Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקשר לאחריות, אני לא בדקתי את נושא האחריות אף פעם אבל כמובן שזה שיקול. לפי דעתי ההפרש שווה את האיבוד של האחריות (במידה ובאמת אין אחריות של JVC על מוצרים מחו"ל)

בקשר לחיבור של האנדרואיד.

יש תוכנות של JVC שאתה מתקין על האנדרואיד וזה נותן לך שליטה על המכשיר.

לדוגמא אתה יכול לעשות "מחוות" בטלפון שיעבירו לך שירים יעשו pause וכו'. אתה יכול לראות פרטים על התחנת רדיו שמתנגנת או פרטים על השיר שמתנגן מהHU על האנדרואיד.

כמובן שאתה יכול גם לנגן שירים מהטלפון או לענות לשיחות דרך הHU. (מאוד נוח.)

אני אישית מעדיף לנגן שירים מUSB כי זה הכי איכותי. אבל החיבור לטלפון פועל מעולה.

פורסם

היבואנים דואגים רק לעצמם, לא אכפת ליבואן מהמוצר שקנית בצורה פרטית לא ממנו. בקיצור, אל תבנה על אחריות.

לא חשבתי שיהיה משתלם להזמין מחו"ל, ועניין התדרים עלול להפתיע. אבל גרמת לי להתרוצץ כל היום באתרי קניות.

ראיתי שב BUY2USA מציעים שירות רכישה מאמזון עד הבית בלי הרבה התערבות של הלקוח, הבעיה זה שהמיסים שם הם לא המלצה.

יוצא 555 שקל למשלוח ימי כולל הכל.

השאלה היא איך המכשיר עצמו, כי אם הפיוניר עדיף עליו מבחינת איכות שמע, בשילוב עם זה שאני לא צריך לחכות לו עד שיחצה חצי כדור, ושיש לי אחריות בתוך המדינה וגם קורא דיסקים, אז כמובן שהפיוניר יהיה שווה את תוספת הזוזים.

גם ראיתי שבכמה חנויות כתוב שלפיוניר 4550 יש SD.

ופה כתוב שיש ל4450 SD.

סביר להניח שמדובר בטעות, בכל זאת שלחתי לחנות מייל, ואם למכשיר אכן יש SD, כבר מחר אשלוף את כרטיס האשראי ואביא את השרשור הזה לסופו הטוב.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

• תוכן חדש...