Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

xado - gel revitalizant for gasoline engines


amirdam
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש לי מנוע 1.0 :D .

אתה מרוקן את זה איפה שממלאים שמן ומה אחר כך?

 

לא משנה איזה מנוע יש לאוטו שלך, אלא כמות השמן. מצויין שם שלכל מנוע עם כמות שמן של 3-10 ליטר צריך 3 שפופרות. אתה מחמם מנוע, מדומם, ושופך את תוכן השפופרת הראשונה. מניע ונותן למנוע לעבוד בסרק 5-10 דקות. לאחר נסיעה של 100-250 ק"מ אתה משתמש בשפופרת השנייה בדיוק באותו האופן, ואח"כ בשלישית בלי שום שינוי.

פורסם

ברשות פות"ש - מס' שאלות :

1. אחרי השימוש בשפופרת השלישית, מה קורה הלאה ? (זה חומר שצריך להמשיך להמשיך ולהשתמש בו ?)

2. החלפת שמן לא תביא את הקץ מיידית ? (אפילו עם המשך שימוש בחומר ?)

ברור שזה "דוחה את הקץ" ולדעתי, אין (כנראה) מנוס מלהמשיך ולהשתמש בחומר, מחשש לקריסת המנוע (דבר שכנראה יקרה גם בלי המשך השימוש בו, אולי זה ייקח פחות זמן).

דעתי היא שבשביל מצב ש"אין מה להפסיד", שימוש בחומר כזה יכול לבוא בחשבון בצורה כלשהי.

alfa 156 2.5.

פורסם

תיקרא באתר היצרן, עושים טיפול זה פעם ב100K וב1500 ק"מ הראשונים אסור להחליף את השמן שבו נימזג התוסף.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

שלום לכולם.

 

אנסה לענות לשאלות שצצו.

 

הטיפול המלא מצריך 3 שפורפרות. לעניין המחיר באי בי - שפורפרת אחת 15 דולר 3 - 35 דולר.

 

בנוגע לאופן הטיפול - שופכים שפורפרת אחת ונוסעים כ - 150 ק"מ. כנ"ל לגבי השניה.

אחרי 150 ק"מ של השפ' השניה ושפיכת השלישית נוסעים עוד 1,500 ק"מ על אותו השמן ובזה מסתיים הטיפול (אסור להחליף את השמן עד לגמר הטיפול) אך ניתן להשתשמש בשמן גם לאחר הטיפול (עד להחלפתו בטיפול התקופתי כמובן...).

 

בנוגע לצמיגות השמן - ניסיתי להשתמש במס' סוגי שמן במגוון צמיגויות ללא שיפור מורגש.

 

לפי מה שאני הבנתי, יעילות הטיפול קשורה להיקף השחיקה במכלולי המנוע (הגיוני מן הסתם).

 

כרגע אני אחרי נסיעה של 200 ק"מ לאחר השפ' השלישית - אני חייב לציין בהן צדק שקיים שיפור ניכר (מדבר מנסיון על רכבי בלבד - לא לוקח אחריות על רכבים אחרים)- המנוע יותר שקט, הסחיבה השתפרה, ההנעה השתפרה (לפניכן המנוע לא היה מניע בפעם הראשונה), הגמגום השתפר פלאים וכרגע אני יכול להשתמש ברכב לצרכיי היומיומיים. עדיין לא היה לי זמן לעשות בדיקת קומפרסיה.

 

בנוגע ליעילות הטיפול לאחר החלפת השמן - אין לי מושג עדיין לא ניסיתי, אבל צריך להבין שהתוסף איננו משנה את צמיגות השמן (השפורפרות הן קטנטנות - 9 מ"ל כל אחת), כך כך שאני לא יודע אם החלפת השמן תגרום לשינוי (לפי היצרן - המוצר יוצר שכבה קרמית על גבי החלקים הפנימיים דבר שגורם ללחצי מנוע יותר טובים ומפחית שחיקה).

 

כמו שציין אחד החברים - לדברי הייצרן, הטיפול אמור להחזיק כ - 100,000 ק"מ (גם על רבע מזה אני חותם).

 

לגברבר ששאל על טיפול לגיר - המוצר שאני מנסה מיועד למנועי בנזין. החברה הזו מייצרת גם תוספים המיועדים לטיפול בגירים - אך אין לי מושג לגבי יעילותם.

 

לרכבים לפני שיפוץ מנוע/החלפה - שווה לנסות.

המחיר הוא רק 150 ש"ח לערך (לא 400 כמו שציין אחד החברים)- כך שגם אם לא עזר זה לא נורא.

 

לאלה שמתלבטים שייחפשו פורומים בחו"ל של חברה שניסו את המוצר - ככלל, חוות הדעת דיי חיוביות (זו הסיבה שאני החלטתי לקחת את הצ'אנס).

 

מקווה שסייעתי.

פורסם
מה ההבדל בינו לבין Atomic Metal Conditioner XADO?

ממה שקראתי, המוצר הזה זה דור יותר חדש של השפופרות.

במקום טיפול הדרגתי עם 3 שפופרות יש בקבוקון אחד שמבצע את אותה העבודה.

 

אני מאד סקפטי אם המוצר בכלל עובד והתפלאתי לשמוע שלפותח השירשור הלחץ בבוכנה עלה - מעניין ומקווה שישתפר לו יותר

 

ראיתי שיש להם מוצרים דומים גם לגירים, שמני מנוע וגריז - מעניין אבל קשה לי להאמין בניסים ונפלאות

קובי

:-)

פורסם
מה הייעוד של הxado? יש לי בעיית גיר ידני זה יכול לעזור?

ישנו תוסף מיוחד לגיר ידני של XADO, יש צורך ב2-3 שפורפרות (תלוי בכמות השמן), התוסף מונע רעשים ונקישות, ומשקם מכולולים שחוקים, אם הרעש נובע מחופשים התוסף סוגר אותם.

 

זה נראה שאפשר לקנות את זה גם ב15$ כולל משלוח מאוקרינה

מישהו יכול להסביר מה זה עושה ואיך ?

ראיתי שיש גם כזה לגיר

אני לא יודע בדיוק מה זה עושה, כתוב באתר. אני הוספתי לגיר האוטומט של הלנסר שלי את התוסף, הוא פתר לי בעיה של נקישות ומכות בהחלפת הילוכים. לאחר כמה חודשים החלפתי גם לשמן גיר של XADO תואם מפרט SP3 של מיצובישי .

אני כבר אחרי 25 אלף קמ מאז השימוש, והגיר עובד חלק. (הרכב עם 170 אלף ק"מ)

 

מה ההבדל בינו לבין Atomic Metal Conditioner XADO?

האטומיק טוב יותר לטווח רחוק, והיתרון שלו הוא בעיקר בביטול רעשים מהמנוע. הוא מפחית חיכוך, וטוב לשימוש אחרי טיפול בשפורפרות.

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

 

אוהבים אותך פולי.

×
×
  • תוכן חדש...