Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הלכתי לאחרונה למוסך מזגנים לאחר שהגז ברח מן המזגן שוב ושוב. בבדיקה שנעשתה לרכב עודכנתי שיש לי דליפה כפולה ( אם אני זוכר נכון מהמאייד + החלק במנוע הגדול שכחתי את שמו).

בכל אופן לאחר סיום הבדיקה קיבלתי הצעת מחיר הכוללת החלפה מלאה של המאייד והחלק השני +עבודה+ אטמים שונים ועוד כמה דברים קטנים. סהכ הסכום שיצא הוא 1950 ש"ח שמתוכם כבר שילמתי 120 ש"ח על הבדיקה.

הייתי שמח לדעת מה דעתכם על המחיר וגם האם יש אפשרות לדעתכם להוריד אותו ( כאשר שאלתי אם אפשר לתקן את החלקים הללו עודכנתי שהם רק מחליפים ראש בראש משום שהחלקים כנראה כבר "רקובים") בכל אופן אני כרגע לא מתקן את המזגן משום העלות הגבוהה של התיקון כ 15 - 20% מערך הרכב.

תודה,

פורסם

נשמע מוזר שיש דליפת גז מכל הרכיבים היקרים במערכת המיזוג,

המוסך שהלכת אליו הראה לך את הדליפה?

כיצד ביצע בדיקת דליפה?

בכל מקרה, המחיר סביר להחלפת מעבה מזגן ומדחס.

מאייד דרך אגב זה קורבורטור- לא קשור למיזוג...

שי.

פורסם
החלק שבפנים האוטו נקרא מאייד - evaporator

החלק שצמוד לרדיאטור נקרא מעבה .

אכן, המאייד שבתוך האוטו דורש (לא בכל הרכבים) פירוק של הדשבורד, זה לוקח זמן ולכן העבודה יקרה, חפש בפורום תמצא כמה שרשורים בנושא.

כאחד שבדיוק עכשיו פירק את הדשבורד לצורך צביעה, אני יכול להגיד לך שזה ניתן לעשיה עצמית אם יש לך ידיים טובות.

לאחר הפירוק אתה יכול להחליף את המאייד בעצמך.

ברגע ש "הורדת" מעבודת המוסך את העבודה הפנימית על הרכב, יתכן והמחיר עבור המדחס ירד משמעותית.

נתקלתי בסרטון שמראה דיי בבהירות איך מחליפים את המאייד, אני מניח שניתן למצוא גם לגבי המדחס, זאת כמובן אם אתה בנוי לעבודה עצמית.

כמובן שלאחר כל ההחלפות צריך ללכת למזגניסט לבצע וואקום לצנרת (חשוב) ומילוי גז.

• תוכן חדש...