Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כפי שרובכם הגדול יודע, שני המוצרים המוזכרים בכותרת הנ"ל, הם לא זולים בכלל בארץ שלנו(כמו כל דבר בארץ) ולא רק זה אלא שגם המגוון קטן מאוד. למשל,כרגע יש רק מגזין מכוניות אחד פעיל בארץ והוא "אוטו" שלדעתי לא משתווה לעיתון "הגה" ז"ל ולגבי המודלים המוקטנים...מחירים מוגזמים לקני מידה מגוחכים.

אז חשבתי למה לא להקים שרשור שבו כל אחד משתף אותנו במציאות שהוא מצא ברחבי הארץ או בזמן שהוא שהה בחו"ל ונותן פרטים כמו איפה ניתן להשיג, מה הוא בדיוק המוצר,כמה הוא עלה וכמובן להעלות תמונות.....

אז אני אתחיל בכך שאני לא מזמן חזרתי מתאילנד וחזרתי מבסוט רצח מהסחורה שהבאתי משם.קודם כל זה מטורף כמה מגוון המגזינים שם הוא גדול,יש שם חוברת כמעט בכל נושא שקשור בעולם הרכב: ממכוניות כביש בלבד,מכוניות משופרות,מכוניות יפניות,מכוניות שרירים,מגזין שמתעסק רק במכוניות מירוץ וכו'(וכל זה רק בשפה התאילנדית,חלק מהחוברות מקומיות וחלק אשכרה מתורגמות לתאילנדית מאנגלית!!!!) ויש כמובן גם את המגזינים באנגלית שאני חייב להגיד שבזה המחירים אותו הדבר כמו בארץ אלא אם כן הולכים לחנויות מגזינים שמתעסקים גם עם מגזינים מיושנים טיפה(נגיד סוף 2012) ואז באמת אפשר למצוא מציאות. לגבי המודלים המוקטנים, זולים ב-15 עד 20 שקלים פחות מהארץ.

אז הנה התמונות

דגמים מוקטנים שקניתי(קנה מידה 1:36-1:32)

img1151fs.jpg

עלה לי בין 18-25 שקל

והנה החוברת, חוברת שהיא רק של מכוניות שרירים אמריקאיות ואוסטרליות משודרגות:

img1187eb.jpg

רק שתבינו את עובי החוברת

img1188bb.jpg

וכל החוברת הזו ב12.5 שקל,איפה תמצאו כאלו בארץ במחיר כזה?

פורסם

יש שרשור ייעודי לדגמים בעוף טופיק של האספנות. מציע לך לפקוד גם אותו.

הבעייה היא, לדעתי, שבדגמים אין מבחר בארץ. לגבי המחירים

הם גם לא תמיד הכי זולים גם בחו"ל (כשזה כולל את דמי המשלוח), במיוחד אם היצרן

הוא איכותי (אוטוארט, מיניצ'אמפס).

בשביל דגם נחשק (בעיניי לפחות) שלא אצליח להשיג בארץ - אני מוכן בדר"כ לשלם.

alfa 156 2.5.

פורסם
וכל החוברת הזו ב12.5 שקל,איפה תמצאו כאלו בארץ במחיר כזה?

בארץ אפשר להשיג בחינם. אני קורא מגזין רכב גדול מאוד רציני באינטרנט. במגאזין הזה הם מבצעים מבחני ריסוק, מבחני צמיגים, מבחני עמידות ואמינות לרכבים השונים, מבצעים מדידות צריכת דלק ותאוצה אמיתית ועוד.

מהדורה מודפסת שלו עולה כ20ש"ח (אולי טיפה יותר - מזמן אני לא קונה).

ולאומת כמה מגזינים יקרים יותר שאפשר לקנות כאן, הם לא משתמשים בשיטה: סביר/לא סביר, מרגיש/לא מרגיש ומפחדים לקטול רכבים כי אחרי זה יבואן מונופולי לא יתן להם יותר רכבים לבדיקה. אז הם נאלצים לשבח כל רכב אפשרי.

לא סובל את הדברים בסגנון:

"הרכב מרגיש חזק, סביר שהוא מבצע את המיאוץ הקלאסי תוך זמן שרשום בפרוספקט".

"הטוב: רכב יפה הרע: זולל דלק"

"לרכב יש אחיזה סבירה, הוא מרגיש יציב בסיבובים"

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
בארץ אפשר להשיג בחינם. אני קורא מגזין רכב גדול מאוד רציני באינטרנט. במגאזין הזה הם מבצעים מבחני ריסוק, מבחני צמיגים, מבחני עמידות ואמינות לרכבים השונים, מבצעים מדידות צריכת דלק ותאוצה אמיתית ועוד.

מהדורה מודפסת שלו עולה כ20ש"ח (אולי טיפה יותר - מזמן אני לא קונה).

ולאומת כמה מגזינים יקרים יותר שאפשר לקנות כאן, הם לא משתמשים בשיטה: סביר/לא סביר, מרגיש/לא מרגיש ומפחדים לקטול רכבים כי אחרי זה יבואן מונופולי לא יתן להם יותר רכבים לבדיקה. אז הם נאלצים לשבח כל רכב אפשרי.

לא סובל את הדברים בסגנון:

"הרכב מרגיש חזק, סביר שהוא מבצע את המיאוץ הקלאסי תוך זמן שרשום בפרוספקט".

"הטוב: רכב יפה הרע: זולל דלק"

"לרכב יש אחיזה סבירה, הוא מרגיש יציב בסיבובים"

אבל באופן אישי כבר נמאס לי מהשיעמום של המגזינים בארץ. כי תמיד הם יביאו לך גם סיקור של מכוניות משעממות שעוד רגע יעלו על הכביש ובתכלס לפחות אני, לא קונה את המגזינים האלה בשביל הצ'יעמום הזה.. אני מצפה לקרוא על מכוניות נדירות,משהו מעניין,משהו שיסחוף אותי ויצית את הדמיון וזה היתרונות של המגזינים בחו"ל. יש כל כך הרבה קוראים שהם לא חייבים לסקר את המכוניות המשעממות בשביל הקהל הרחב כי הם יודעים שיהיו מספיק קונים שיקנו את העיתון גם ככה.

• תוכן חדש...