Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פלייאוף NBA!

adamd1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא הבנתי, תסביר שוב, מי בוכה?

אני....:brickwall::brickwall:

אף אחד לא "ירד" על קינג גיימס כבודו במקומו מונח, רק שאני אישית העדפתי אלופה אחרת ולא מיאמי.

לדעתי הX פקטור במשחק היה שיין בטייר אף אחד לא ציפה לזה ממנו בניגוד לקינג ולוויד.

חבל לי על דאנקן, אבל האהבה של פופוביץ' כלפי מאנו עלתה לו באליפות.

בהחלט מסכים למרות שמאנו היה פחות גרוע (לא ידעתי איך לנסח את זה נכון) היום.

שימי ריגר אמר משהו נכון במשחק "השחקן הכי טוב של מיאמי במשחק 6 היה מאנו גינובלי ":lol:

שמר, גרין יצא מאיפוס מוחלט אבל האחרים גם לא היו שם לא ניל ובטוח לא מאנו

כנראה העדיף רוטציה של שחקנים קטנים כשדאנקן בתור סנטר, ולאונדר בתור PF.

משחק טוב גם של קאווי לאנרד שלדעתי הוא יהיה שחקן מצוין עוד כמה שנים.

404

• תגובות 258
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עכשיו השאלה היא האם מיאמי תשאיר את לברון, ואז בשנה אחרי זה השלישייה הגדולה תתפרק (בוש, וויד והנסיכה מסיימים חוזה), ואין מצב שמיאמי תחזיק בחוזים המפלצתיים של שלושתם, שכן היא הרבה מעל הלימיט. האופציה המעניינת, היא להעיף את לברון עכשיו, מה שיפנה לה כ-20 מיליונים בבנייה יפה לעתיד.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ככה האמריקאים אוהבים את זה, וככה זה יישאר. אין מה לעשות. אני לא חושב שיש כאן איזו שהיא קונספירציה. מיאמי זכו, בצדק, נראה מה יהיה בעונה הבאה.

ביום חמישי הדראפט, נרלס נואל ייבחר ראשון בטוח, כל השאר לא ודאי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
חופש או לא חופש. מי שאוהב כדוסל ו-NBA, ייתכן שזה יעניין אותו. כתבה מעניינת מוואלה :

סיפור חייו המטורף (והעצוב) של כוכב הNBA בייסון דלה :cry:

http://sports.walla.co.il/?w=//2657055

חבל שוואלה - ספורט לא זוכים למספיק קרדיט על היותם, (יחד עם דה-באזר שהתמסרה מידי לאחרונה) כנראה, מדור הספורט האינטיליגנטי בארץ.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

מדור הספורט של וואלה, הרבה פעמים מוטה ומגמתי (ולא נפתח כאן את הוויכוח).

אבל לפעמים (ולא בצורה חד פעמית) יש להם כתבות שהן פנינים.

alfa 156 2.5.

פורסם

הווארד ביוסטון. לא משנה מה, אני לא רואה אותו מביא אליפות איתם - אפילו אם ג'וש סמית' יצטרף מאטלנטה.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
חוזה קלדרון חותם בדאלאס ל-4 שנים. חדשות רעות לגל מקל.

למישהו היה ספק שלא יחתימו גארד ברמה ? לא משנה באיזה גלקסיה/פלנטה אנחנו נמצאים, אין מצב שמרק קיובן יתן למישהו במצב של גל מקל את המפתחות.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

אף אחד לא ציפה שמקל יהיה הרכז הראשון. אבל כשהוא הביא את קלדרון, הוא הוריד את מקל ל 3-4 ברוטציה.

• שבועיים מאוחר יותר ...

• תוכן חדש...