Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב חבריי.

בימים אלו אני מוכר את רכבי ומחפש לרכוש רכב ספורטיבי שיתאים למשפחה של זוג וילד.

על הכוונת הייתה הלאון FR עם גיר DSG, הרכב האולטימטיבי בשבילי, 5 דלתות, שילוב מנוע-גיר מנצח, אפטר-מרקט שיפורים עצום, מראה נהדר ומחירים טובים, רק שיש בעייה, אין במלאי ולא יהיה, עקב מחליפה שצריכה להכנס לארץ ממש בקרוב.

להמתין מספר חודשים לא בא בחשבון ולכן חשבתי על חלופות.

הגולף GTI מעל לתקציב, הפולו GTI קטנה ולכל החמות האחרות חסרות שתי דלתות או תיבה אוטומטית (התחשבות באשתי).

ומכאן באה הכותרת על מחשבה מעניינת, לאור המחירים המעולים שבהם מוצעת כיום הלאון 1.8TSI DSG7.

הרכב מגיע ברמת גימור "COPA" עם בי-קסנון מקורי, מנוע-גיר נהדרים, מרחב מתאים למשפחה קטנה ויותר, 5 דלתות ומחשבה אחת מעניינת.

להחליף לסט קוילאוברים משובח, צ'יפ ולקבל רכב שצפוי להיות מעניין מאוד.

מכאן באה שאלתי, עד כמה הפנטזיה שלי לקבל רכב ספורטיבי מהלאון המדוברת יכולה להפוך למציאות ?

לשם האידיקציה, עד כמה מתקרבים עם סט-אפ של קוילאוברים איכותי וצ'יפ ל FR סטנדרטית ?

אשמח לשמוע דעתכם,

המשך יום נפלא !

אבי.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

פרט למתלים גם מערכת הבלימה, הגיר והטורבו שונים בfr שלא לדבר על המנוע (מדובר ביותר מסתם נפח קטן יותר).

אני הייתי מתפשר על fr יד שניה מהשנים האחרונות.

אפשר לשקול גם את האאודי a3 2.0t שגם כן חלק מהמשפחה של הgti והfr עם שינויים כאלה ואחרים.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

להחליף לסט קוילאוברים משובח, צ'יפ ולקבל רכב שצפוי להיות מעניין מאוד.

בשביל שהרכב יהיה מעניין, צריך קודם כל לאפשר ניתוק של בקרת האחיזה...

אבל אם נחזור למציאות, הייתי קודם כל משפר:

1. צמיגים וג'אנטים. צמיגים טובים יותר וג'אנטים רחבים, אולי גם (אולי, כי זה מוסיף לאחיזה, אבל עלול לפגום באספקטים מסויימים של ההתנהגות).

2. בלמים. הרכב לא בולם כמו שרכב ספורטיבי צריך לבלום. כן, גומי עדיף יעזור ואולי גם הקשחה מסויימת של המתלים. אבל זה לא יספיק, לדעתי.

3. מושבים. לא מתאימים לרכב ספורטיבי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ציינת פרט חשוב - ילד

מניסיון מכוניות קופה וילד במושב האחורי זה שילוב ממש לא נוח ופרקטי.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

כאחד שעשב מעבר מ-1.8TSI ל-FR, אני יכול להעיד כי ההבדל מוחשי עד מאד. להוציא את המנוע הנפלא ב-1.8 שאומנם חלש מה-2.0 אך מספק את הסחורה, המושבים פחות טובים, האחיזה נמוכה משמעותית, הבלמים קטנים ודורשים שדרוג והרכב רך.

סה"כ ה-1.8 מציע חבילה טובה אבל אל תצפה לרכב ספורטיבי אלא למשפחתית עם פלפל.

אולי כדאי לשקול GTI\FR משומשות, אולי אפילו ללאון החדשה שמקבלת ביקורות מעולות.

ציינת פרט חשוב - ילד

הרכב בעל 5 דלתות ברמת גימור "COPA".

פורסם

אמנם המחיר של 1.8 חדשה (אך מוחלפת) אטרקטיבי, אבל אני מתקשה למצוא הגיון ברכישת מכונית חדשה עם מחשבות על מסע שיפורים מקיף מההתחלה.

עדיף לקנות משומשת שאיבדה ערך, להשקיע ביישור קו ושידרוג במקביל.

מן הסתם חלק מהשיפורים יגרמו לך לבעיה במימוש אחריות - כך שהפרמיה שבמחיר מכונית חדשה בגין זה, נזרקת מצדך לפח.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
ציינת פרט חשוב - ילד

COPA זה לא קופה, לרכב 5 דלתות.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

תודה חברים, הרעיון דל לרכוש לאון 1.8 ירד מהפרק, הרכב הבא שלי יהיה ספורטיבי ולכן אאלץ להמשיך במסע החיפוש אחר הרכב המתאים.

מחשבה בוראת מציאות.

• תוכן חדש...