Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך זה שאף אחד בפורום טרם הזכיר את העניין? כבר לא מדובר בידיעה חדשה..

יעקב אלטר בנוסף למוצרי POLISHANGEL שהוא מייבא לארץ החל לייבא מוצרים של חברת Nanolex.

מעולם לא יצא לי לעבוד עם המוצרים של 2 החברות, למרות שראיתי יישום של הוקס שלהם (שמכיל כ80% קארנובה) ובחיי שהתוצאה הייתה מדהימה.

מישהו מכיר/התנסה/שמע/ עשה לאחרונה טיפול אצל אלטר וזכה להנות מהמוצרים?

הבנתי שNanolex מייצרים אוטמים ברמה גבוהה מאוד.. גם לצבע, גם לחלונות וגם לגאנטים.

ערוץ היוטיוב שלהם למי שמעוניין

http://www.youtube.com/user/nanolexcarcare

מחיר של 100מל בקבוק אוטם צבע.. עושה רושם שמדובר במוצר פרמיום מאוד יוקרתי

אז מי שיודע ורוצה לשפוך קצת אור על 2 החברות החדשות שיש לנו בשוק עשו זאת.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

גם אני שמתי לב שהוא התחיל למכור את המוצרים שלהם..מה שמוזר שאין מחירים ואין הסברים.. למרות שהוא כתב באיזה פוסט שבקרוב יעלה אתר.. ואז אני מקווה שיהיה לנו עוד מקור לחומרים איכותיים.

פורסם

475101_331733303595773_1939750738_o.jpg

אני יכול להגיד שהרמה בסטודיו של אלטר זה רמה של חול ללא כל ספק

המקום בית מרקחת עם חומרים הכי איכותיים של POLISH ANGEL העבודה מיקצועית ברמה ללא פשרות

אין כזה בן אדם מיוחד יחיד ומסודר. ממליץ בחום בימיוחד עם החומרים שהוא עובד איתם ברמה כמו SWISS VAX אם לא יותר

מושלם פשוט מושלם :)

ממליץ בחום

תודה

פורסם
475101_331733303595773_1939750738_o.jpg

אני יכול להגיד שהרמה בסטודיו של אלטר זה רמה של חול ללא כל ספק

המקום בית מרקחת עם חומרים הכי איכותיים של POLISH ANGEL העבודה מיקצועית ברמה ללא פשרות

אין כזה בן אדם מיוחד יחיד ומסודר. ממליץ בחום בימיוחד עם החומרים שהוא עובד איתם ברמה כמו SWISS VAX אם לא יותר

מושלם פשוט מושלם :)

ממליץ בחום

תודה

ברוך הבא לפורום :ok: (אני רואה שזאת הודעתך הראשונה)

אכן גם אני התרשמתי שיעקב הוא מקצוען אמיתי משיחות שערכתי איתו.

אשמח שתרחיב קצת מעבר לתמונה שזרקת ולאוסף הפרגונים (שיכולים להישמע כמו פרסומת סמויה)

האם זה הרכב שלך בתמונה? איזה טיפול אלטר עשה לו ובאיזה חומרים הוא השתמש? תרגיש בנח להוסיף עוד תמונות ולהרחיב עוד קצת..

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

פורסם

גם אני ביקרתי אצל אלטר לטיפול פנימי מעמיק + חיצוני והוא השתמש בשמפו של NANOLEX

אני חייב לציין שהתוצאה הייתה מעולה והייתי מאוד מרוצה מהשמפו של NANOLEX, בפעם הבאה שאהיה אצלו אקנה לעצמי

את השמפו לשימוש הביתי... לפי מה שאני זוכר נכון המחיר יחסית לא גבוה, ולדעתי אפשר אולי לבדוק עם יעקב על קניה מרוכזת לפורום

במחיר טוב יותר...

אז יש פה מעוניינים לקניה מרוכזת של השמפו של NANOLEX?

זה הברושור שקיבלתי מיעקב בזמנו במייל...

http://www.scribd.com/doc/139024285/Flyer-Nanolex-new-EN-pdf

בלי קשר לNANOLEX, יעקב הפך את הרכב שלי לחדש מהניילונים... אני אעלה בקרוב פירוט יותר מעמיק על הטיפול עצמו

בנתיים תוכלו לראות את התהליך באלבום בפייסבוק:

הטיפול לרכב שלי כלל ניקוי פנימי יסודי מעמיק:

חידוש פנסים:

ניקוי חיצוני

45591_424605354302947_799330452_n.jpg

563096_327851367317300_1316323408_n.jpg

58561_327505934018510_948754127_n.jpg

פורסם

NANOLEX חברה שמייצרת מוצרים ברמה גבוהה.

בין המוצרים שלה סילנטים לשמשות,צבע,גנטים,ואחד המוצרים הכי מדליקים שיש בשוק,מנקה צבע-CLEANSER בצורת ספריי !!

שזה מוצר ייחודי והיחידי שלא מגיע בצורת משחה למריחה.

השמפו מאד יקר ומתאים בעיקר כדי לשמר את הסלינטים שלהם.

פורסם

אכן זה הרכב שלי בתמונה

אני מטפל אצל יעקב ואני בתחום הזה המון שנים כתחביב ומבין בחומרים ובעולם הדייטלינג(ממש לא פרסומת סמויה)

אני יכול לציין שהחומרים והעבודה הם באמת ברמה כמו שרואים בחול

המקום מאוד מסודר נקי ופדנטי ברמות שאין פשרות

תודה ויום טוב :):-P

פורסם

בבדיקה עם אלטר בטלפון הוא מוכן למכור את השמפו במחירים הבאים:

בקבוק שמפו 250 ממ עולה 120 שקל, צריך חצי פקקית לדלי לרכב אחד שזה כ50 רחיצות... כלומר כל רחיצה עולה כ2.5 שקל

עד 3 בקבוקים: 120 ש"ח לבקבוק

מעל 3 בקבוקים 10% הנחה

מעל 10 בקבוקים 20% הנחה

SU-q5Pv0OZ4 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

כמו כן במהלך השיחה הוא הציע תוספת למכירה הקבוצתית... מגבת UBER לניגוב הרכב לאחר רחיצה של POLISHANGEL

במקום 120 ש"ח ב100 ש"ח בקניה של 5 מגבות ומעלה..

אני אישית מעוניין בשמפו... יש פה עוד מעוניינים?

פורסם
בבדיקה עם אלטר בטלפון הוא מוכן למכור את השמפו במחירים הבאים:

בקבוק שמפו 250 ממ עולה 120 שקל, צריך חצי פקקית לדלי לרכב אחד שזה כ50 רחיצות... כלומר כל רחיצה עולה כ2.5 שקל

עד 3 בקבוקים: 120 ש"ח לבקבוק

מעל 3 בקבוקים 10% הנחה

מעל 10 בקבוקים 20% הנחה

SU-q5Pv0OZ4 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

כמו כן במהלך השיחה הוא הציע תוספת למכירה הקבוצתית... מגבת UBER לניגוב הרכב לאחר רחיצה של POLISHANGEL

במקום 120 ש"ח ב100 ש"ח בקניה של 5 מגבות ומעלה..

אני אישית מעוניין בשמפו... יש פה עוד מעוניינים?

סחטיין על היוזמה!

באופן אישי אני יכול לומר לך ששמפו זה מהמוצרים האחרונים שהיית מוכן להשקיע בהם הרבה כסף.

ניסיתי לא מעט וכולם עושים עבודה די טובה. שמפו סונקס למשל עולה 25 ש"ח לליטר (משום מה לא הרבה קונים אותו אבל הוא מצוין).. כרגע אני מנקה עם ה ONR ואני לא מאמין שאחליף אותו בזמן הקרוב.

חוץ מה ONR השמפו שהכי אהבתי הוא Poseidon Carnauba Wash של חברת valetpro ומחיר של 1 ליטר שלו עולה כ80 ש"ח

לגבי מגבות איכותיות... http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=475891

69 ש"ח -100 ש"ח למגבת איכותית מאוד. תלוי בכמות המזמינים.

כבר הרבה אנשים מהפורום הזמינו ובימים האחרונים כבר קבלו את החבילה...

https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AiNXnNd3iz2KdEtlQXc5MzBLSmJKRzhjZDdvV3FYZmc#gid=0

עריכה: באותו אתר שהזמנו את המגבות במידה וקונים את השמפו הזה כפול 3 יחידות המחיר יוצא כולל שילוח 92 ש"ח לאדם

ואני מדגיש כולל שילוח. עכשיו תבדוק כמה יוצא לך מול אלטר אותו מוצר כולל משלוח ותראה שמ 120 ליחידה זה יקפוץ ל140...

אתם רצים לקנות מוצרים יקרים במקום שניה לבדוק כמה יעלו מחנות אינטרנטית בחול.. זה תמיד מצחיק אותי מחדש העובדה שאנשים לא עושים שיעורי בית בכל הנוגע לכספים שהם מפזרים.

http://www.i4detailing.co.uk/acatalog/Nanolex_Reactivating_Shampoo_250ml_2.html

פורסם

לקנוורת, אכן בחול תמיד יצא יותר זול ואין מה לעשות, אבל אני כן הייתי מוסיף 20 ש"ח כן כן רק 20ש"ח בשביל לתת פרנסה לעסק בארץ.

סכום כזה קטן עדיין לא הרג אף אחד.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם
לקנוורת, אכן בחול תמיד יצא יותר זול ואין מה לעשות, אבל אני כן הייתי מוסיף 20 ש"ח כן כן רק 20ש"ח בשביל לתת פרנסה לעסק בארץ.

סכום כזה קטן עדיין לא הרג אף אחד.

אני מסכים, אני יכול להזמין מחו"ל וכבר הייתה לי הזמנה בנויה ומוכנה אבל בסוף רכשתי מVIX פה בארץ, השירות הידיעה שאני מפרנס לפחות עוד אדם אחד במדינתנו הקטנה, כמו כן ההפרש היה נמוך ועמד על כ60-70 ש"ח לכול החבילה כולל המשלוח, והמשלוח הגיע תוך יומיים מVIX.

zuzut5 - מה עם איזו תמונה של הרכב החדש? תשאיר אותנו במתח? (או שפרסמת כבר?):wink:

פורסם

עדיין לא פירסמתי, יום שבת אני מכניס את המיני שלי לדיטילנג מקיף ואנצל את הזמן למרוח את הopti coat על הרכב החדש

IMG_0396.jpg

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

• תוכן חדש...