Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך לעצתו של אחד החברים בפורום נכנסתי לחנויות שונות ופרטיות ולרשתות כגון צומת ספרים, ואין.

אני מחפש ספר רכב למרצדס C200 CDI 2005 ׁ(דור 2) כדי ללמוד על הרכב ולעיתים לתקן.

ישנו קושי מסויים להזמין מחו"ל לדגם הרכב שליה בשל היותו דיזל וכן משום שהדגם הזה (C200ׂ) לא נמכר בארה"ב. יש כמה פרסומים לאותו רכב ושנתון, ולא ברור במיוחד איזה מהם מתאים.

מצאתי פרסום באנגלייה בלבד (הגה מימין...) שמתייחס בברור לדגם הדיזל.

יש למישהו רעיון ביחס לקנייה בארץ או במקרה הפחות טוב, בחו"ל?

פורסם

הי קראפט.

אני מכיר את האתר.

אם תשים לב, הרכב בצילום הוא בעל היגוי ימני, בהוצאת היינס - אנגליה.

כמו שציינתי, יש כמה מהדורות. יש את הלינק הזה http://www.haynes.co.uk/Press/HaynesJackets/RGBhr_63040.jpg באתר, אך בבדיקות חוזרות בפורום של MBWORLD עלה כי דגם ה200 לא הגיע אליהם אלא דגמי הC220 וכו'.

 

בנוסף, התקשרתי ושוחחתי בשעה האחרונה עם הוצאת היינס ועולה כי אין להם פרסום בארץ.

מלבד זאת, בהיינס לא ידעו לומר לי בוודאות אם נושא שינוי מיקום ההגאים יגרום לשינוי ומיקום החלקים המורכבים ברכב - ואכן אין להם פרסום לדגם זה בהיגוי שמאלי.

יש למישהו ידיעה בנושא הזה?

×
×
  • תוכן חדש...