Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

הציעו לי השבוע ב"אלדן" רכב שברישיונות לא רשום "השכרה/החכר" אלא פשוט "אלדן". הם הציגו את זה כרכב בבעלות פרטית, אבל למעשה זה אותו הדין של רכב חברה, נכון?

האם מישהו שמע על כך אי פעם? טוענים שם שהרכב היה צמוד לאחד מעובדי המטה. כמובן שאי אפשר לוודא זאת, והחשש שלי הוא שהרכב שימש כרכב דוגמא או רכב נסיעות מבחן..

תודה לעונים

פורסם

לא יהיה רישום קידום כאשר תקנה מהם את הרכב, זו הייתה כוונתם.

דין ההפחתה היא דין רכב השכרה ואין לך דרך לדעת מה הוא עשה אלא אם תראה יומן תנועות.

פורסם

סליחה ד"ר, לא הבנתי..

מה הכוונה ברישום קודם?

האם רכב שיועד להשכרה לא נרשם ברשיון הרכב "השכרה"?

עד כמה שאני יודע המוכר (בייחוד בחברת ליסינג) חייב לתת לי גילוי נאות על רכב, קצת תמוה שסוכן בחברה רצינית כמו אלדן ינסה "לסבן" אותי ככה (ואולי אני תמים..)

פורסם

דווקא ההפחתה על חברה היא 20-22% בדומה לליסינג (תפעולי), ויש בכך היגיון -במקום שחברה עושה ליסינג אצל חברה אחרת (נניח שטראוס באלבר), היא פשוט קונה את הרכבים עבור העובדים שלה.

אגב, על השכרה לשעבר מורידים בד"כ 27%.

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם
סליחה ד"ר, לא הבנתי..

מה הכוונה ברישום קודם?

האם רכב שיועד להשכרה לא נרשם ברשיון הרכב "השכרה"?

עד כמה שאני יודע המוכר (בייחוד בחברת ליסינג) חייב לתת לי גילוי נאות על רכב, קצת תמוה שסוכן בחברה רצינית כמו אלדן ינסה "לסבן" אותי ככה (ואולי אני תמים..)

נגיד ועכשיו אתה ועוד בחור ניגשים לקנות רכב מ"אלבר".

שניכם מקבלים הנחה מסויימת ורוכשים את הרכב - ואחרי 3 חודשים מגיע הרישיון החדש לקראת הטסט הקרב.

ברישיון הרכב של חבר שלך יהיה רשום "מקוריות - השכרה" או "מקוריות - החכר\השכרה". אצלך לא יהיה רשום כלום.

מקווה שהצלחתי להסביר היטב, אם לא, תן קריאה.

פורסם

אם כך, הבנתי מלכתחילה :)

מה שעדיין לא מובן לי זה למה אלדן קונה רכבים ורושמת חלק מהם כליסינג וחלק כהשכרה. הרי בלוא הכי הרכב בבעלותה.

דבר נוסף, האם אפשר לסמוך על הנציג מכירות, מפאת חוק גילוי נאות, שיאמר לי את האמת בקשר להיסטוריית הרכב?

כלומר שהיה באמת צמוד לעובד מטה ולא שימש כרכב הובלות/הסעות/נסיעות מבחן?

פורסם

מה זה רכב נסיעות מבחן? לאלדן אין רכבי נסיעות מבחן...

מי שעושה נסיעות מבחן הם היבואנים ונכון שלפעמים רכבי ההדגמה שלהם הם רכבים של חברות השכרה, אבל אז הם מסווגים כרכבי השכרה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אוקיי.

אז שאלה אחרונה ונסגור עניין -

מהי ההורדה המקובלת לרכב הרשום על שם חברה?

(לא מצאתי משהו מתאים במחירון לוי יצחק)

פורסם

אני חושב שכן יש, רכב בבעלות חברה בע"מ, צריך לבדוק.

אני אישית הייתי מתעקש על ההפחתה המקסימלית שאפשר להוציא :lol:

לגבי הסוכן - צא מנקודת הנחה שהוא משקר ותבקש יומן תנועות, אם זה חשוב לך באמת.

אני אישית לא מתעניין בזה יותר מדי, מה שחשוב לי זה רכב שמור עד כמה שאפשר וכמה שפחות מחיר.

• תוכן חדש...