Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה במנוע MPV

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי רכב מאזדה MPV שנת 2001 מנוע 2500.הרכב נסע מצויין עד שלפני כמה ימים מלאתי לו שמן מנוע מסוג מובייל חצי סינטטי.

לאחר נסיעה של ק'מ בודדים המנוע החל לגמגם ושמעתי רעש של רצועה מחליקה.הרכב נכבה הנעתי אותו ונסעתי עוד כמה ק"מ בודדים.נורת השמן נידלקה אבל המנוע לא התחמם כלל.בשלב זה נהיה עוד רעש עמום מכוון הפילטר אויר אני חושב[קופסא שחורה גדולה מהצד העליון הימני]כאשר ראיתי שזה המצב גררתי את האוטו למוסך ואחרי בדיקה[אני לא הייתיבשלב בדיקה במוסך ואני לא יודע בדיוק איך נבדקה הבעיה-אבל ברור שלא נפתח המנוע]אמר לי המוסכניק שהלך לי ראש מנוע בגלל שלא הגיע שימון לשרשרת טיימינג.

עוד נאמר לי שלא עושים ברכב כזה ראש מנוע ועדיף לעשות מנוע שלם .העלות -10000 שח.גררתי את הרכב שם והצבתי אותו אחר כבוד בחניה.השאלות-1.האם אפשר לקבוע בוודאות שהלך ראש מנוע בלי לפתוח מנוע?

2.האם ייתכן שרק מפני שמלאתי שמן מנוע נהרס לי הראש מנוע?בסך הכל רציתי לפנק את האוטו.

3.האם לקבל את דבריו של המוסכניק כוודאיים או שכדאי לגרור את האוטו למוסך אחר לבדיקה נוספת?

אשמח לקבל תשובות,עצות הכוונות וכל דבר שיוכל לעזור לי.תודה רבה מראש וחג שמח לכולם.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל-תאמין שיכולים לתקן

פורסם

לא חייבת להיות היתחממות של המנוע כאשר מנורת שמן דולקת ואסור בתכלית האיסור לנסוע שהיא דולקת. מה שמוזר זה שהמוסך קבע בעייה בראש המנוע עצמו ולא בכל המנוע שכן כאשר מנורת שמן דולקת זה מצביע על בעייה בלחץ השמן או בחוסר שמן והמיכלולים הראשונים שמושפעים מכך הם מייסבי גל הארכובה וטבעות הבוכנות בצילינדרים. האם שהוחלף שמן גם הוחלף מסנן שמן? במידה וכן האם הפילטר שמן היה מקורי?

:)
  • תוכן חדש...