Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המחיר היה 40 ש"ח.

לדעתי קצת יקר, בהתחשב בזה שSONAX בגודל כפול עולה 25 ש"ח לליטר.

אפשר להשיג בארץ את המיכל הגדול החסכוני?

באיזה יחס אתם מוהלים את השאמפו הזה?

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

טוב אז השתמשתי היום בסבון הנ"ל, על האריזה של המוצר רשום להכניס 4 פקקים לכל גלון של מים.

כל פקק זה בערך 35 מ"ל והכנסתי 4 פקקים לדלי של 3 גלון (12 ליטר).

למרות הדילול המחמיר שלי, נשארו מספר כתמי סבון על הרכב.

התערובת ממש נדבקה אל הרכב ולמים היה קשה לרדת מהרכב לאחר השימוש בשאמפו הזה.

השאמפו עומד בהבטחתו והוא מאוד מקציף. הרכב יצא נקי ומבריק, אבל גם בSONAX הרכב יוצא נקי ומבריק.

אך לדעתי הכושר ניקוי של הGOLD CLASS, עדיף.

אני צריך להשתמש בו עוד מספר פעמים בדילול קטן יותר, כדי שאני אוכל לקבל דעה מוצקה עליו.

עד עכשיו השתמשתי בSONAX הכתום הפשוט, בעלות של 25 ש"ח לליטר והוא עשה את עבודתו נאמנה. הייתי מדלל אותו ב 50 מ"ל ואולי אפילו פחות בדלי של 12 ליטר והוא היה מקציף בצורה טובה מאוד.

הדבר היחידי שאני לא בטוח לגביו בSONAX, זה השרידות של שכבת הWAX בשימוש בשאמפו שלהם.

פורסם

רציתי לדעת מה נותן GOLD CLASS ללא ONR שאני נוהג לרסס בכל ניקוי (לא מצאתי לו תחליף)

נכון יחס הדילול שלו מאד גבוה -חיסכוני זה לא. אבל התוצאה שיצאה הייתה מאוד טובה בתור שמפו לרכב. ( ברק טוב לצבע)

נותן קצף טוב,נכון,אבל זה לא מדד מבחינתי לאיכות חומר.

אני אגב שם פחות שמפו מהמומלץ.(מלבד היום)

פורסם

אהלן יוגב,

אני גם דיללתי את הדלי שלי בחצי מהכמות שהייתי צריך ועדיין זה היה לדעתי מרוכז מידיי.

הם המים החליקו לך מהרכב בזמן שהשתמשת בו? או שהשאמפו יחסית נדבק לרכב?

אצלי גם השאמפו נדבק לרכב וגם לאחר השימוש המים לא החליקו מהרכב כמו שאני רגיל.

פורסם

שלום,

לא נתקלתי בתופעה שאתה מתאר-זה ירד ממש מהר.

כתבתי את זה לא פעם,אחרי טיפול דיטיילינג יסודי (מצריך כמה ימים פנויים וידיים חזקות)

מקבלים דיבידנת של שטיפת רכב ללא מאמץ. אפילו העברת מים נקיים ללא סבון נותנת תוצאה יפה. (מיישם את זה חודשים)

זה עדיף מבחינתי על כל ניקוי יבש (תרסיסים) שמצריכים ניגוב ממושך ומריחות על הצבע שלא יורדות. (מעבר לזנקים לצבע)

אולי הצבע אצלך מחוספס?

פורסם

הצבע שלי לאחר טיפול דייטלינג רציני ועובר וקס על בסיס חודשי.

פורסם

עשרות שנים אני עושה ווקסים למספר רכבים מאוד גדול (לא רק שלי גם של חברים)

לאחר אוטם צבע של מנזרנה לא מוכן יותר ליישם ווקס. מציע לך לעבור לאוטמי צבע איכותיים.

שני עולמות שונים ומרגישים את זה בכל שטיפה. (מחזיק חודשים ללא יישום חוזר)

• תוכן חדש...