Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני משלם לבזק על תשתית 15M (אחרי ויכוחים) 59 ש"ח, וזה ייגמר עוד חודשיים וכנראה שאני אאלץ לשלם 89 או משהו באזור.

לנטויז'ן (ספק) אני משלם 20 ש"ח על 15M, גם דורש ויכוחים מרים, אבל אפשרי. עוזר מאד אם נותנים להם מספר מנוי

של מישהו שקיבל את המחיר הזה בזמן האחרון.

אם אינך מחויב לתקופה, ויש לך הסבלנות לכך, סכוי טוב שתמשיך ב59או מעט יותר.

מה לגבי כבלים ולווין? למי שאין טריפל או חבילות למיניהן?

פורסם

אין יותר התחייבויות.

אבל בזק והוט הקשיחו עמדות,

אני לא מכיר אפשרות לקבל פחות מ79 מבזק ללקוח משומש.

לגבי 50 פקסים בחודש - אני הייתי בודק אפשרות לעבוד מול ספק שירותי פקס2מייל כלשהו,

יעלה כמה שקלים בחודש ואתה מפנה מקום בבית ונפטר מהניירת.

לשיקולך.

הם נותנים לך מספר פקס פרטי תמורת כמה שקלים בחודש.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

תגידו, מה נסגר איתכם?

היום לכל מהירות שהיא (עד 100 מגה) לא משלמים יותר מ-30 ש"ח לספק.

כל מי שמשלם יותר מזה לספק, סתם גוזלים את כספו.

75 שקל לחודש ל-15 מגה? הם השתגעו שם?

פורסם
לגבי 50 פקסים בחודש - אני הייתי בודק אפשרות לעבוד מול ספק שירותי פקס2מייל כלשהו,

יעלה כמה שקלים בחודש ואתה מפנה מקום בבית ונפטר מהניירת.

לשיקולך.

הם נותנים לך מספר פקס פרטי תמורת כמה שקלים בחודש.

לפנות מקום בבית - לא ילך. אני צריך גם לשלוח חזרה, ככה שה HP 8500 השמנמנה תשאר, אפילו בתור סורק. גם הניירת לא תפתר כי צריך לחתום בחתימת ידך ולהחזיר... (אגב-הגיע הזמן שהרשויות במדינת ישראל יגמלו מהמנהג הארכאי הזה ויעברו למייל+חתימה דיגיטלית, אבל מילא...)

שקלתי את FAX2MAIL+MAIL2FAX בעבר, זה נראה לי מסורבל מידי.

אם הקו היה ממשיך לעלות לי 120 ש' בחודש (200 פחות ה NAKED ADSL) אז הייתי שוקל "לבלוע" את זה ולעבור לשירות כזה.

אבל ב-24 ש' לחודש (54 פחות 30 שאצטרך לשלם לISP בכל מקרה) זה שווה לי.

תראה- אם זה היה ממש קריטי- אני יכול לוותר לגמרי על נוחות של מכשיר בבית ולשלוח בבוקר מהמשרד.

אף אחד לא ימות מזה.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

75 שקל לחודש ל-15 מגה? הם השתגעו שם?

תשתית..

קשה להוריד את בזק במחירי תשתית היום,האיומים של פעם כבר לא עובדים.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

EZUF, פותח השרשור כותב שהוא משלם לנטויז'ן 55 על 5 מגה.

נטויז'ן הם ספק. חוץ מזה הוא משלם גם להוט על התשתית.

55 על 5 מגה זה סכום שערוריתי בדיוק כמו 75 ש"ח על 15 מגה לספק.

כמו כן, באמת בזק הפכו לבאנקר במחירים שלהם.

היום שמתי לב שאני משלם לנטויז'ן (שאין לי מושג אם הם ספק או תשתית) 55 שקל על 5 מגה.

ואני משלם להוט - (שגם עליהם אין לי מושג האם תשתית או ספק) בחבילה כוללת יחד עם טלפון בבית וכו'.

נטויז'ן מטרידים אותי לשדרג ל 15 מגה ב 75 ש"ח.

פורסם

אני בתשתית הוט,כחלק מטריפל קיבלתי 30MB תשתית.

ספק: 012 סמייל אחרי איום ב"נתקו אותי עכשיו",קיבלתי 20 ש"ח + חודש חינם,ללא התחייבות,ללא המחיר עלול להשתנות.כמובן 30MB.

בתמונה מה שקיבלתי לפני מס' דקות..

New Bitmap Image (2).jpg

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

אוקי,

אז לאחר כמה התלבטויות התחברתי לאקס פון 20 מגה ב 20 שקל לתקופת נסיון.

באותו היום התקשרה אלי שוב הנציגה מנטוויז'ן שברוב האומץ שלה שואלת אותי "נו אז מתי אתה עובר ל 12 מגה??",

הסברתי לה שבמחיר של 75 ש"ח אני ממש לא משדרג אלא מתנתק, החזיקה שניה אחת על הקו ואמרה אבל זה ירד ל 69!!

הסברתי שוב שקיבלתי מאקס פון 20 ש"ח לפי 2 מהירות אז מדוע שאני אשאר אצלם? גם ככה הקו שלהם הביא לי כמה פעמים את הסעיף, בהתנתקויות חוזרות.

לבסוף אמרתי לה שתנתק אותי ועברתי לאקספון, לבנתיים נראה חביב אני אבדוק באמת מה קורה בשעות הלחץ (החיבור בדימונה אני גר בראשלצ כרגע).

תודה לכם חברים! אעדכן לאחר בדיקה איך הקו שלהם..

Opel Adam S 2017

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

נגמר לי הבית **** , נגמרו התשלומים על התשתית 20 מגה ב70 שקלים (מחיר חריג) , השימור עכשיו מציעים 109 על 30 מגה :\ מה אתם אומרים?

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • תוכן חדש...