Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פתחתי שרשור מקודם על צמיגים ועל מוסך אבל כנראה שהמוסך לא בולט כי לא ענו לי לגבי זה.

בכל אופן, מחפשת מוסך אמין וטוב וכמובן סביר במחירים לטויוטא יאריס כדי לעשות יישור קו לאחר קנייה.

כרגע יש להחליף פלגים, החלפת רצועה כללית, מסנן אויר, כיוון פרונט, ליטוש פנסים וכו'

שמעתי על פרטוש בעכו.

אני גרה בקריות

וכמובן נשאלת השאלה, האם באמת לעשות יישור קו במורשה או במוסך כללי אחר אמין?

ובכלל- גם בטיפולים איפה כדאי?

אשמח לשמוע המלצות על מוסכים. תודה

פורסם

בעבר טיפלתי בקורולה שלי אצל "אמין" בק"מ 4.5. מוסך מורשה יבואן (עם סוכנות מכירה צמודה) . מן הסתם לא זול, אבל עשה עלי רושם מקצועי ובעיקר הוגן - לא דחף עבודות וחיובים מיותרים. מבחינתי היה חידוש מרענן אחרי המוסך שטיפל בסובארו שהיתה לי קודם והצליח להוציא ממני סכומים נכבדים מאוד, חלקם כנראה ללא הצדקה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

היאריס הוא רכב פשוט מאוד וכל מוסכניק יוכל לטפל בו, אין בו שום מערכת שדורשת ציוד מתוחכם או התמחות.

תמיד עדיף מכונאי אמין מאשר מוסך בעל תואר "מורשה" שלא תמיד רמת העבודה בו מצדיקה את המחיר הגבוה.

הייתי ממליץ להשתמש רק בחלפים מקוריים בטיפולים השוטפים, זה יבטיח אמינות מירבית.

ליטוש פנסים אפשר לעשות גם בצורה עצמאית ובזול אם יש לך ידיים טובות. יש המון מדריכים בפורום וחוות דעת על ערכות ייעודיות.

כיוון פרונט עושים במכון כיוון פרונט וחוסכים את העמלה שגובה מוסך עבור השירות הזה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
פתחתי שרשור מקודם על צמיגים ועל מוסך אבל כנראה שהמוסך לא בולט כי לא ענו לי לגבי זה.

בכל אופן, מחפשת מוסך אמין וטוב וכמובן סביר במחירים לטויוטא יאריס כדי לעשות יישור קו לאחר קנייה.

כרגע יש להחליף פלגים, החלפת רצועה כללית, מסנן אויר, כיוון פרונט, ליטוש פנסים וכו'

שמעתי על פרטוש בעכו.

אני גרה בקריות

וכמובן נשאלת השאלה, האם באמת לעשות יישור קו במורשה או במוסך כללי אחר אמין?

ובכלל- גם בטיפולים איפה כדאי?

אשמח לשמוע המלצות על מוסכים. תודה

היי

האם בכניסה לחיפה מתאים? מכיוון ת"א

פורסם
בכניסה לחיפה כבר מתחיל להיות רחוק לי...

מה עושים קודם- כיוון פרונט או החלפת צמיגים או שאין קשר?

יש בצומת נשר מוסך לפרונטים וגם כללי ויעזור לך גם בצמיגים.

אני מכיר אותו כ-25 שנה ממליץ עליו ,אם מתאים לך אתן לך מס' שלו.

פורסם
בכניסה לחיפה כבר מתחיל להיות רחוק לי...

מה עושים קודם- כיוון פרונט או החלפת צמיגים או שאין קשר?

קודם צמיגים, אחר כך פרונט.

יותר מזה, אני מציע לגשת לפרונט בסוף, אחרי הביקור במוסך, אם יצטרכו להחליף חלק שקשור במערכת המתלה הלך הכיוון פרונט.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...