Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

החודש אני מתכוון להחזיר את הפיאסטה שלי לחיים.

בזמן העמידה שמתי לב שדוושת הברקס שוקעת, שיערתי שאלו משאבות אחוריות - ואכן אחת מהן נזלה.

שני המשאבות הוחלפו, הוחלף כל שמן הבלם במערכת+מיכל ונבדקו גם צינורות הבלם (קשיחים+גמישים) ונמצאו תקינים.

לאחר ההחלפה הדוושה עדיין שוקעת ואני חושד במשאבת הבלם, חשבתי שמדובר באויר כלוא במערכת, ביצעתי ניקוז אך הדוושה עדיין שוקעת ועם החשק מגיע גם התיאבון. חשבתי לרכוש עוד כמה חלקים "על הדרך" בכוונה לרענן ולשדרג את מערכת הבלימה ברכב שלי.

מספר שאלות ברשותכם,

מהיכן אפשר להשיג:

1. משאבת בלם (חדשה/משופצת) לפיאסטה דור שני?
  2. דרמים אחוריים
  3. דיסקים - הבנתי שאפשר לשדרג לכאלו של אריקה מאותן השנים, אך הדבר דורש החלפת קאליפרים - מהיכן ניתן להשיג דיסקים, קאליפרים ודיסקיות של אריקה?
  4. ואם לא בנמצא - אז דיסקים ודיסקיות-בלם לפיאסטה 1.1 דור שנים.

כמו כן אשמח לקבל המלצה למוסך שמתעסק עם שיפוץ מגברי בלם (בוסטר)

תודה,

עידן.

2013-04-12_15-29-41_881.jpg

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

מרכז הבלם בבן צבי ביפו.

משפץ את כל סוגי המשאבות והבוסטרים, אם תתקשר אליו לפני שאתה בא יש סיכוי טוב שהוא יוכל להכין לך משופצים וכך לא תצטרך לבוא פעמיים.

פורסם

לפני שאתה עושה משהוא דבר עם אודי עם הטאונוס, הוא שיפר את הבלמים בפיאסטה שלו ללא שינויים מהותיים.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

אהלן עידן, מה שלומך? אני שיפצתי את משאבת הבלם באוטו של נדב אצל "מרכז הבלם" ביפו, בעל מקצוע מעולה, דיסקיות דרמים וסנדלי בילום. אני חושב שיש אצל חזי דלל או אצל חדד.

נ.ב: יש לי מה שביקשת,דבר איתי בטלפון. שבת שלום יוסי...

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני מנצל את השרשור לקצת הרהורים בעקבות השבוע שעברתי...

אז בעקבות ההמלצות של חברים בפורום וגם מפה-לאוזן, הגעתי למרכז הבלם בדרך בן-צבי בת"א.

הבעלים, דב, אמר שאין לו משאבה - הדבר לא היווה בעיה מאחר ויש לי משאבה ספייר. שהגעתי למקום כבר חכתה לי משאבה משופצת עם מיכל :-D

השירות המהיר והאדיב קנו אותי.

ששאלתי את דב היכן ניתן להשיג חלקי ברקסים למכוניות של "פעם" הפנה אותי לחבר שלו בשם אלי שיושב ברחוב הזרם, לא רחוק ממנו.

הגעתי לרחוב הזרם והנוסטלגיה הציפה אותי - אבי היה עובד שנים באיזור בבניין מרכזים, עליו השלום, שכבר הספיק להפוך לחנייה לאחר שנשרף אי שם ביוני 2003.

נכנסתי לחנות, בית מלאכה "של פעם", שוחחתי קצת עם אלי שאמר שיש לו דברים מעניינים לפיאסטה מהדור שלי - הוציא לי דרמים חדשים, סט משאבות אחוריות, ריץ'-רץ' לבלם וסנדלים אחוריות מקוריים של מוטורקרפט, צלחות דיסק מקוריות, וסט דיסקיות (בהמשך רכשתי עוד שתיים מאחר והיו לו אחרונות - שופוהוליק שכמוני :wink:) והמחיר - אני מתבייש לספר.

לאלי יש המון המון רכיבים (קלאצ'ים, דיסקים, דרמים, מסרקי הגה) לרכבים ישנים, על רגל אחת ראיתי סיירה, ברנדה, קאדט, וואלינט, 124, וולבו 144, פיג'ואים ישנים ועוד ועוד.

אלי בנאדם חביב שמומלץ לבוא לעסק שלו, אין לו פרסום באינטרנט ולמעשה מלבד דפי זהב קשה למצוא אותו מופיע איכנשהו, שווה לבוא ורק כדי לגרום לעסק החשוב הזה "להמשיך לחיות" לעולם הולך ונעלם של בעלי מלאכה שעוד מספר שנים כבר לא יהיו עמנו ואז... מלאכת חיפוש החלקים תהיה באמת קשה עד בלתי אפשרית.

אז לכל מי שיש לו רכב מתחת לשנת 90 - אצל אלי אפשר למצוא הכל ובמחירים נוחים ואני באמת ממליץ עליו ללא שום אינטרס.

אני הולך לחזור לשם עם קרלסברג...:wink:

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

• תוכן חדש...