Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ולכן אין סיכוי בעולם שאני אי פעם אקנה איירבאס. בשבילי רק מטוס שאפשר לנתק בו את ה-ESP.

לא ניראה לי שתקנה גם פעם בואינג. כי פשוט כניראה אין לרוביינו את הכסף. בכל מקרה יש כמה כמה מערכות מאשר מערכת אחת שקוראים לה esp בשניהם המערכות קיימות אך בבואינג הם לט עובדות כחלק אגב אלה רק באישור הטייס בהתראתו כלומר היא קיימת אבל לא מתקנת אוטומטית

how it's like to drive :twisted:

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אהם, מישהו לא הבין בדיחה...

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
ייתכן, אבל אני ביליתי 13 שעות טיסה (חמישי/שישי) כשבראש מתנגן לי בלופ:

"747 קברניט חטף ש-בץ, בוינג ! :multi:

נחבט ראשו במד הגובה, בוינג ! :multi:"

למי שפספס את הרפרנס של שמר

http://www.youtube.com/watch?v=KISKqrcDWX4 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
לא ניראה לי שתקנה גם פעם בואינג. כי פשוט כניראה אין לרוביינו את הכסף. בכל מקרה יש כמה כמה מערכות מאשר מערכת אחת שקוראים לה esp בשניהם המערכות קיימות אך בבואינג הם לט עובדות כחלק אגב אלה רק באישור הטייס בהתראתו כלומר היא קיימת אבל לא מתקנת אוטומטית

באנ'ה, ואני חשבתי שאני יקה-פוץ :shock:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
לא ניראה לי שתקנה גם פעם בואינג. כי פשוט כניראה אין לרוביינו את הכסף.

אהם, מישהו לא הבין בדיחה...

:lol: :lol: :lol: :lol:

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

שיתחיל לשחק יותר טוב, כמו בתחילת התקופה שלו בריאל. נכון לעכשיו ניאנג פותח על פניו.

והנה, עוד שרשור יענו-רציני באופ-טופיק הולך בדרך כל שרשור אחר :lol:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

העובדה שמקזז הגובה בתחום הירוק רק אומרת שהוא במגבלות להמראה, ושמבחינת מערכת אזהרת ההמראה זהו מצב 'חוקי'.

זה בכלל לא אומר שהמקזז במצב המתאים למרכז הכובד, זה שחושב וזה שקיים בפועל.

במקרה שבו מרכז הכובד על המגבלה האחורית וגם המקזז עד סוף הטווח הירוק אחורה, ברוב המצבים המטוס אינו בר הטסה. בהמראה במצב הזה המטוס יתחיל להרים אף מוקדם מאוד ובהמשך גם דחיפה של כל הסטיק קדימה לא תעצור את המשך עלייתו, בדיוק כמו בסרטון הזה, עד ההזדקרות. צוות ערני וזריז יתחיל לקזז קדימה ואולי יצא מזה. החלצות רק בעזרת הסטיק אינה אפשרית

ולמי שהעיר בעניין בדיקות ונהלים למניעת מצבים שכאלה, אתה מאוד צודק, אבל מתוך אלפי הטיסות המסחריות ביום, פעם ב צוות עייף/לא מיומן/שלא מסתדר האחד עם השני יפול.

יש דברים להם יש הגנות, אבל לפעמים עוקפים אותן או שהן לא מספיק יעילות.

לכן המריאו בלי דלק/מדפים/אישור מגדל ועוד. הכל כבר קרה.

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם
אז רק אני דפוק ויכול לראות תעופה בחקירה תוך כדי טיסה? :shock:

לא... גם אני דפוק כזה אז זה הופך אותנו לשניים :shock::lol:

באמת סרטון מזעזע! אני רק חושב על מה שהם חשבו כשקלטו לאיזה מצב הם הגיעו. נוראי.

ייתכן, אבל אני ביליתי 13 שעות טיסה (חמישי/שישי) כשבראש מתנגן לי בלופ:

...

גם אני חולה במחלת הנפש של צפייה בתעופה בחקירה תוך כדי טיסה, פעמיים בחודש.

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם
1. תעופה זה תחום בטיחותי מאד, הכביש למשל, יותר מסוכן. אמנם שתאונות אוויריות זה דבר קטלני ביותר, אלו כמעט ולא קורות בתעופה האזרחית (המסחרית). למרות זאת אני חייב להודות- תעופה בחקירה אכן מוסיפה למימד הפחד :roll:

2. לא הבנתי את האמרה על גלגלי המטוס? הטייס פשוט לא הספיק להכניס אותם חזרה לפני שהמטוס הזדקר כנראה- מה זה קשור למטען?

הסרטון הזה פשוט נוראי. לא מצליח לצאת לי מהראש פשוט :| לחשוב מה עבר על הטייסים ב5 השניות שבהן הם הבינו שהם מזדקרים ושאין להם מקום לתקן...

הערתי שהמטוס התרסק על הגלגלים. ידוע שהגלגלים משפיעים על העילוי ומייצרים גרר חזק יותר. באסה, אין ספק.

לגבי בטיחות הטיסה - ברור שהיא בטוחה יותר מכל דבר אחר. אבל עדיין - זה מפחיד.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

אם נעזוב רגע את עניין הדובה שבו זה קרה,

לפעמים גם שיש אמצעים טכנולוגיים זה לא עוזר.

היה מקרה ( היה גם בתעופה בחקירה ) של איירבס בחברת תעופה רוסית ( אם אני זוכר נכון )

שהקברניט נתן לבן שלו להטיס, ואז הם התחילו לצלול.

אם הם היו עוזבים את ההגהים המטוס היה מתיישר לבד, אבל הם נאבקו בו עד שהתרסקו.

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

ראיתי את הפרק הזה. טייס מפגר. הילד הסיט את ההגאים, מה שהביא לביטול הטייס האוטומטי (שזה היה אחת המסקנות של איירבאס - לבטל את הביטול האוטומטי, ולתת לטייס לבחור מה לעשות) ואז המטוס איבד כיוון. במקום להחזיר את הטייס האוטומטי, הוא ניסה לחזור ידנית. טמטום.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
מזעזע.

ראיתי את הסרטון הבוקר ביוטיוב עשר פעמים ברצף.

אני גם ראיתי את כל פרקי תעופה בחקירה עד היום. מקווה שבקרוב יתברר מה קרה שם בדיוק.

וואוו, מטורף, רק היום שמעתי על המקרה הזה...

לראות את מלכת השמיים נופלת ככה... אין מילים.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

לראות את מלכת השמיים נופלת ככה... אין מילים.

ג'מבו מלכה???

זה המטוס הכי זכר שיש!

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

• תוכן חדש...