Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תודה על תשובתכם !!

לפי מה שהבנתי אגן השמן נמעך מבמפרים. שאר המכות היו מפגיעת מכונית חזיתית שתוקנה, אך לא תוקנה היטב. לא יודעת מה עבר על פח החזית..הבוחן אמר שזה לא קצה שילדה אבל אולי לא כדאי להתעסק..למרות ההוזלה.

כמה אמורים להוריד על פגיעה כזו לדעתכם כדי שיהיה שווה?

דיברתי עם הרבה מוכרי סיריון, בסוף השיחה הרבה פעמים התגלתה תאונה, או שהגעתי לנסוע ברכב והיו רעשים חזקים מהצירייה (האם זה תיקון רציני?)

ואם אין, הם רוצים מחירון מלא , למשל 2007, 70 אלף ק"מ יד 3 , יד 1 מהשכרה (לדבריהם חודש), 42 אלף ש"ח. כדאי?

מנסה לא לקחת את החיפוש קשה מידי אבל הוא לא פשוט.. יש טרייד אין או ליסינג מומלץ יותר מבדגט? עד 40 K.?

שטויות במיץ עגבניות, אגן שמן לא יכול להמעך בגלל במפר. אולי אם עמד על הבמפר בלוק.

תקתוקים מהצירייה זה לא נורא (בד"כ) ומסתכם בפעמון (כ-150 ש"ח פלוס עבודה פלוב מע"מ)

בעבר: פג'ו 205 1.4i שנת 95'\ פג'ו 205 1.4i שנת 98'

רנו קליאו 1.4 שנת 92'\ סוזוקי סמוראי 1.3 שנת 88'

מיצובישי קולט 1.6i שנת 95'\ ניסאן טראנו 2.4i שנת 97'

כיום: טויוטה קורולה 1.6i RunX שנת 07'

פורסם
אודה מאד להתייחסותכם

האם הובנתי לא נכון.?? בעל הרכב לא הוריד 4 אלף אלא 11.5 אלף מ48.5 מחיר מחירון ל-37 אלף

סיבות ההורדה יד 2, ליסינג, ק"מ ומכה. מעבר לזה הוא התחייב לתקן את המכה.

בשאר הדברים הוא לא מוכן לטפל - החלפת /תיקון פנסי דרך, בעיות אחרות אם יש, טיפול עשרת אלפים שהיה צריך להיעשות לאחרונה.

האם הנתוהים האלה טובים או לא ??? נראה לי שהובנתי לא נכון מבחינת מהו מחיר המחירון

תודה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

בעל הרכב לא הוריד במחיר כי הוא נדיב במיוחד אלא הוריד במסגרת מה שמקובל. הק"מ סביר בהחלט לרכב שהוא יוצא ליסינג וחמש שנים על הכביש. תנסי לקבל חוות דעת ממוסך לתיקון כל הליקויים שהתגלו. אם עלות התיקונים מתקרבת ל"הנחה" שהוא עשה לך במחיר תשקלי לוותר על הרכב. הכלל הכי חשוב - אל תתני למוכר להבין שאת לחוצה - תנסי לגרום לו שירדוף אחריך.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

איך פתאום סיריון הפך לכל כך מבוקש? לפני כשנתיים חמותי ניסתה למכור את הסיריון שלה,

ליסינג לשעבר, ולא היה כזה קל למכור אותה, למרות שהיתה מטופלת ושמורה, וננהגה ע"י שני פולנים

ששמרו עליה, במיוחד מכאנית.

לא מבין מה זה מעניין קרטון או לא קרטון, רכב עם פגיעה בקורות זה רכב שיהיה קשה למכור הלאה.

חפשי בסבלנות, אל תנעלי על מכונית ספציפית שראית, כי יש הרבה כאלה בשוק. נכון, הרבה עם פגיעות,

אבל בסוף מוצאים מה שרוצים.

פורסם

לא יודע למה לסבתא שלך היה קשה למכור את הרכב, לפעמים זה קורה.

אולי המכשול נבע מהפרסום\המודעה ולא מהנתונים? אין לי שמן של מוסך.

בכל אופן הסיריון מאוד מבוקשת כי היא יחסית חסכונית בדלק, היא מאוד אמינה, היא חולקת המון מכלולים (כולל מנוע) עם היאריס- מה שבהחלט עומד לזכותה, היא נוחה לנהיגה (למרות ההשמצות נגדה), קטנה מבחוץ ומתאימה לחניה ובכל זאת מרווחת למשפחה קטנה גם מאחור.

לא יודע לגבי ה"רכב מקרטון". בדקתם מבחני ריסוק?

גם המגאן מתעקמת ומתכופפת יחסית מהר, אז מה?

אם היה לי את התקציב, בהחלט הייתי רוכש סיריון (אבל לא את זו מדו"ח הבדיקה של ליאת).

פורסם

תודה על התגובות!

קראתי כאן מישהו שכתב שראה תאונה של סיריון עם גטס , הסיריון התקפלה והגטס יצאה יחסית טוב מאד..

לא יודעת מה להגיד . יורדת מהרכב הספציפי הזה כי יהיה קשה למכור .

בא לי לוותר בכלל על הסיריון כי הוא נמוך מאד ומתעקם מהר אבל לא יודעת מה כן בתקציב שלי :(

כרגע גם גטס נשמע לי יותר טוב... לכל רכב יש בעיה רצינית אחרת....

קצת אובדת עצות

פורסם
תודה על התגובות!

קראתי כאן מישהו שכתב שראה תאונה של סיריון עם גטס , הסיריון התקפלה והגטס יצאה יחסית טוב מאד..

לא יודעת מה להגיד . יורדת מהרכב הספציפי הזה כי יהיה קשה למכור .

בא לי לוותר בכלל על הסיריון כי הוא נמוך מאד ומתעקם מהר אבל לא יודעת מה כן בתקציב שלי :(

כרגע גם גטס נשמע לי יותר טוב... לכל רכב יש בעיה רצינית אחרת....

קצת אובדת עצות

הגיע הזמן לנפץ לך את המיתוס הזה -

רכב מתקפל הוא רכב בטיחותי!!!

הקיפול של הרכב סופג את האנרגיה ובמקום שכל המכה תשבור לך את העצמות בגוף, היא שוברת את הפח של הרכב. אז זה נכון שזה קצת מבאס שהקיפול הזה גורם לרכב להראות כאילו הוא מעאפן, אבל בפועל רכבים מודרניים מתוכננים כדי להתקפל ולהתקמט במקרה של תאונה. קוראים לזה אזורי ספיגה וזה מציל חיים!

הסיריון היא נכון להיום מציאה בשוק כי במחיר של יאריס 2003 אפשר לקבל סיריון 2007-8, עם אותו המנוע, אותו הגיר ואותו מוניטין אמינות מצוין. לרכב הייתה רמת בטיחות סבירה לתקופתו וכל סיפורי ה"מתקפל לא מתקפל" הם לא יותר מסיפורי פוגי שאין להם קשר לרמת הבטיחות של הרכב. 4 כוכבי בטיחות זה ציון סביר למכונית קטנה שתוכננה בשנת 2007. אם היית קונה רכב חדש, הייתי אומר לך שזה לא מספיק. אבל ברכב כזה?

בכל מקרה, ראיתי בפורום המכירה שלנו דייהטסו YRV חביבה שנכנסת לך בתקציב. היא קצת פחות בטיחותית (למיטב זכרוני אין ABS בדגם הזה) אבל היא נראית לא רע ושווה בדיקה לדעתי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בתור אחד שמתעניין;

אממממממממ... לא יודע אם שמת לב אבל הYVR שאתה מציע לה מהפורום כאן נמכרת ב31K ...

יש לה נתונים טובים בהנחה והם נכונים (יד 2, 130K קילומטרז' ובלי תאונות עם נהגת יחידה) אבל 31 אלף?

אפשר למצוא את אותם הנתונים בקצת יותר ממחצית המחיר.

אה, רק לידע כללי. לYVR אין ABS.

פורסם

תשאלי את הגולשת mirile22 כמה כסף היא הוציאה ואיזה מפח נפש היא עברה כאשר היא חיפשה סיריון והיתה נעולה עליה.

הדבר היחיד שטוב בסיריון הוא התדמית, וכל השאר גרוע. הדבר נכון שבעתיים בגלל העמידות הנמוכה וההיסוטריה של רוב הדיהטסו שנמכרו לחברות ליסינג והשכרה.

בשורה התחתונה, מציע לך לחפש מכונית אחרת. כל המתחרות הישירות תהינה עדיפות.

לבסוף גם mirile22 רכשה מכונית אחרת והיא מרוצה.

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

• תוכן חדש...