Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חוזר לעדכן - השורה התחתונה, יש רכב.

הדרך הייתה ארוכה, ובעיקר לא נעימה.

התחלתי את הבוקר עם שתי הודעות מאלדן ומאוויס שחזרו אליי לאחר שהשארתי להם הודעה פרטית.

מאלדן קיבלתי הצעת מחיר של כ-2900 ש"ח כולל מע"מ אמרתי להם שבפורום דיברו איתי על מחירים שקרובים יותר ל-2500 אמרה שתחזור אליי.

מאוויס כ-2550 כולל מע"מ עם הבטחה שיבדוק אם ניתן להוזיל.

לאחר פרק זמן חזרו אליי מאוויס, זהו המחיר הסופי - ביקשתי שעה לחשוב על זה ולחזור אליו.

לאחר שעה התקשרתי לסגור עסקה - הבחור אמר שיחזור אליי עם מיקום לאסוף את הרכב.

לאחר מספר דקות חזר אליי עם בשורה כי לצערו אין רכבים במלאי, ושלא ניתן להתחייב שיהיה היום.

לצערי לא יכולתי לחכות ולראות אם יתפנה רכב, והודיתי לו מקרב לב כי הוא באמת היה בסדר איתי.

התקשרתי לליס4יו קיבלתי הצעת מחיר של 2950 ש"ח, יקר.

אלדן לא חזרו אליי, אז התקשרתי שוב- אמרו לי שזה עדיין בבדיקה (עברו כבר כמה שעות טובות) אמרו שיחזרו אליי.

בינתיים נסעתי לאוטו שי שלמרות הפוסטים בפורום היה לי דווקא נסיון עבר מעולה איתם - לצערי לא היה להם רכב זמין במלאי.

התקשרתי למאל מור שהומלצה כאן וקיבלתי הצעת מחיר של 2400 כולל מע"מ, אך 5K ש"ח השתתפות עצמית. לא רציתי לקחת סיכון.

התקשרתי שוב לאלדן, בפעם השלישית - וביקשתי לדבר עם הנציגה שמטפלת בי, היא אמרה שהיא לא משווה לי את ההצעה של אוויס כי לאוויס אין רכבים במלאי, שאלתי "ואם היה להם?" תשובתה הייתה כי אז היו משווים. "נותנים את הנשמה".

התקשרתי לקל אוטו - לא ענו.

יש להם מן מערכת ממוחשבת כזאת שאמורה לחזור אליך - אך עד כה לא חזרו אליי.

התקשרתי לאלבר, ענו מייד - נתנו לי הצעה של 2500 ש"ח כולל מע"מ עם השתתפות עצמית של 2000 ש"ח ו4500 ק"מ הגבלה - ואפשרות איסוף מיידית מהסניף בחולון.

הגעתי לאחר זמן קצת, טיפלו בי בצורה מעולה.

ביקשתי יונדאי I20 קיבלתי מזדה2.... עם תחת :roll:

טוב נו, לפחות יש רכב.

אלה היו חמש דקות של פריקת תסכול משכירת רכב,

אלי.

פורסם
חוזר לעדכן - השורה התחתונה, יש רכב.

הדרך הייתה ארוכה, ובעיקר לא נעימה.

וואו,

לקנות רכב לוקח פחות זמן. :shock:

משכנתא זה קל

פורסם
מזה חשוב העיקר שהקליאו נמכרה :)

אגב מה מתוכננת להחליף אותה?

את החתימה החדשה, המגניבה והמאוד מפורטת שלי כבר ראית? :lol:

וואו,

לקנות רכב לוקח פחות זמן. :shock:

חשבתי שלמכור את הבייבי קליאו שלי לא היה קל.. אבל לקנות חדשה זה פשוט סיוט!

אנשים מנותקים לחלוטין ממחירי מחירון - אפילו ממחירי לוי יצחק.

אלי.

פורסם

avergal

מה רע בקל אוטו?

אני הגעתי למסקנה שלא משנה איזה חברה ואפילו איזה סניף של אותו חברה, כי מנסיון של שנים בהשכרות הגעתי למסקנה שזה עניין של מזל.

בזמנו קל אוטו היו הזולים ביותר לרכב קטן.

פורסם

שמע, מכל ההתנהלות הזאת אני חושב שאלדן באמת יצאו לא בסדר.

זה נראה כאילו הם מוציאים את הנשמה ולא נותנים את הנשמה.

מעניין אם יש תגובה לנציג שלהם כאן בפורום - מה זה רלוונטי אם לאויס יש רכבים או לא? אתם מנהלים את השוק לפי תמחור של חברות אחרות? לדעתי זה קצת לא חוקי לתאם מחירים, לא?

• תוכן חדש...