Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני רוצה לעשות מימון לרכב בליסינג פרטי.

מחפש רכב קטן, לא יקר, ואמין. נפח מנוע קטן- לא זולל דלק.

המליצו לי על : קיה פיקנטו, ניסן מיקרה, או סוזוקי ספלאש?

מה אתם אומרים?

האם יש הצעות נוספות?

איפה הכי זול ומשתלם לעשות עסקת ליסינג?

תודה מראש!

פורסם

ניסאן מיקרה וסוזוקי ספלאש נחשבות לחסכוניות יותר בדלק מהפיקנטו למרות שהן קצת יותר גדולות ומרווחות. כנראה שזה בגלל שימוש בגיר אוטומטי רציף (במקרה של המיקרה) או בגלל מנוע טוב יותר (במקרה של הספלאש). בכל מקרה שתי המכוניות האלו מאוד אמינות, זולות לאחזקה ולא יקרות.

הצעה נוספת בסגנון הזה היא הסיאט מיי החדשה, במיוחד אם גיר ידני יכול לבוא בחשבון.

ולגבי המחיר - קטונתי מלהגיד אבל אתם מוזמנים לעשות סקר שוק ולקבל הצעות מחיר מכמה חברות כדי לקבוע בעצמכם. אל תשכחו שהמחיר הוא לא הכל ולפעמים כדאי לשלם קצת יותר כדי לקבל הטבות נוספות, כמו למשל הבטחה למחיר מחירון בסיום העסקה או טיפולים שנתיים לרכב שכלולים במחיר העסקה.

פורסם

לא ציינת את הצרכים שלך - מדובר בשלושה דגמים שונים למדי, למרות שכולם בטווח המחירים הנמוך.

כמוכן - לא ציינת מה סכום הכסף שבידך ואת הסכום החודשי שבאפשרותך להוצא על הרכב - לטובת החזר ההלואה, התחזוקה השוטפת והדלק.

לגבי מימון - חשובים הסעיפים שבמשפט הקודם ובנוסף האם צפוי להגיע לידיך סכום כסף משמעותי בטווח 3 שנים על מנת להשלים את פרעון הלואת ה"בלון" במקרה שתקח הלואה בשיטה המכונה "ליסינג פרטי".

מעבר לבחירת הרכב אני ממליץ לך לגשת לבנק שבו נתהל חשבונך ולבדוק תנאי הלואה לרכישת רכב - אם התנאים לא יהיו נוחים במיוחד ראה בכך רמז לכושר החזר לא מספק וסכנת הסתבכות בנטילת הלואה לצורך רכישת רכב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...