Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ללא יוצא מן הכלל , וללא קשר לכמות האלכוהול בדמו (נניך אם נתפס על 350 או על 1350 - אז הדין אותו דין , או שלא?).

והאם יש קשר לזמן השלילה גם כן (אם נשללתי לשנה+ או מתחת לשנה בשילוב עבירת האלכוהול עם\בלי קשר לכמות האלכוהול באשר היא).

נדרש ללכת למרב"ד לחידוש הרישיון ?

אך האם כולם ללא יוצא מן הכלל נדרשים להגיע לשם ? או שפשוט לפי מצב הרוח של הפקידה במשרד הרישוי המקומי הדבר מתבצע ?

הדבר הזה לא ברור כלל , כמו גם התשובות שקיבלתי ממשרד הרישוי הן הטלפוני והן האישי היו מתחמקות וממש לא היו חד משמעיות בעניין.

לכן עשה לי רושם , שהדבר נוטה איפה שהוא לאיזה שיקול דעת של הפקידה ( למרות שזה נראה לי קצת הזוי - אבל זו תחושת בטן שיש לי עקב כל ההתרחשויות והדרך שבא נאמרים הדברים ממשרד הרישוי ).

למיטב ידעתי הלא גדולה. נשלחים הנהגים שנתפסו תחת שכרות קשה (רף אלכוהול שנתפס גבוהה מאוד באופן יחסי למותר) והם אלו שמוזמנים למרב"ד ולא כל אדם שנתפס על אלכוהול ונשפט עליו הולך באופן אוטומטי.

וזאת אני למדתי מבירור אצל שני אנשים שנתפסו על אלכוהול אבל לא נדרשו ללכת לשם כלל.

HELP !

פורסם

לא הבנתי את השאלה שלך ,אני במצב דומה מחכה למשפט על שכרות.

אם הבנתי את השאלה שלך אז התשובה כזאת:

1}פחות מ12 חודשים שלילה לא דורש חידוש רישיון כמו טסט מעשי ותאוריה.

2}יותר מ12 חודשים עד 24 חודשים נדרש לעשות תאוריה מחדש.

3}שלילה מעל 24 חודשים נדרש תאוריה פלוס טסט מחדש.

Hu: pioneer prs80 Comp: Hertz Hsk165XL Amp:phoenix gold xsenon200X2

amp:massive audio bx4 Mono:DC audio 3.5: Sub: DC audio 15xl

CAR: mazda 2 demio pure black

פורסם

מה הקשר למרב"ד? לשם שולחים חולים, לא עברייני תנועה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הנה החלק החסר ....

אני סיימתי שלילה אתמול של 18 חודש על אלכוהול שנתפסתי בשנת 2007 - אל תשאלו איך המשפט נמרח. :(

בכל אופן הגעתי למשרד הרישוי ושם נאמר כי מעל שנה פסילה על אלכוהול באשר היא , חייבים ללכת למרבד.

כן כן , עינוי דין פשוטו כמשמעו , עוד תהליך שלוקח בממוצע שלושה חודשים ועוד חודש מעבר התוצאות למשרד הרישוי , ואז ורק אז ניתן לעשות תאוריה וטסט מחדש. עוד חודש בממוצע. (שזה הדבר היחידי שידעתי שאני בא לקראתו).

חגיגית אמרו לי , חכה עוד ארבע חודשים פלוס מינוס , ואז תתחיל את תהליך הוצאת הרישיון .

מעניין שמי שקיבל שנה סוגר בפועל שנה וארבעה חודשים של שלילה , שזה תוספת יפה מאוד של 30 אחוז בעונש.

ואף אחד לא חושב לנכון שניתן ונכון יהיה לבצע את התהליך הזה בזמן השלילה ...... הזוי ובלתי הגיוני.

ריציתי מאסר שנה בפועל ועכשיו וועדה ומבחנים ואיך לא - הכי חשוב ! עוד כסףףףףף למערכת.

ואני צריך לחכות בבית הסוהר עוד כמה חודשים עד שיאשרו לי סופית את היציאה לחופש.

אם זה לא עינוי דין אז מה כן?

והנה קישור לאתר מרבד אשר מראה מי מגיע אליו :

http://www.health.gov.il/Services/Citizen_Services/medical_institute_for_road_safety/Pages/medical_qualification.aspx

פורסם
לא הבנתי את השאלה שלך ,אני במצב דומה מחכה למשפט על שכרות.

אם הבנתי את השאלה שלך אז התשובה כזאת:

1}פחות מ12 חודשים שלילה לא דורש חידוש רישיון כמו טסט מעשי ותאוריה.

2}יותר מ12 חודשים עד 24 חודשים נדרש לעשות תאוריה מחדש.

3}שלילה מעל 24 חודשים נדרש תאוריה פלוס טסט מחדש.

טעות בידך -

מתחת ל 12 חודשים אתה צודק (וגם פה אני לא בטוח ב 100 אחוז אם זה 11-12 חודשים בדיוק).

מעל 12 - טסט + תאוריה ! + מרב"ד :-(..... - דף נקי עם 0 נקודות .

מעל 24 חודש... לא רלוונטי בכלל.

תתחיל לחפש עוד שיוציא אותך מתחת לשנה , אחרת אתה תקבל בלאשששש כמוני.

פורסם

דווקא papula צדק בדבריו.

נהג שנפסל לתקופה של מעל 12 חודש אך פחות מ-24 חודש -> נדרש לעבור אמצעי תיקון (תיאוריה), אלא אם הוא נפסל בתקופת היותו נהג חדש ואז הוא נדרש לעבור שלבי הוצאת רשיון נהיגה מחדש.

אם נהג נפסל לתקופה של מעל 24 חודש - נדרש לעבור שלבי הוצאת רשיון נהיגה מחדש.

• תוכן חדש...