Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כפי שמשתמע דיי בברור מכותרת הודעתי, אני מעוניין לשמוע רשמים והמלצות בנוגע לרכבי MG.

ידוע לי שזה רובר ואנגלי וכל המשתמע, ובכל זאת אבקש פרטים בהרחבה (בעיקר על הרכב בשנים "רחוקות" - 1997 למשל) - ביצועים (כמו גם צריכת דלק; מדובר בעיקרון במנוע ה- VVC), נוחות, אמינות, וסחירות (נמכרת מעל/מתחת למחירות בקלות או לאו וכיוצ"ב).

בתודה מראש,

יהושפט.

נ.ב. - ניסיתי לערוך חיפוש בפורום אבל כפי הנראה המחרוזת MG קצרה מידי, וזו גם נקודה למחשבה........

פורסם

ראשית,כדאי שתריץ חיפוש מורחב בפורום,הענין נדון לא פעם.

אינני יכול להעיד מניסיון אישי אלא ממידע שקראתי ראיתי וקיבלתי אך מדובר ברכב קטן ומהנה ביותר,לטעמי יפיפיה, המנוע חזק,והאחיזה טובה. כל מבחני הדרכים שקראתי (כולם בחו"ל) היללו ושיבחו גם את המנוע,גם את תנוחת הישיבה ובעיקר את ההרגשה ש הרודסטאר הקטנה הזו נותנת.

אבל לא הכל זהב, מכונאים אפילו של היבואן טוענים שהרכב קשה מאד לטיפול ואמינותו אינה מזהירה, שילוב של שני אלו גרם לפגיעה בשם ובביקוש לרכב ובד"כ הן נסחרות מתחת למחירון אלא אם מדובר באקזמפלר שמור במיוחד.

האחזקה יקרה ביותר ועניין הדלק הופך להיות ללא רלבנטי.

רכב למכורים בלבד,זהירות-ההתמכרות קלה ויקרה!

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

חחח

מניפולציה יפה בהחלט רוני

אבל תהיתי אם ישנם רדומים בקרבנו אנשים עם ניסיון קרוב עם המכונית (קרוב = יותר קרוב מאח של דוד שלי - הרבה יותר קרוב !).

• תוכן חדש...