Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שנים של שיפוצים , עבודה איטית , כביש משובש , עומסים , מינימום של 2 תאונות ביום , נפתחו כבר כמה וכמה פוסטים על הכביש המזורגג הזה , מישהו יודע מתי :

א. מסיימים כבר לשפץ אותו?

ב. מחברים את הרכבת מאשדוד-אשקלון ליבנה מערב , כדי שנוכל להגיע למרכז במהירות? (ולא דרך רחובות-לוד)

כל החורף עוד היה בסדר , גם עם הפקקים , אבל עכשיו זה כבר בלתי נסבל

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

מסכים איתך שכבר נמאס אני כל שבוע עושה נסיעה אחת לאשדוד ותמיד קבוע אני נתקל בתאונה שגורמת לפקק לפחות של שעה בגלל שאין שוליים.

באמת חבל שאין תאריך לסיום של הכביש המעפאן הזה.

גולף 1.8 שנת 99 ידני לא צריך יותר מזה!!!

פורסם

אין קשר ישיר בין שיפוץ הכביש למסילת הרכבת.

בכל מקרה, המסילה החדשה לאשדוד אמורה להיפתח בסוף השנה הנוכחית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני יודע שאין קשר ישיר , שאלתי פשוט מי מהם מסתיים מתי , לסוע כל בוקר ליבנה ומשם למכללה לא נוח

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אכן כביש גיהנום, במיוחד עם שלושת החורים שיש שם כל כמה מטרים. אני מעריך תחילת 2014 הרכבת תיפתח.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

כביש זוועה. אני התחלתי לעקוף אותו דרך כביש 6 (עולה דרך כביש 5 ויורד דרך גדרה).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אאל"ט שניהם יפתחו בחודשים הקרובים בהפרש די קצר אחד מהשני

הכביש כמעט גמור, נשאר רק הגשר מעל כביש הגישה לפלמחים

וברכבת כמעט כל העבודות כבר הסתיימו, אז גם עניין של כמה חודשים וכנראה שלפני סוף השנה היא תהיה כבר פעילה

פורסם

מספר רצוף של קילומטרים שהם סיוט, במיוחד עם הפסי הרעדה הארורים האלה!@

בושה שכביש כל כך חשוב נשאר ככה כבר שנים,מעניין מתי הוא יוכרז כביש דמים, שמספר האבדות בנפש יעלה מעל 200-300?

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

כביש מרגיז מאוד.

ובאמת הכי טוב לעקוף אותו דרך כביש 6,בעיקר בבוקר.

נקווה מאוד שהעבודות יסתיימו במהרה.

• תוכן חדש...