורטופדי) העונה לשם ״פיתה״.

הכלבים שייכים לחברים טובים שלנו.

הנקבה היא אחות של הכלבה שלי (ושל הכלב של חבר הפורום סטס ״SMIRO").

אנא מכם, אם יש באפשרותכם לשתף ברשתות החברתיות/לפקוח עיניים (בעיקר בקרב ״בני דודים״).

תודה מראש!

עודד.

ImageUploadedByTapatalk1367691469.181230.jpg

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

מפורסם גם בפייסבוק בכל קבוצה שבה אני חבר.

כבר אתחבר מהמחשב ואצרף קישור.

תודה על העזרה!

פורסם

הכלבים נמצאו!! :lol:

הם נמצאו משוטטים במרכז של קרית טבעון.

שניהם מסריחים מסיגריות. (מה שמעיד על כך שהיו ככל הנראה באוטו).

העיקר שהסוף טוב!

תודה לכל מי שעזר!

פורסם

חיכיתי עם השאלה הזו עד לאחר שהכלבים יימצאו ( או שלא הייתי שואל בכלל)

אבל מה האינטרס לגנוב כלבים כאלה? הם כבר בוגרים ולא גורים שאפשר להרוויח עליהם כסף

איזה עוד סיבות יכולות להיות לגניבה שכזו? (קרבות כלבים? עם רועה גרמני?)

נ.ב - מאוד מאוד משמח לשמוע שהם נמצאו!

פורסם

יכול להיות בהם שימוש ככלבי פיתיון/אימון לכלבי קרבות.

שלא נדע!!

אולי לא ידעו שהנקבה מעוקרת וגם חשבו לעשות אותה כלבת הרבעות.

פורסם

למה להחזיק שני כלבים בחצר, כשאין אף אחד בבית ועוד כשאחת מהן היא מגזע מבוקש? מבחינתי, זו חוסר אחריות לשמה.

בכל מקרה, שמח לקרוא שהיה סוף טוב.

פורסם

איך גונבים פיטבול ורועה גרמני בלי צורך במנתח פלסטי לאחר מכן?

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

צריך להיות מאוד מיומן.

לשכן שלי היתה פיטבולית שברחה פעם. ראיתי אותה ליד הפיצוציה השכונתית, כשאני עם הכלבה שלי, שמסביבה כמה אנשים שחששו להתקרב אליה, אבל אמרו הרבה דברים על הכלבה, בסגנון שאתה מדבר בו.

עכשיו, שים לב, כאן מגיע החלק המקצועי... לא לנסות זאת בבית.

הורדתי את הרצועה מהכלבה שלי, נגשתי לפיטבולית, ליטפתי לה את הראש, שמתי לה את הרצועה של הכלבה שלי (היא הולכת לידי גם בלי), והלכנו הביתה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הדבר היחיד שהייתי חושש ממנו, זוהי טיפה אגרסיביות מצד הכלבה הזרה לכלבה שלי (אחרי הכל, אי אפשר לדעת מי הבעלים).

אני מניח שמכיוון שציינת שמדובר בכלבה של השכנים, הייתה לך היכרות מוקדמת איתה.

איך אפשר לגנוב כלב שמפחדים להתקרב אליו?

איך גונבים פיטבול ורועה גרמני בלי צורך במנתח פלסטי לאחר מכן?

בשקט, בשקט, אבל שזה יהיה רק "בינינו", אני אגלה לכם סוד: פיטבול הוא אחד הגזעים היותר חובבים בני אדם שיש. נכון, אפשר להפוך אותם למפחידים, אבל זה לא יהיה קל, במיוחד עם בני אדם. במידה והם עוברים חשיפה יום יומית עם אנשים, הסיכוי להפוך אותך לשונאי אדם, מאוד, אבל מאוד קשה.

לגבי רועה גרמני, פייר? לא הייתי מוכן להכנס לשטח של כלב כזה, גם תמורת לא מעט כסף. יצר הטריטוריה של הגזע הנ"ל, מאוד חזק.

פורסם

לדעתי כל כלב צריך להיות מחונך לא לאהוב זרים. לא אומר לתקוף כל זר, אבל לשמור מרחק ולא להיות חובב אנשים שהם מחוץ למשפחה.

הכלב שלי מחונך בדיוק בצורה הזו. כל פעם שאדם מתקרב אליי הוא חשדן. אם פניו לברכה, הכלב יודע/מקבל פקודה ונרגע. אם האדם יוצר רושם של איום, הכלב נכנס למוד של תקיפה. אם האדם יעשה תנועה של תקיפה, הכלב יתקוף.

ככה זה אמור להיות לדעתי.

לכל אלו אשר אומרים שזה מתכון לצרות וכו' - זה לא. הכלב אדיש לגמרי לאנשים זרים. הוא נהיה תוקפני רק כאשר אדם מראה תכונות של אגרסיביות כלפינו/כלפיו. בנוסף, הוא מסתובב עם מחסום.

• תוכן חדש...