Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני לפני רכשה של 306 קבריולט שנת 97 אוטו' 1.8

הרכב במצב שמור ביותר 120,000 ק"מ מטופל בחברה וכו'

בכל אופן הייתי שמח לדעת האם ניתן להסב לגיר ידני ומה העלות המשוערת (הגיר האוטו' במצב טוב וניתן להרכיב ברכב אחר).

או למי שיש ניסיון איך הגיר האוטומט בדגמים הללו

שוב אני מדגיש שמלבד היותו אוטו הרכב במצב מצויין והפיכתו לידני תהפוך אותו לעוד יותר מעולה

הרכב הולך לשרת אותי כרכב פנאי ולא רכב עיקרי

בבקשה עצתכם המהירה

תודה :-D

פורסם

איזה גיר יש עליה כרגע, AL4 או ZF?

אם אני לא טועה עדיין לא הרכיבו בשנים האלה את הAL4, ולכן יש את הZF עדיין (הוא יותר אמין עד כמה שאני יודע מהAL4).

קודם כל תמצא מוסך שמסכים להתעסק עם זה.

פורסם

שלום. אני לא מכיר איזה דגם של גיר יש ברכב ובכללי יש אפשרות לבצע שינוי שכזה ??? ברור לי שצריך למצוא אחד שיסכים לבצע וכו׳

פורסם

ברכב שלך אין גיר AL4 הגיר הזה בשנתונים יותר מתקדמים.

אפשרי בהחלט להסב לגיר ידני.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

שלום שוב

שמח להודיע שהעסקה בוצעה וכן אני בעליה של 306 קבריולט שנת 97 1.8L ואף מאוד מרוצה מהגיר האוטומט בעל 4 מהירויות(1,2,3,D)

בכל אופן הרכב ממש במצב תצוגה הדבר היחידה שלא עובד זה חלון חשמלי אחורי צד שמאל

הגג עצמו מקורי לחלוטין כולל הביטנה הפנימית , הדבר היחידי הוא שהגג מלוכלך מאבק

בבקשה חייב הסבר והמלצות טובות בלי לחסוך בשקל איך מנקים ומטפלים בגג שכזה

פורסם

אם אני לא טועה עדיין לא הרכיבו בשנים האלה את הAL4, ולכן יש את הZF עדיין (הוא יותר אמין עד כמה שאני יודע מהAL4).

לא חושב ש ZF יותר אמין. פשוט היום אין הרבה מכוניות עם ה ZF הזה ( 4HP20) ולא שומעים על בעיות.

אבל בעבר היו המון בעיות איתם, במיוחד בדגמים המוקדמים (BX ו , 305, 405). אולי במאוחרים יותר המצב שופר.

בשנים 87-88 לובינסקי החליפו כמה מאות גירים כאלו באחריות עקב תקלת ייצור. היה בז תקשורתי גדול מאוד, שלא נרגע גם אחרי שהתקלה תוקנה.

בכל מקרה AL4 יותר זריז, מבזבז פחות כוח מנוע ויותר חסכוני.

• תוכן חדש...