Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

היום שמתי לב שאני משלם לנטויז'ן (שאין לי מושג אם הם ספק או תשתית) 55 שקל על 5 מגה.

ואני משלם להוט - (שגם עליהם אין לי מושג האם תשתית או ספק) בחבילה כוללת יחד עם טלפון בבית וכו'.

נטויז'ן מטרידים אותי לשדרג ל 15 מגה ב 75 ש"ח.

איך אני יודע מה זה מי, ואיך אני יודע למי להתחבר?

בעקרון, לא רוצה נטויז'ן כי הם דיי איטיים (איזור דימונה לא יודע איך החיבור שלהם בתאכלס).

מבקש המלצות לספק+תשתית טובה, במהירות של כ 12-15 מגה

תודה!

Opel Adam S 2017

פורסם

הוט זה התשתית.

כמה אתה משלם להם? כמה דקות כלולות בחבילת הטלפון?

נטויז'ן זה הספק.

כרגע פותחים לך את התחת ב55 שקל ל5 מגה.

המחיר המקובל בשוק לספק ל5 מגה (או ל12 או ל15 לצורך העניין) הוא 30 ש"ח אם אתה נאיבי, 20 ש"ח אם אתה מתמקח באופן סביר ופחות מ20 ש"ח אם אתה כריש התמקחויות ויש לך סבלנות ואנרגיה לזה.

אני משלם 20. (בבזק בינ"ל)

נטויז'ן כנראה החליטו שאם אתה מספיק פראייר כדי לשלם 55 אז אולי תשלם גם 75.

לגבי מהירויות:

בתשתית הוט יש 12 מגה או 30 או 100.

בתשתית בזק יש 5, 15, 20, 30, 100.

אם תשתית עובדת לך באופן יציב ואין לך בעיות איתם אז אין סיבה להחליף.

לגבי מהירות - לספק האינטרנט לא אכפת אם אתה בדימונה או ברוטשילד פינת שינקין בת"א.

לספק התשתית יכולה להיות תשתית יותר או פחות טובה באיזור נתון. יש איזורים שהתשתית של הוט סובלת מניתוקים ותקלות כל הזמן.

יש איזורים אחרים שהתשתית של בזק על הפנים ולא ניתן לקבל חיבור יציב מעל 5 מגה.

ספקים מומלצים שיתנו לך 20 שקל בלי בעיה - אקספון, הוטנט.

אבל תתחיל את המו"מ מחברת התשתית. הם הבעיה היותר קשה היום ויכול להיות שתגלה ששדרוג התשתית מ5 ל12 מגה יעלה לך יותר כסף ממה שבא לך להוציא.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אהלן,

אני שנים כבר עם הוט בתשתית ובזק בינלאומי כספק. אין לי בכלל ניתוקים והמהירות מאוד יפה, אני מוריד המון קבצים בטורנטים ואני מגיע למקסימום המהירות שלי, אני ב 12 מגה.

לא יודע איך זה בחברות אחרות אבל שמעתי שבחברות אחרות חוסמים טורנטים ועושים TRAFFIC SHAPING, לא הייתי בחברות אחרות אבל זה מה שהבנתי בשיטוט בכמה פורומים.

אני משלם 69 ש"ח להוט על התשתית ו 30 ש"ח לבזק בינלאומי.

תכנס לאתר "כמה זה", תקרא שם כמה אנשים משלמים על החבילות (תגובות משתמשים), זה יתן לך אומדן מה המחירים שאפשר להוציא מאותן חברות.

פורסם

בזק בינלאומי מציעים לכולם 29.90 לכל המהירויות - תתעקש ותקבל גם אתה.

מבחינת תשתית תמיד אעדיף את בזק לאחר נסיון כואב עם הוט בעבר הלא רחוק.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אגב להוט משלמים 140 בערך לכולל טלפון 3000 דק' או בלי הגבלה (אנחנו לא מדברים גם 200 בחודש יש פלאפון בשביל זה).

Opel Adam S 2017

פורסם

יש באנדל ללקוחות בזק ובזק בינלאומי ב 99 שח לחודש באתר kamaze.

אין לי באנדל, אלא חבילות בנפרד ואני מבסוט מהמהירות שהם מספקים(פעם היו שמועות שבאנדלים עושים בעיות, אבל לא סגור לגבי זה).

טורנטים עם מספיק seeds יורדים במהירות המקסימלית.

צפיה ישירה עובדת חלק אפילו אצל ההורים שלי עם 2.5 מגה ביט לשניה.

פורסם

אני עם בזק וטריפל סי ב-15 מגה. משלם 75 ש"ח על באנדל.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

אני משלם לבזק כ-90 ש"ח לחודש תשתית וכ-40 ש"ח לחודש לבב"ל כספק במהירות 15 מס"ש. בזק היו נוקשים מאוד לגבי מחיר התשתית. מצד שני - במקום המגורים שלי התשתיתמוגבלת ל-15 מס"ש.

כנראה שעם הוט אני יכול להוריד משהו, אבל כיון שאני אמור לעבור דירה בעוד מספר חודשים אני מעדיף לא להתעסק כרגע עם השחלת כבלים של הוט אלא להמתין למעבר ואז לבדוק מחדש את האפשרויות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ספריאל, לא זוכר במדויק אך כתבתי בעבר. נדמהלי כחמישים לתשתית בזק ועשרים לבזק בינלאומי. לטעמי עדיף להתמקח ולקבל מחיר סביר על מוצר סביר מאשר לסגור עם הוט על מחיר זול בטריפל ולקבל שרות בהתאם. קצרה היריעה מלספר על הוט.

עבור לדירה חדשה, תתחדש ושמור על איכות חיים בעוד כמה שקלים.

פורסם

אני משלם לבזק על תשתית 15M (אחרי ויכוחים) 59 ש"ח, וזה ייגמר עוד חודשיים וכנראה שאני אאלץ לשלם 89 או משהו באזור.

לנטויז'ן (ספק) אני משלם 20 ש"ח על 15M, גם דורש ויכוחים מרים, אבל אפשרי. עוזר מאד אם נותנים להם מספר מנוי

של מישהו שקיבל את המחיר הזה בזמן האחרון.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אקספון סבבה לגמרי, יש לי כבר כמה שנים מנוי שלהם. מהירות הורדה טובה, מחירים טובים ומינימום תקלות.

זה בניגוד להוטנט, שזה פחות או יותר ספק האינטרנט הכי איטי שיצא לי לגלוש דרכו. ה 5 מגה שיש לי באקספון יותר מהירים מ 100 מגה בהוטנט, ביזיון!

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אחרי סקר מחירים קצר עברתי לפני יומיים לנטוויז'ן. חבילה של 15 מגה וניוד של קו הטל' (ל-VOB...) הביתי שמשמש בעיקר לפקסים, אך כולל 500 דק'. התקנה עליהם ו"אונליינר" מתנה (...) הכל ב-54 ש' בחודש.

את הקו של בזק הפכתי ל NAKED ADSL במהירות הרלוונטית ב-79 ש'.

מההודעות לעיל, לא נראה שהעסקה היא שוס היסטרי.

השירות בבזק בינל' היה תמיד מעולה. אבל הם לקחו לי 69 ש' (!) ל1.5 מ' , שזה ממש שקול לשחיטה כשרה.

בזק לקחו לי רק על "אחזקת" קו טלפון 69 ש',על זה הם הוסיפו ADSL, חבילת שיחות, בקיצור- 200 ש' בחודש. וכל זה בשביל 50 פקסים נכנסים/יוצאים שאני צריך בחודש. (הרי לשיחות יש את גולן, לקו הביתי אפילו לא מחובר מכשיר המאפשר חיוג שיחה קולית).

מזל שחוקקו חוק שכל החברות האלה צריכות לשלוח סיכום שנתי. פתאום אתה רואה איפה טוחנים אותך.

לגבי מהירות- קבלו SPEED TEST מהרגע.

המשרד שלי על נטוויז'ן+תשתית הוט "100 מגה".

רוחב הפס מתחלק על 6 מחשבים כרגע.

ממש לא 100M , אבל לא אסון קולוסאלי.

Untitled-1.jpg

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...