Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעניין הנוחות כמו שציינתי הרכב די קשה וקופצני והמושבים גם לא מציאה גדולה .

המיטה היא לא ממש מתחרה של המיני והיא לא ברת השוואה מ גם שעם גג בד עלות הביטוח היא לא מבוטלת וגם לא ניתן להחנות אותה בכל מקום.

המחירון של המיני התרסק לאחר שבוצעה הוזלת המחירים ע״י היבואן החדש וגם אז נמכרו כאן רכבים במחיר גבוה משמעותית ממחיר המחירון של לוי יצחק.

רכב שנסע 100k עם תיבה אוטומטית הרבה פעמים יהיה פצצה מתקתקת מבחינת אמינות , במקרה כאן עלות התיקון הגבוה היא בגלל עלות החלקים וכנראה גם היעדר תחרות משמעותי בידע של שיפוץ תיבות רציפות כאן בארץ.

שיפוץ תיבה רציפה של אודי או של ניסן תהיה יקרה בצורה דומה.

יוחאי אכן זאת אחת מהמינים כי היו גם קופר מודרניות ועוד כמה רכבי סוויפט בהחלט היו ימים מגניבים

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

תודה על הסקירה, שאלה קטנה, איך בוצע השיפוץ? האם בוצע שיפוץ מלא? כמה אחריות ניתנה לך על התיבה? ומה שהכי מפחיד אין לך עכשיו ערובה מתי הגיר יילך שוב.

הרכב נראה מהמם, כשהייתי בלונדון ראיתי המון מיני, כמו שרואים בארץ מאזדה 3, אין ספק שזה רכב מדהים!

פורסם

בוצעה שיפוץ של המכלולים שקרסו בגיר , מעבר לא היה צורך להחליף חלקים תקינים .

קבלתי אחריות לשנה אחרי וויכוחים כי בעל המקצוע רצה לתת חצי שנת האחריות { החוק במדינה דורש 3 חודשים }

אני לא רואה סיבה שתיבה משופצת תקרוס כל כך מהר במיוחד כשהיא ננהגת ומתוחזקת נכון.

RACING

ONE BALL

פורסם

הביטוח של מיאטה לנהג מעל גיל 30 ללא תביעות הוא קצת מתחת ל 3000 ש"ח.

אין שום מגבלה איפה להחנות אותה.

בהנחה שאתה צודק (ואני לא חושב כך) שתיבה עם100K ק"מ היא פצצה מתקתקת, עדיין עלות שיפוץ רוב התיבות הרגילות הוא מחצית ממה ששילמת. שלא להזכיר את שמירת הערך והאמינות.

אגב, המיאטה היא רק דוגמא.

לפי הסקירה שלך, מיני "מבציר" 04 היא בחירה רעה מאוד כמעט בכל פרמטר.

פרמטר של פאן... יש לעוד מכוניות מלבדה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני וחברתי בני 28 כך שאני מאמין שביטוח על מיאטה יעלה יותר בגילנו.

מיאטה מצויידת בגג בד עליו אין כיסוי ביטוחי! . כלומר יבוא זבל ברחוב שמשעמם לו יעשה איזה נזק ואתה אכלת אותה עם מימון החלפת גג לבד. לכן לדעתי ומהכרותי עם עצמי רכב כזה לא ההיתי יכול להחנות בכל מקום.

באשר למיני היא אכן היתה סופר יקרה והיום נשארה יקרה. אבל וזה אבל גדול זאת מכונית ההנעה הקדמית המהנה ביותר שנהגתי עליה בחיי. יש אנשים שזה מספיק להם { כמוני} ויש אנשים כמו חברתי שכל הפאן והתחושות שמסביב הן סיבה מספיק טובה להתנהל באחת ולנהוג באחת .

יש אנשים שבוחרים רכבים מסיבות פרקטיות בלבד, יש כאלו שמחפשים לשלב ויש כאלו שמחפשים בעיקר להנות .

אני מהמטומטמים של הסוג השלישי.

אם נשווה תפוחים לתפוחים אני לא מוצא סופר מיני שיכולה לתת פייט לקופר גם לא ה500 החדשה יותר.

המיני עדין נסחרת במחירים גבוהים מהמחירון לאקזמפלרים יפים עובדה שקשה להתעלם ממנה במצב שוק הרכב הישראלי בימים אלו .

קניה טובה או לא כל אחד יעשה את החשבון לעצמו - הרכב הזה בהחלט עלה לי לא מעט אבל אני לא מפסיק להנות ממנו , אפילו רק מלהסתכל עליו.

RACING

ONE BALL

פורסם

תודה רבה על הסקירה.

בהתעלם כרגע מהגיר האוטומטי, איך האמינות הכללית של האוטו? ואיך תא הנוסעים מסתדר עם האקלים והכבישים בארץ?

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

במחיר של שיפוץ הגיר יכולת להביא 2 גגות ספייר שישבו לך סתם במחסן ליתר ביטחון.

אפשר לפתור את הבעיה הזו עם קניה של מיאטה NC עם גג קשיח אבל היא יקרה משמעותית ואין לה גרסא אוטומטית כמו ל-NB.

אני גם מאוהב במיני ותמיד חלמתי על אחת. מה שהפחיד אותי עד עכשיו היה המחיר ועכשיו כשמתברר שהעלויות אחזקה כ"כ יקרות אני כנראה לא אהיה בחיים בעלים של מיני.

חשבתי על אחת חדשה ידנית אבל לצערי שמעתי על יותר מדיי בעיות ומחלות ילדות שיש לדגם החדש. בנוסף העובדה שדלק מוטורס הוא היבואן כרגע דיי מצננת את האווירה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני חייב לציין שעלות החלפים לטיפולים השוטפים סבירה לחלוטין . תא הנוסעים מחזיק הייטב יש כמובן מאד קרקושים וצקצוקים אבל בהתחשב בגיל הרכב זה סביר לחלוטין .

נסכם זאת כך כל עוד מדובר בטיפולים שוטפים הרכב קל וזול לאחזקה ברגע שמקלקל איזה רכיב משמעותי העלות בארץ גבוהה , לעומת זאת איביי יחול לסדר מחירים זולים משמעותית מהארץ.

לגבי המיאטה שוב מדובר ברכב שאינו בר השוואה.

RACING

ONE BALL

פורסם

אם אתם ממשיכים להנות מהאוטו אחרי ששפכתם עליו 11K.. מצטער, אתם שני מזוכיסטים.

עם כל האהבה שלי לרכב שלי, כשהוא יכניס אותי להוצאה כזו, הדבר הראשון שאני אעשה כשאגיע הביתה מהמוסך זה להכנס ליד 2.

פורסם

מקווה שלא יתקלקל לך הדיפרנציאל ברכב אשר מופיע בתמונת פרופיל שלך, ההוצאה תהיה באותו סדר גודל כמו שיפוץ הגיר במיני.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

יוסי - אם אתה עומד לפני תיקון כבד אולי כדי למכור ולכזז את העלות הצפויה. אם ביצעת את התיקון ושילמת אותו אז בשביל מה למכור? כל עוד אתה לא מחליף לרכב חדש עם אחריות יצרן מישהו ערב לך שברכב החדש שתקנה לא יחול קלקול יקר כזה או אחר?

רדזון - אני מכיר את העלויות ועמדתי כבר בפני ישור קו יקר בהרבה, ועדין אני מעדיף את הפשטות שבנויות האמריקאיות הישנות האלו אם משהו לא עובד שם רואים או שומעים זאת מיד בלי כל החיישנים ופיקודי המחשב למינהם

RACING

ONE BALL

• תוכן חדש...