Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים צריך את עצתכם לגבי תואר שני..

בעוד שלושה חודשים אני מסיים תואר ראשון בניהול בבן גוריון בהתמחות במימון.

ההתלבטות היא האם להתחיל מיד תואר שני ואיפה, במנהל עסקים כמובן, או לקחת שנה הפסקה, להתחיל לעבוד ואז לעשות תואר שני?

וכמובן שאם מישהו רוצה לעזור עם מקום עבודה נחמד, פחות חשוב איפה, זה יתקבל בברכה:)

פורסם

לגבי איפה לעשות = כל מקום עם שכר לימוד אוניברסיטאי, לגבי מתי = לדעתי מייד, תכה בברזל כל עוד שהוא חם.

מרגע "שיוצאים לאזרחות האמיתית" עם עבודה, חברה ומנעמי החיים, קשה להתרכז בלימודים.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

אני יודע שיש הבדלים בין הפקולטות.. לדוגמה, בלי להעליב אף אחד, אחד המרצים איתו יצא לי לדבר אמר שהוא מעדיף לקבל סטודנט עם ממוצע 80 מבן גוריון או תל אביב ולא מצטיין דיקאן ממכללת פרס:|

השאלה אם מישהו מכיר קצת יותר את התחום ואת הפקולטות..

פורסם

בזה סיכמת את ההבדל בין אוניברסיטה \ מכללה גדולה (בין טחונים \ המכללה למנהל) לבין מכללת שקר כלשהו

מצד שני אני קצת מוטה בעניין הזה כי עשיתי מנהל עסקים בת"א

פורסם

מעניין אותי לשמוע מה היעדים המקצועיים שלך בחיים, כשאתה תצא עם תואר שני במנהל עסקים ו-0 נסיון בעבודה כלשהי (שלא לדבר על ניהול כלשהו)

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

לפי מה שאני הבנתי, תואר שני זה לרוב יום אחד אחר הצהריים ושישי בבוקר, משאיר מספיק זמן לעבוד. האמת התחלתי לחפש עבודה וזה מה שהניע את כל התהליך הזה של חיפוש עבודה ובירור לגבי תואר שני מתי ואיפה.

פורסם

ברמת העיקרון תואר שני במנהל עסקים הוא מכונת כסף עבור האוניברסיטאות, והערך האקדמי שהסטודנטים מפיקים ממנו הוא אפסי.

היתרון היחיד בתואר שני במנהל עסקים הוא המינגלינג והנטוורקינג הפוטנציאלי שהסטודנטים (בתקווה אנשים שכבר עשו משהו בחיים שלהם, ולפחות חלקם מחזיקים בעמדות מפתח בחברות שונות) יכולים לבצע בינם לבין עצמם (בעיקר הודות למטלות הכפויות במהלך התואר שדורשות עבודה בצוותים)

בתור בוגר תואר ראשון חסר נסיון משמעותי, היכולת שלך להפיק משהו מהסיפור הזה מוטלת בספק.

רק אחרי שתתחיל ללמוד ותיווכח לראות שמדובר בלעיסה חוזרת של כל החרא שלמדת בתואר הראשון רק בהיבטים "מתקדמים" עלק, תבין איזה בזבוז זמן התואר הזה.

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם
לפי מה שאני הבנתי, תואר שני זה לרוב יום אחד אחר הצהריים ושישי בבוקר, משאיר מספיק זמן לעבוד. האמת התחלתי לחפש עבודה וזה מה שהניע את כל התהליך הזה של חיפוש עבודה ובירור לגבי תואר שני מתי ואיפה.

מאוד לא מדויק.

יש כמה סוגים של מסלולים לתואר שני במנע"ס, אבל נדבר על השניים שיותר נוגעים לך (לפחות מנסיוני באוני' ת"א)

מסלול מובנה: באמת כמו שאמרת, יומיים בשבוע, אבל אלו יומיים שבהם אתה תלמד מהצהריים עד הלילה ואת כל יום שישי (ממש לא כיף) ואין לך יותר מדי בחירה של קורסים כי זה מסלול מובנה.

מסלול לא מובנה: אתה בוחר לעצמך את הקורסים ואת השעות (כמובן שיש קורסי חובה שתיאלץ לעשות אבל גם יש להם כמה מועדים בשבוע) ואתה קובע לעצמך את המערכת חוץ מזה.

פורסם

1. יותר ויותר מקומות עבודה דורשים תואר שני MBA כתנאי סף.

2. אפשר לעשות את התואר הזה תוך כדי עבודה. אני עשיתי את התואר באונ' העברית תוך כדי משרה תובענית מאוד.

• תוכן חדש...