Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לכולם.

המון זמן שלא כתבתי פה, בעיקר בגלל שלא התעסקתי באודיו לרכב כבר הרבה שנים.

בכל מקרה, רציתי את עזרת המוחות כאן.

ברשותי ג'יפון מסוג סוזוקי ג'ימני אשר אותו שיפרתי ושיפצרתי וכחלק מהשיפורים הכנסתי גם טרנספר של סמוראי עם יחסי העברה נמוכים יותר מהמקוריים.

הדבר אולי גאוני בשטח, אבל מלווה ברעשים בלתי נסבלים מאיזור הטרנספר החדש (ישן).

הרעש מגיע מכיוון ידית ההילוכים החדשה שהוצבה בשביל לשלוט במצב הטרנספר (4X4 HIGH, LOW, 2X4) והיא נמצאת ממש לידי (הנהג) קרוב לתיבת ההילוכים.

אשמח לדעת אם למישהו יש נסיון עם השקטה שכזו, ולמי אוכל לפנות בנושא?

תודה רבה ויום עצמאות שמח!

גיא.

Pioneer DEH-80Prs Amp:Hertz HDP5TW:ScanSpeak D2004 Mid:Silver Flute 4Ohm Sw:JL Audio 12W3v2

פורסם

אני מניח שהדבר הכי טוב יהיה בידוד ספוגי באיזור, נסה ספוג לבידוד צינורות מזגן, זול ובעל משטח דביק להתקנה קלה.

ספוג זה טוב בבידוד רעשים בתדר גבוהה שזה כנראה מה שאתה חוווה.

ניתן להשיג בכל חנות/סדנה/מתקין לציוד מזגנים.

בהצלחה.

פורסם
אני מניח שהדבר הכי טוב יהיה בידוד ספוגי באיזור, נסה ספוג לבידוד צינורות מזגן, זול ובעל משטח דביק להתקנה קלה.

ספוג זה טוב בבידוד רעשים בתדר גבוהה שזה כנראה מה שאתה חוווה.

ניתן להשיג בכל חנות/סדנה/מתקין לציוד מזגנים.

בהצלחה.

אתה חושב שספוג לבידוד צינורות מזגן יספיק להוריד את הרעשים? כמה הוא באמת יעיל להורדת רעשים מבחינת דציבלים?

Pioneer DEH-80Prs Amp:Hertz HDP5TW:ScanSpeak D2004 Mid:Silver Flute 4Ohm Sw:JL Audio 12W3v2

פורסם

תראה אין לי מידע מדוייק לגבי בליעת רעשים בנתונים אמפיריים, אבל.

החומר זול ביותר, עלות של כמה עשרות שקלים לכמות נדיבה, אפשר לנסות.

חומר נוסף נקרא SONEX זה חומר יעודי לבידוד רעשים, החסרון שלו הוא שהוא אומנם גמיש אבל בכיפוף מסיבי יותר הוא נשבר לכן לא מתאים למשטחים עגולים.

הוא קצת יקר יותר, עשה חיפוש למשווק בסביבתך.

ההמלצה שלי עומדת, וזה הבידוד לצינורות המזגן מכמה סיבות: הוא מאוד עמיד, בעל משטח דביק להתקנה קלה, עמיד במים וגמיש.

SONEX אולי יוצר לבליעת רעשים אבל הוא לא נועד לשימוש בתנאים קשים.

פתרון נוסף יכול להיות ביקור אצל רפד (לא בהכרך רכב) , וחיפוש ספוג בידוד כמה שיותר דחוס.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
תראה אין לי מידע מדוייק לגבי בליעת רעשים בנתונים אמפיריים, אבל.

החומר זול ביותר, עלות של כמה עשרות שקלים לכמות נדיבה, אפשר לנסות.

חומר נוסף נקרא SONEX זה חומר יעודי לבידוד רעשים, החסרון שלו הוא שהוא אומנם גמיש אבל בכיפוף מסיבי יותר הוא נשבר לכן לא מתאים למשטחים עגולים.

הוא קצת יקר יותר, עשה חיפוש למשווק בסביבתך.

ההמלצה שלי עומדת, וזה הבידוד לצינורות המזגן מכמה סיבות: הוא מאוד עמיד, בעל משטח דביק להתקנה קלה, עמיד במים וגמיש.

SONEX אולי יוצר לבליעת רעשים אבל הוא לא נועד לשימוש בתנאים קשים.

פתרון נוסף יכול להיות ביקור אצל רפד (לא בהכרך רכב) , וחיפוש ספוג בידוד כמה שיותר דחוס.

תודה רבה על העזרה!

• תוכן חדש...